U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

ESTA aanvragen

Gaat u binnenkort op vakantie naar Amerika? Vergeet dan niet om een ESTA aan te vragen. Doe dit ruim voor vertrek om zonder problemen op vakantie te kunnen gaan. 

 

 

Hoelang van te voren het visa voor de VS aanvragen?

 

Het is belangrijk om minimaal 72 uur voor dat u naar de VS reist een ESTA aan te vragen. Het kan namelijk een paar dagen duren voordat het visum wordt goedgekeurd. Een ESTA kan niet worden gekocht op het vliegveld zelf. Het is daarom ook van belang dat u dit van tevoren regelt. 

Een visa voor de USA is twee jaar geldig. U kunt dus twee jaar lang onbeperkt reizen naar Amerika met het visa. Wel mag u maar 90 dagen achter elkaar verblijven in Amerika. Omdat het visum twee jaar geldig is raden wij aan om deze ruim van te voren aan te vragen, zo weet u zeker dat u het ESTA op tijd heeft!

 

 

Wanneer kan een ESTA afgekeurd worden?

 

In de meeste gevallen wordt het visa goedgekeurd. In sommige gevallen kan het ESTA worden afgewezen. Als uw visum wordt afgekeurd kunt u naar het consulaat of de ambassade van Amerika gaan en opnieuw een ESTA aanvragen.  

Een visum voor de VS wordt afgekeurd als u 1 van de verplichte vragen met ja beantwoord. Ook als u niet de correcte gegevens invult bij de aanvraag kan het zijn dat de aanvraag wordt afgekeurd. Het daarom dan ook van belang dat alle gegevens precies zoals op het paspoort worden ingevuld. 

 

 

 

Het aanvraagformulier

 

Om het formulier volledig en correct in te vullen geven wij u hieronder een uitleg.

1.    Aankomst datum: hier vult u in wanneer u in Amerika aankomt.

2.    Doel van de reis: hier geeft u aan waarom u naar de VS reist. Als u voor zaken reist ontvangt u van ons een mail met de vraag om wat voor zaken het gaat. Hierbij hebben wij ook een business kaart en uitnodigingbrief nodig om de aanvraag goed af te kunnen ronden.

3.    Noodcontact opgeven: hier geeft u de gegevens op van de persoon(en) die bereikt kunnen worden als er een noodgeval is.

4.    Transit (doorreis): hier geeft u aan of het gaat om een transit of niet.

5.    Persoonsgegevens: hier vult u de gegevens van uzelf in. Het is hierbij belangrijk dat alles wordt ingevuld zoals op uw paspoort staat. 

6.    Andere officiële namen/aliassen: hier geeft u aan of u een andere officiële namen of aliassen heeft.        

7.    Namen ouders: hier vult u de namen van uw ouders in. Indien u geen namen weet vult u UNKNOWN in. 

8.    Paspoortgegevens: hier vult u alle gegevens van het paspoort in. Ook hier is het van belang dat alle gegeven worden ingevuld zoals op het paspoort staat. 

9.    Heeft u ooit een reispas of ander reisdocument van een ander land gehad?: dit geldt voor zowel paspoorten als identiteitskaarten. 

10.  Tweede nationaliteit: hier geeft u aan of u een tweede nationaliteit heeft.

11.  Details werk & beroep: als u geen werkgever heeft kunt u nee invullen. Als u werkt vult u de gegevens van uw bedrijf in.

12.  Verplichte vragen over uw gezondheid en verleden: als u op 1 van deze vragen ja natwoord is de kans groot dat uw visum voor Amerika wordt afgewezen.

13.  Contactinformatie: hier geeft u de contactinformatie over uzelf. 

 

 

Vraag hier direct uw visum voor de USA aan!

April 24, 2019
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy