U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Myanmar aanvragen. De kosten bedragen € 69,95,- voor een toeristenvisum en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart

Dé vijf mooiste tempels van het karaktervolle dorpje Bagan

Bagan is een prachtige stad met vele tempels. Tijdens uw reis door Myanmar moet u zeker een bezoek aan Bagan brengen. U kunt alle tempels bezoeken voor ongeveer twintig euro.

 

Shwesandaw Paya

 

De grootste tempel van Bagan en daarmee ook meteen de meest bezochte. De Shwesandaw Paya tempel heeft zeer steile trappen maar eenmaal boven op de top heeft u altijd prachtig uitzicht.

 

 

 

De gouden rots van Kyaikto

 

In het kleine dorpje Kyaikto staat deze indrukwekkende gouden rots. Voor boeddhisten is dit een heilige plek. Op deze rots is een pagode gebouwd. Mocht u deze rots willen bezoeken kunt u het beste in het dichtstbijzijnde dorpje Kinpun verblijven. De toegang tot de rots is ongeveer vijf euro.

 

 

Ananda Pahto

 

Ananda Pahto is een van de grootste en meest schitterende tempels van Bagan. Ananda Pahto staat bekend om haar vier gigantische gouden staande Boeddhabeelden. De tempel is gebouwd in 1105 en is nog in bijzonder goede staat. De prachtige architectuur en de prachtig gouden torens zijn werkelijk schitterend. De Ananda Pahto wordt ook wel de Westminster Abbey van Myanmar genoemd.

 

  

 

Dhammayangyi Pahto

 

Een van de grootste tempels van Bagan. De Dhammayangyi Pahto tempel is gebouwd door koning Narathu. Deze bijzondere tempel is gemaakt van rode steen en heeft schitterende details. De tempel is van zowel binnen als buiten werkelijk prachtig. Binnen de tempel zult u overal Boeddhabeelden aantreffen en muren versierd me muurschilderingen.

 

Dhammayangyi pahto


Schwedagon Pagoda

 

Deze prachtige tempel is ongeveer 98 meter hoog en is compleet bedekt met bladgoud en prachtige edelstenen. Een van de grootste pagode van de Schwedagon Pagoda tempel is van goud en omringd door kleinere tempels. Deze plek is erg bijzonder voor boeddhisten aangezien hier acht haren van Boeddha worden bewaard. Om de tempel binnen te komen moet u dus ook voor de toegang betalen, ongeveer zeven euro.

 

 

 

February 28, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Myanmaarse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: schema

Filename: views/footer_view.php

Line Number: 145