U kunt het visum voor Myanmar online aanvragen op Evisumservice.be. Het aanvraagformulier voor een visa kunt u binnen vijf minuten invullen. De kosten voor een Myanmar visa bedragen €69,95 per persoon. Betalen kan via Belfius, PayPal, Bancontact of Kredietkaart.

Veelgestelde vragen

Een visum is verplicht voor Myanmar als u niet de nationaliteit zelf heeft of een andere geldige manier om te reizen in Myanmar. Het aanvragen van het visum kunt u doen op Evisumservice.be en kost u slechts enkele minuten. Voor een toeristenvisum dient u uw paspoort en een recente pasfoto bij de hand te houden.

U heeft een visum nodig als u op reis gaat naar Myanmar of overstapt in Myanmar. U dient het land ook met het vliegtuig te betreden op één van de internationale luchthavens. Dat zijn de lucht havens Nay Pyi Taw International Airport, Mandalay International Airport en Yangon International Airport. Vervolgens mag u maximaal 28 dagen achtereenvolgend in het land zijn. Het visum is 90 dagen geldig maar dit betekend niet dat u 90 dagen mag verblijven in Myanmar. U kunt het land ook niet opnieuw betreden met hetzelfde visum omdat alle visums een single entry type zijn. U dient de aanvraag voor het visum minimaal 72 uur van te voren te doen want zo lang kan het duren voordat de ambassade van Myanmar uw aanvraag goedkeurt. Echter wij raden u aan ongeveer 2 weken van te voren de aanvraag te doen zodat u nog voldoende tijd heeft om een alternatief te vinden indien er zich complicaties voordoen. 

De voorwaarden voor het aanvragen van een visum verschilt met het soort visum. U heeft in ieder geval een geldig paspoort nodig dat nog 6 maanden geldig is vanaf uw aankomst in Myanmar. Daarnaast heeft u ook een pasfoto nodig voor het aanvragen van uw visum. Vervolgens heeft u voor een zakelijk visum ook nog een uitnodigingbrief en een inschrijvingsbewijs nodig. Ook is het noodzakelijk dat u uw visum ruim op tijd aanvraagt. Minimaal 72 uur van te voren is vereist, omdat het zo lang kan duren voordat de ambassade van Myanmar uw aanvraag goedkeurt. Wij raden u aan ongeveer 2 weken van te voren uw visum aan te vragen, zo kunt u bij de ambassade navragen waarom uw visum niet wordt goedgekeurd mocht dit het geval zijn. Ook is het noodzakelijk dat u alle gegevens naar waarheid en nauwkeurig invult, alle gegevens van het visum moeten in overeenstemming zijn met de gegevens op uw paspoort.

U kunt met het aanvraagformulier 90 dagen lang het een visumstempel ophalen in Myanmar. Vervolgens mag u maximaal 28 dagen achtereenvolgend in Myanmar verblijven met dit visum. Uw visum is niet geldig voor of na de periode waarvoor u hem hebt opgegeven. U kunt eenmalig het land betreden met het desbetreffende visum, als u Myanmar vaker wilt betreden dient u een nieuw visum aan te vragen

Het toeristenvisum kost € 69,95,- en het zakenvisum kost € 89,50,-. Dit is inclusief consulaire kosten. Vraag hier het visum voor Myanmar aan.

Nee het is niet mogelijk om het visum aan te vragen bij aankomst op de luchthaven of bij de grensovergang. Elke reiziger dient in het bezit te zijn van een geldig visum voordat deze het land binnen reist.

Vraag het visum minimaal 4 werkdagen voor vertrek bij ons aan. Het Myanmarese consulaat kan er namelijk tot 72 uur over doen om de aanvraag af te handelen.

Ja, als u een transit heeft in Myanmar heeft u ook een visum nodig. Dit visum is maximaal 24 uur geldig.

Vraag nu een online visum aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Myanmaarse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy