Visum Angola

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Angola aanvragen. De kosten bedragen € 19,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Angola Visum binnen 72 uur nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 72 uur ontvangt u het officiële visum voor Angola. 

Visum Angola aanvragen

U kunt het visum voor Angola aanvragen via het online aanvraagformulier. Het visum kost €19,95 per persoon en kunt u betalen door middel van PayPal, Kredietkaart, Bancontact en Mistercash. Voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. U ontvangt het e-visa uiterlijk 72 uur nadat wij de visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Angola. 

 

Wat is het e-visum Angola?

Het visum voor Angola is nodig voor alle reizen. Wij versturen het online visum uiterlijk 3 dagen nadat wij uw visumaanaanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Angola. Na ontvangst dient u het visum te printen en mee te nemen op vakantie. Bij aankomst kunt u het visa afgeven bij de immigratie in Angola. Hier dient u nog de een stamping fee te betalen van 120 USD in cash. Nadat u de stamping fee heeft voldaan, ontvangt u een stempel in uw internationale paspoort waarna u het land kunt betreden. 

 

Kosten visa Angola

Het aanvragen van de autohirzation to disembark kost bij ons €19,95. Vervolgens dient u bij aankomst op een van de luchthavens nog een stamping fee te voldoen. De stamping fee bedraagt 120 USD en dient in cash betaald te worden. 

 

Reisdocumenten en voorwaarden visum Angola

Voor het visum Angola moet uw paspoort bij aankomst in het land nog minimaal 9 maanden geldig zijn. Bovendien moet uw internationale reispas beschikken over ten minste twee lege bladzijdes. Uw vliegticket dient reeds geboekt te zijn voor uw reis. Het is namelijk verplicht om de luchthaven van aankomst op te geven tijdens de aanvraag. 

 

Bovendien moet u de volgende documenten uploaden tijdens uw aanvraag:

 • Een scan van uw internationale reispas
 • Een recente pasfoto in kleur
 • Een scan van uw vaccinatieboekje
 • Een overzicht van accommodatie/hotelreserveringen
 • Uw vluchtschema/retourticket
 • Een werkgeversverklaring met salarisindicatie en/of een bankafschrift waarin u kunt bewijzen dat u minimaal 200 USD per dag kunt spenderen in Angola

 

Geldigheid e-visa Angola

Een eVisa Angola is voor toeristen altijd  30 dagen geldig. Het visum betreft een single entry visum. Dit houdt in dat u met dit e-visum het land eenmalig mag binnen reizen. Het visum is 60 dagen geldig. Dit betekent dat binnen 60 dagen na afgifte u het land moet binnen reizen. Het is mogelijk om uw verblijf eenmalig met 30 dagen te verlengen. 

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Afrika zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2019 is het niet meer mogelijk om naar Angola te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

 

1.     Online aanvragen in slechts 5 minuten.

2.     Geen lange wachtrijen op de luchthaven.

3.     Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.

4.     Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

5.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

 

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Angola. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visum voor Angola toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy