Visum Jordanie

Per persoon €119.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Jordanië aanvragen. De kosten bedragen € 119,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Jordanië Visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 96 uur ontvangt u het officiële visum voor Jordanië. 

Visum Jordanië aanvragen

U kunt de Jordan pass kopen via het online aanvraagformulier. Het Jordanië visum kost €119,95 per persoon en kunt u voldoen middels PayPal, Kredietkaart en Bancontact. Voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. In de meeste gevallen ontvangt u de pas binnen 96 uur. 

 

Wat is de Jordan Pass?

Een visum voor Jordanië is verplicht voor alle reizigers die op vakantie gaan naar het land. Het verschil tussen een visum Jordanië en Jordan pass, is dat de Jordan pass een combinatieticket is voor het visum en het biedt toegang tot de 40 populairste bezienswaardigheden in Jordanië. Gaat u na aankomst in Jordanië diverse highlights en attracties bezoeken? Dan is de Jordan Pass ten allen tijden voordeliger dan een visum Jordanië. 

 

Voordelen Jordan pass 

Een van de grootste voordelen van de Jordan pass is dat u niet in de rij hoeft te staan om entreetickets te kopen. Dit komt omdat er 40 attracties bij de prijs van de Jordan pass zijn inbegrepen. Zo betaal je dus niks extra voor de toegang tot bijvoorbeeld Jerash, Wadi Rum of Amman Citadel. Enkel het laten zien van de Jordan pas, soms in combinatie met uw ID, is voldoende. De Jordan Pass scheelt dus tijd én geld tijdens uw reis naar Jordanië. 

De kosten voor een visum on arrival voor Jordanië normaliter gesproken iets meer dan 40 JD - €50. De entreeprijs voor een bezoek aan Petra kost 50 JD - €63. Gaat u nog naar ten minste één van de overige 40 attracties die u kunt bezoeken met de Jordan Pass, dan bent u dus al voordeliger uit. Enkele attracties die u met de Jordan Pass kunt bezoeken zijn Petra, Wadi Rum, Madaba, Jerash, en Amman Citadel. 

 

Verschillende opties Jordan Pass

De Jordan Pass heeft drie verschillende pakketten waar u kunt kiezen. Het enige verschil tussen de opties is of u Petra 1, 2, of 3 dagen wilt bezoeken. Wij raden een 2-daags ticket voor Petra aan.

 

Jordan wanderer - €119,95

 • Visum Jordanië
 • Toegang tot 40 attracties
 • Één dag Petra

 

Jordan explorer - €124,95 - meest gekozen optie

 • Visum Jordanië
 • Toegang tot 40 attracties
 • Twee dagen Petra

 

Jordan Expert - €129,95

 • Visum Jordanië
 • Toegang tot 40 attracties
 • Drie dagen Petra

 

Voorwaarden visa Jordanië

De Jordan Pass is 12 maanden geldig na het aanvragen. Dit betekent dat u binnen een termijn van 1 jaar Jordanië dient te bezoeken. Op het moment dat de Jordan Pass wordt gescand gaat de termijn van twee weken in. U kunt dus twee weken lang de bezienswaardigheden in Jordanië zonder extra kosten bezoeken.

Na dit termijn dient u weer te betalen voor bezienswaardigheden. Bovendien dien je voor de Jordan Pass minimaal drie nachten in Jordanië te verblijven.  Wanneer je bijvoorbeeld maar twee dagen in Jordanië verblijft moet je aan de grens een exit fee betalen van 10 JD.

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

 

 1. Online aanvragen in slechts 5 minuten.
 2. Geen lange wachtrijen op de luchthaven. 
 3. Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal. 
 4. Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten. 
 5. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Jordanië. Na verwerking mailen wij u binnen 96 uur het e visum voor Jordanië toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy