Visum Koeweit

Per persoon €14.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Koeweit aanvragen. De kosten bedragen €14,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. U krijgt uw Koeweit Visum binnen 72 toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 72 uur ontvangt u het officiële visum voor Koeweit. 

Kuwait visa aanvragen

Voor alle toeristische reizen naar Koeweit is een geldig visum verplicht. Bij Evisumservice kunt u het verplichte visum Koeweit binnen 5 minuten online aanvragen.

 

Bij Evisumservice kunt u gebruik maken van ons Nederlandstalige aanvraagformulier. Na het invullen van uw gegevens kunt u veilig en eenvoudig betalen via Bancontact, PayPal, of Kredietkaart. 

 

Heeft u alle gegevens ingevuld, dan nemen wij het overige werk op ons. Wij controleren uw visumaanvraag op eventuele fouten zodat uw aanvraag correct wordt ingediend. Door een evisum Koeweit bij Evisumservice aan te vragen bent u gegarandeerd van een correcte aanvraag. 

 

E visum Koeweit

Een eVisum Koeweit is een elektronisch visum. Reizigers met een Koeweit eVisa hoeven niet meer naar het consulaat of ambassade Koeweit maar kunnen geheel online een visumaanvraag doen. Bij aankomst in Koeweit hoeft u niet meer in de rij te staan en kunt u snel het land binnen reizen. Op deze manier bent u verzekerd van een goede en voorspoedige reis naar het land. 

 

Visum On Arrival Koeweit

Het is mogelijk om zonder geldig visum naar Koeweit te reizen. U kunt uw visum bij aankomst in Koeweit aanvragen. Dit wordt ook wel het Visum On Arrival genoemd. Hierbij loopt u echter het risico om geweigerd te worden indien uw visumaanvraag ter plekke wordt afgekeurd. U mag in dit geval niet het land inreizen. Bovendien kunnen de wachtrijen voor het Visum On Arrival oplopen tot enkele uren.Ook willen sommige airlines dat u al een visum bezit voordat u mocht boarden. Wij raden reizigers altijd aan om het visum voor vertrek te regelen. Als u toch voor een visa on arrival kiest, neem dan eerst contact op met uw airline.

 

Voorwaarden en geldigheid Kuwait visa

Het visum Koeweit is maximaal 30 dagen na afgifte geldig. Dit betekent dat u binnen 30 dagen het land moet inreizen. Eenmaal in het land mag u maximaal 90 aaneengesloten dagen hier verblijven. Het visum betreft een single entry visum. Dit betekent dat u slecht eenmaal met het visum naar het land mag reizen. 

 

Het evisum Koeweit is enkel geschikt voor toeristische doeleinden. Indien u voor zaken naar Koeweit reist, dient u bij de ambassade Koeweit een zakenvisum aan te vragen. 

 

Voor een visum Koeweit gelden de volgende voorwaarden:

 

  • Bij aankomst in Koeweit is uw internationale reispas nog minimaal 6 maanden geldig.

  • U bent in het bezit van een retour- doorreis ticket. 

  • U heeft een boekingsbevestiging van uw verblijf in Koeweit.

  • U reist het land binnen via Kuwait International Airport in Fawaniya. 

 

Bij aankomst in het land is het verplicht om uw evisum in hardcopy bij u te dragen. Print deze dus voor uw reis uit. Het is mogelijk dat u bij de grensovergang extra visumkosten dient te voldoen van ongeveer 10 US dollar.

 

Heeft u een visumstempel van Israël in uw internationale reispas, dan kan u op de luchthaven in Koeweit alsnog worden geweigerd. Bent u onlangs in Israël geweest en wilt u alsnog naar Koeweit, dan kunt u een nieuw paspoort aanvragen.

 

Kosten Kuwait visa

De kosten van het visa Koweit bedragen € 14,95 per persoon. Betalen kan met alle Belgische betaalmethoden zoals Bancontact, Paypal, Kredietkaart of de KBC Payment Button.

 

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen inclusief alle consulaire kosten. 

 

Voordelen Aanvraag E Visum Koeweit Via Evisumservice.be

Geen lastige vragen in vreemde taal. Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

Uitgebreide uitleg bij elk in te vullen onderdeel.

U kiest de betaalmethode die waarmee u vertrouwd bent: PayPal, Mistercash/Bancontact of kredietkaart.

Het aanvraagformulier invullen kost u slechts 5 minuten tijd.

Binnen 3 dagen heeft u het visum in huis.

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Koeweit zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Koeweit te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Koeweit. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visum voor Koeweit toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy