Visum Madagascar

Per persoon €15

OP DIT MOMENT IS HET NIET MOGELIJK OM EEN EVISUM AAN TE VRAGEN VOOR MADAGASCAR! 

Wegens onbekende redenen geven de autoriteiten tegenwoordig geen evisums meer uit voor Madagascar. 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Madagascar Visum binnen 72 uur toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 96 uur ontvangt u het officiële visum voor Madagascar. 

Visum Madagascar aanvragen

U kunt het visum voor Madagaskar aanvragen via het online aanvraagformulier. Het visum kost €15 per persoon en kunt u betalen door middel van PayPal, Kredietkaart, Bancontact en Mistercash. Voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. U ontvangt het e-visa uiterlijk 72 uur nadat wij de visumaanvraag hebben ingediend bij het Malagassisch consulaat. 

 

Wat is het e-visum Madagaskar?

Het visum voor Madagaskar is nodig voor alle reizen. Wij versturen het online visum uiterlijk 3 dagen nadat wij uw visumaanaanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Madagaskar. Na ontvangst dient u het visum te printen en mee te nemen op vakantie. Bij aankomst kunt u het visa afgeven bij de immigratie in Madagascar. Hier dient u nog de een stamping fee te betalen. Nadat u de stamping fee heeft voldaan, ontvangt u een stempel in uw internationale paspoort waarna u het land kunt betreden. 

 

e-Visa of visum on arrival?

U kunt er ook voor kiezen om een visum te kopen bij aankomst in Madagaskar. Voor een visum on arrival gaat u bij aankomst op de luchthaven naar de Visa-counter. De douane vult het visumformulier in en controleert de reisdocumenten. Indien alles in orde is, ontvangt u een stempel in uw paspoort. De wachttijden op de luchthaven in Madagaskar kunnen echter tot enkele uren oplopen. Bovendien bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor een visum. Het is dus raadzaam om voor uw reis een visum aan te vragen zodat u eenvoudig en snel door de immigratie in Madagascar kunt lopen. 

 

Kosten visa Madagascar

Het aanvragen van de autohirzation to disembark kost bij ons € 15. Vervolgens dient u bij aankomst op een van de luchthavens nog een stamping fee te voldoen. Voor het 30 dagen visum kost dit € 35. Voor het 60 dagen visum kost dit € 40. Betalen kan in euro's, dollars of met de lokale munteenheid de Malagassische ariary.

 

Reisdocumenten en voorwaarden visum Madagascar

Voor het visum Madagaskar moet uw paspoort bij aankomst in het land nog minimaal zes maanden geldig zijn. Bovendien moet uw internationale reispas beschikken over ten minste twee lege bladzijdes. Uw vliegticket dient reeds geboekt te zijn voor uw reis. Het is namelijk verplicht om de luchthaven van aankomst op te geven tijdens de aanvraag. 

 

Indien u een reis door Afrika maakt gelden er aanvullende voorwaarden. Wanneer u een week voor aankomst in Madagaskar op vakantie bent geweest in een land waar gele koorts voorkomt, dient u een bewijs van een gele koorts vaccinatie te hebben. Neem bij een reis door Afrika ten allen tijden uw vaccinatieboekje mee. 

 

Geldigheid e-visa Madagaskar

Een eVisa Madagascar is voor toeristen altijd tussen de 30 en 60 dagen geldig. Wel kan het verblijf in Madagascar eenmalig verlengd worden tot maximaal 90 dagen via het immigration office. Het visum betreft een single entry visum. Dit houdt in dat u met dit e-visum het land eenmalig mag binnen reizen. 

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Afrika zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2019 is het niet meer mogelijk om naar Madagaskar te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

 

 1. Online aanvragen in slechts 5 minuten.
 2. Geen lange wachtrijen op de luchthaven.
 3. Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.
 4. Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.
 5. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Madagascar. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Madagascar toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy