Visum Nepal

Per persoon €14.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een application form voor Nepal aanvragen. De kosten bedragen € 14.95 per application form en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart. Let op: de application form is niet het visum. Het visum wordt in Nepal bij aankomst uitgegeven en dient daar nog betaald te worden. 

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Binnen 24 uur ontvangt u het Nepal visa. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Application form

Binnen 24 uur ontvangt u de application form voor Nepal. 

Visum Nepal

U kunt een application form voor het visum van Nepal aanvragen via het online aanvraagformulier. De application form kost €14.95 per persoon en kunt u betalen door middel van PayPal, Kredietkaart, Bancontact en Mistercash. Voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. U ontvangt de application form uiterlijk 24 uur nadat wij de aanvraag hebben ingediend bij het Nepalese consulaat. Let wel op: een application form kan pas 15 dagen voor vertrek worden aangevraagd. 

 

Wat is de application form?

Het visum voor Nepal is nodig voor alle reizen. Bij aankomst in Nepal zal dit visum worden uitgegeven. Om dit proces te versnellen, geven de Nepalese autoriteiten een application form uit. Dit is een document waar uw opgegeven gegevens opstaan waardoor de aanvraag van het visum in Nepal aanzienlijk minder tijd kost. In plaats van het formulier bij aankomst in te moeten vullen, kan dit nu vanuit uw eigen huis! De application form kan maximaal 15 dagen voor uw reis worden aangevraagd. Zodra deze is goedgekeurd, sturen wij deze naar u op. Na ontvangst dient u de application form te printen en mee te nemen op vakantie. Bij aankomst kunt u de application form afgeven bij de immigratie in Nepal. Hier zal dan ook betaald moeten worden voor het visum. Nadat u hieraan heeft voldaan, ontvangt u een stempel in uw internationale paspoort en het visum waarna u het land kunt betreden. 

 

Visa on arrival?

Als u de application form aanvraagt, krijgt u in principe een "visa on arrival" in Nepal, alleen bespaart u tijd. Voor een visa on arrival gaat u bij aankomst op de luchthaven naar de immigratie. Reizigers met een application form hebben hier een voordeel. Er hoeven geen gegevens meer te worden ingevuld, de application form hoeft alleen maar gescand te worden en het visum moet dan worden betaald. Vervolgens gaat u met de application form, betalingsbewijs en uw paspoort naar de "Immigration Desk". Hier wordt uw visum uitgegeven. Reizigers zonder application form zullen deze in Nepal zelf bij de beschikbare kiosks moeten maken. De wachttijden op de luchthaven in Nepal voor deze kiosks kunnen tot enkele uren oplopen in het hoogseizoen. Bovendien bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor een visum. Het is dus raadzaam om voor uw reis een application form aan te vragen zodat u eenvoudig en snel door het proces van de immigratie in Nepal kunt lopen. 

 

Visum Nepal

Er zijn verschillende visums die u kunt aanvragen voor Nepal. U bepaalt welke visumaanvraag Nepal het beste voor u uitkomt. U ontvangt in elk geval een multiple entry visum, u kunt hiermee het land meerdere keren in de aangegeven periode binnen komen. U kunt Nepal dus verlaten en daarna weer binnenkomen met hetzelfde visum, indien deze nog geldig is in deze periode. U kunt kiezen hoe lang u wilt dat uw visum Nepal geldig is.

 

Visumprijzen bij aankomst in Nepal

 

15 dagen multiple entry visum

$ 30

30 dagen multiple entry visum

$ 50

90 dagen multiple entry visum

$ 125

 

Er zijn meerdere manieren waarmee het visum in Nepal betaald kan worden, maar wij raden u aan om voor de zekerheid de bedragen in USD cash mee te nemen. 

 

Voorwaarden application form Nepal

Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet doen als u een visum wilt aanvragen. Het is vereist dat uw internationale reispas nog 6 maanden geldig is als u Nepal verlaat en dat u een lege pagina in uw reispas heeft. Daarnaast moet u uw gegevens naar waarheid en nauwkeurig invullen.  

 

Visum aanvragen voor uw reisgezelschap

Het is bij evisumservice.be mogelijk om een aanvraag te doen voor meerdere personen. U dient voor iedereen het aanvraagformulier in te vullen. Wij vragen dan voor iedereen de application form in één keer aan, dit kan u veel tijd en moeite kosten!

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Azië zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2022 is het niet meer mogelijk om naar Nepal te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een application form aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

1.     Online aanvragen in slechts 5 minuten.

2.     Geen lange wachtrijen op de luchthaven.

3.     Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.

4.     Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

5.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Nepal. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Nepal toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy