Visum Nieuw Zeeland (NZeTA)

Per persoon €99.95

Op Evisumservice.be kunt u het visum Nieuw-Zeeland aanvragen. Binnen slechts vijf minuten kunt u al een visum aanvragen voor Nieuw-Zeeland. De kosten voor een NZeTA bedragen slechts €99,95 per persoon. U kunt veilig betalen middels Bancontact, Kredietkaart, of Belfius. 

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Nieuw Zeeland Visum binnen 72 uur toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 72 uur ontvangt u het officiële visum Nieuw-Zeeland. 

Visum aanvragen voor Nieuw Zeeland

Voor alle reizen naar Nieuw-Zeeland het land is een visum nodig voor Nieuw Zeeland. Dit visum kunt u via ons online aanvraagformulier eenvoudig en snel aanvragen. Het NZeTA kost €99,95 per persoon en u kunt betalen middels Kredietkaart, Bancontact, PayPal, en Mistercash. Voordat wij uw visumaanvraag daadwerkelijk in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. U ontvangt het visum Nieuw Zeeland uiterlijk 72 uur nadat wij de visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat.

 

Wat is een NZeTA?

Een NZeTA (New Zealand electronic Travel Authority) is de elektronische reisvergunning van Nieuw-Zeeland. Reizigers met een eTA hoeven niet naar de Ambassade voor een visum in de internationale reispas. Na goedkeuring van de visumaanvraag wordt een NZeTA digitaal aan uw internationale reispas gekoppeld. 

 

Kosten visum Nieuw Zeeland

Het aanvragen van het visum kost bij ons €99,95 per persoon. Dit is inclusief de toeristenbelasting IVL (International Visitor Conservation and Tourism Levy), de verwerkingskosten en de visumkosten. 

 

Reisdocumenten en voorwaarden visum Nieuw Zeeland

Voordat u Nieuw Zeeland binnen reist, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • U bent het bezit van een NZeTA voordat u naar Nieuw-Zeeland land reist
 • Uw internationale reispas is nog minimaal 3 maanden geldig wanneer u het land verlaat
 • U bent in gezonde staat. Wanneer u naar Nieuw-Zeeland komt voor medische doeleinden dient u een medisch visum aan te vragen
 • U vormt geen gevaar voor de veiligheid en openbare orde. U vormt een gevaar voor de veiligheid wanneer u ooit een gevangenisstraf heeft opgelegd gekregen, ooit eerder bent geweigerd voor een visa New Zealand, of ooit gedeporteerd bent.
 • U gaat naar het land voor vakantie, rondreizen, familie- vriendenbezoek of voor amateur sport
 • U bent een inwoner van een visa waiver land
 • U kunt bij aankomst aantonen voldoende financiële middelen te hebben tijdens uw verblijf. Zonder accommodatie dient u minimaal NZ $1,000 per maand te hebben en met verblijf NZ $400. 
 • U heeft een doorreis- of een retour vliegticket of cruise reservering 
 • U bent niet langer dan 3 aaneengesloten maanden in Nieuw Zeeland en in totaal niet langer dan 6 maanden in een periode van 12 maanden. 

 

Geldigheid e-visa Nieuw Zeeland

Een eVisa Nieuw-Zeeland is twee jaar geldig vanaf de dag van goedkeuring. Met dit visum kunt u onbeperkt naar Nieuw-Zeeland reizen. Bij elke reis mag u niet langer dan 3 aaneengesloten maanden in het land verblijven. Bovendien mag u binnen een periode van 12 maanden maximaal 6 maanden in Nieuw-Zeeland verblijven.

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice.be

Bij Evisumservice kunt u eenvoudig en snel een visum aanvragen. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen: 

 

1.     Geheel online aanvragen in slechts 5 minuten

2.     Veilig betalen via Bancontact, Kredietkaart, of Belfius

3.     Wij controleren uw visumaanvraag op eventuele fouten

4.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar 

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Nieuw Zeeland zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Nieuw Zeeland te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Nieuw Zeeland. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visa Nieuw-Zeeland toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy