Visum Saoedi Arabie

Per persoon €175

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Saoedi Arabie aanvragen. De kosten bedragen € 175 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Saoedie Arabie Visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 72 uur ontvangt u het officiële visum voor Saoedi Arabië. 

Visum Saoedi-Arabië aanvragen

U kunt het e visa Saudi Arabia in België aanvragen via het online aanvraagformulier. Het visum kost €175 per persoon en kan betaald worden middels PayPal, Kredietkaart, of Bancontact. Wij controleren alle aanvragen op eventuele fouten voordat wij deze verder in behandeling nemen. Uiterlijk 72 uur nadat wij de visumaanvraag hebben ingediend bij de Ambassade Saoedie Arabië wordt het visum aan u uitgegeven.

 

Wat is het e-visum Saoedie-Arabië?

Een visum voor Saudi Arabia is verplicht voor alle reizen naar het land. Het land kent een visumplicht, wat betekent dat u zonder visum het land niet mag binnen reizen. Voor alle toeristische reizen naar Saoedie-Arabië kunt u gebruik maken van het e-visum. Een e visa is een digitaal visum die u kunt aanvragen via ons digitaal aanvraagformulier. Hierdoor is het niet meer nodig om voor een visum naar het consulaat te gaan.

 

Sinds September 2019 is het mogelijk om gebruik te maken van het e-visum Saudi Arabia. Met dit elektronische visum kunnen staatsburgers van 49 landen digitaal een visum aanvragen voor Saoedie-Arabië.  

 

Kosten visa Saoedi-Arabië

Het aanvragen van Saudi Arabia tourist visa kost bij ons €175 per persoon.

 

Reisdocumenten en voorwaarden visa Saudi Arabia

Voor het visum Saoedie-Arabië moet uw paspoort bij aankomst in het land nog minimaal zes maanden geldig zijn. Daarnaast moet u tijdens het aanvraagproces een pasfoto in kleur uploaden. Het is belangrijk dat de pasfoto van goede kwaliteit is.

 

U kunt enkel met een eVisum reizen indien u voor toeristische doeleinden naar het land reist. Gaat u voor zakelijke doeleinden? Dan dient u contact op te nemen met de ambassade van Saudi Arabia. 

 

Geldigheid e-visa Saoedie-Arabië

Een visa Saudi Arabia is voor toeristen altijd een jaar geldig na uitgifte. U mag meerdere keren het land in- en uit reizen gedurende dit jaar. Per keer mag u maximaal 90 aaneengesloten dagen in het land verblijven. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een visum aanvragen. Hierbij kunt u van de volgende voordelen profiteren:

 

  1. Online aanvragen in slechts 5 minuten.

  2. Betalen via Bancontact, Krediet of iDeal.

  3. Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

  4. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Saudia Arabia zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Saoedie Arabië te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Saoedi Arabië. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visum voor Saoedie Arabië toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy