Visum Tadzjikistan

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Tadzjikistan aanvragen. De kosten bedragen € 69,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Tadzjikistan Visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 72 uur ontvangt u het officiële visum voor Tajikistan

Tadzjikistan Visa aanvragen

U kunt het visum voor Tadzjikistan aanvragen via ons online aanvraagformulier. Het eVisa kost €69,95 per persoon en kunt u betalen door middel van Kredietkaart, PayPal en Bancontact. Wij controleren uw gegevens op eventuele fouten voordat wij deze in behandeling nemen. Zo weet u zeker dat uw visumaanvraag correct wordt verwerkt. Uiterlijk 72 uur nadat wij uw visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat Tajikistan, ontvangt u het e-visa. 

 

Wat is het evisum Tadzjikistan?

Het visum is voor alle reizen naar Tajikistan verplicht. Uiterlijk 72 uur nadat wij uw visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat ontvangt u het visum. Na ontvangst van uw eVisa dient u deze mee te nemen op vakantie in hardcopy. Met het e-visum hoeft u niet meer langs het consulaat of de ambassade voor uw visum, maar kunt u deze eenvoudig online aanvragen. 

 

Kosten en geldigheid Tajikistan Visa

De kosten voor het visum Tadzjikistan bedragen €69,95. Op het moment dat het visum wordt uitgegeven dient u binnen 90 dagen het land in te reizen. Eenmaal in het land kunt u maximaal 45 aaneengesloten dagen hier verblijven. Met dit Single Entry visum mag u eenmalig het land in- en uitreizen. 

 

GBAO Permit

Het GBAO permit is een document die u aanvraagt samen met uw evisum. Dit document heeft u nodig indien u tijdens uw reis naar Tajikistan het gebied Gorno-Badakhshan of het Pamir bezoekt. Ook wanneer u over de Pamir Highway rijdt heeft u het GBAO permit nodig. De kosten voor het GBAO permit bedragen €20.

 

Voorwaarden visum Tajikistan

Voor het visum Tajikistan gelden de volgende voorwaarden:

  • Uw internationale reispas moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in het land. 
  • U heeft een retour- of doorreis ticket.
  • U heeft een reserveringsbevestiging van uw overnachtingen

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Tajikistan zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Sinds 2020 is het niet meer mogelijk om naar Tadzjikistan te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

1.     Online aanvragen in slechts 5 minuten.

2.     Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.

3.     Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

4.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Tajikistan. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visum voor Tajikistan toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy