Visum Tanzania

Per persoon €79.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Tanzania aanvragen. De kosten bedragen € 79,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Vraag nu een online visum aan voor Tanzania. Na verwerking mailen wij u binnen 10 dagen het e visum voor Tanzania toe. U vraagt het visum aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 10 dagen ontvangt u het officiële visum voor Tanzania. 

Visum Tanzania en Zanzibar aanvragen

Het visum voor Tanzania en Zanzibar kunt u aanvragen via ons online aanvraagformulier. Het visa kost €79,95 per persoon en kunt u eenvoudig betalen met PayPal, Kredietkaart en Bancontact. Voordat wij uw aanvraag in behandeling nemen controleren wij uw gegevens op eventuele fouten. Op deze manier bent u er zeker van dat uw visumaanvraag correct wordt verwerkt. Uiterlijk 10 dagen nadat wij uw aanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Tanzania, sturen wij deze per email naar u toe.

 

Wat is het Tanzania visa?

Het visum Zanzibar en Tanzania is voor alle reizen naar het land verplicht. Uiterlijk 10 dagen nadat wij uw aanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Tanzania ontvangt u het visa. U dient het visum als hardcopy mee te nemen en geeft u op de luchthaven in Tanzania aan de immigratie. Vervolgens ontvangt u een stempel en kunt u het land betreden. 

  

Voorwaarden Tanzania en Zanzibar visum

Voor het visum Tanzania gelden de volgende voorwaarden:

 

 • Uw internationale reispas moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in het land 
 • U reist het land in via Julius Nyerere International Airport (JNIA), Kilimanjaro International Airport (KIA), Abeid Amani Karume International Airport (AAKIA), Namanga border, Tunduma border. Reist u via een andere grensovergang het land binnen, dan kunt u geen gebruik maken van het evisum. 

 

 

Benodigde documenten voor Tanzania Visa

Voor alle visumaanvragen voor Tanzania en Zanzibar is een scan van de volgende documenten nodig:

 

 • Internationale reispas
 • Pasfoto in kleur
 • Retourticket

 

Afhankelijk van het doel van uw reis heeft u aanvullende documenten nodig. Tijdens het aanvraagproces wordt duidelijk aangegeven welke documenten wij nodig hebben. Het is niet nodig om deze documenten al tijdens de aanvraag aan te leveren. U kunt deze ook later na ons mailen. De aanvullende documenten omvatten onder andere:

 

 • Identiteitsbewijs van de host
 • Trouwcertificaat
 • Geboorteakte
 • Medisch rapport
 • NGO’s Registratie Certificaat
 • Uitnodigingsbrief van de NGO
 • Bedrijfsregistratie 
 • TIN 

 

Geldigheid evisa Tanzania

Het Tanzania visa betreft een single entry visum. Dit betekent dat u het land eenmaal kan in- en uitreizen met het visa. Het visum is na uitgifte 90 dagen geldig. Binnen deze 90 dagen dient het land in te reizen, maar ook te verlaten.

 

Het visum Tanzania is geschikt voor alle reizen met een van de volgende doeleinden: Toerisme, familie en vriendenbezoek, bijwonen van een conferentie, liefdadigheidswerk, medische behandelingen. Wilt u een multiple entry visum, of gaat u werken/studeren in het land, neem dan contact met ons op.  

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Afrika zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Tanzania te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

1.     Online aanvragen in slechts 5 minuten.

2.     Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.

3.     Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

4.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Tanzania. Na verwerking mailen wij u binnen 10 dagen het e visum voor Tanzania toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy