Visum Zambia

Per persoon €79.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Zambia aanvragen. De kosten bedragen € 79,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Visum Zambia binnen 48 uur nog toe gemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 48 uur ontvangt u het officiële visum voor Zambia. 

Zambia visa aanvragen

Voor alle toeristische reizen naar Zambia geldt een visumplicht. Dit houdt in dat elke reiziger een geldig visum Zambia nodig heeft om het land binnen te reizen. Bij Evisumservice kunt u het Zambia visa eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van het Nederlandstalige aanvraagformulier. Na het invullen van uw gegevens kunt u betalen middels Kredietkaart, PayPal en Bancontact. 

 

E visum Zambia

Het eVisa Zambia is een elektronisch visum waarmee toeristen het land kunnen bezoeken. Dit visum kan geheel online worden aangevraagd op onze website. Het is hierdoor bij aankomst in Zambia niet meer nodig om in de rij te staan voor een Visum on Arrival. Op deze manier kunt u snel een eenvoudig het land binnen reizen. Door het visum voor vertrek aan te vragen bent u verzekerd van een goede en voorspoedige reis naar het land. 

 

KAZA UNIVISA

Bij Evisumservice kunt u enkel het KAZA UNIVISA voor Zambia aanvragen. KAZA staat voor Kavango Zambezi Transfrontier Conservation Area en is een groot natuurgebied in Afrika. Met het KAZA visum kunt u 30 dagen lang meerdere keren tussen Zambia en Zimbabwe reizen. Bovendien kunt u een dagtocht naar Botswana maken met dit visum. De kosten voor dit visum bedragen €79,95.

 

Het Kaza Evisa heeft meerdere voordelen ten opzichte van het reguliere eVisa Zambia. U hoeft slechts 1 visum aan te vragen voor Zambia en Zimbabwe wat aantrekkelijk is in de kosten. Bovendien kunt u onbeperkt het land in- en uitreizen. Met het reguliere eVisa kunt u slechts eenmalig het land inreizen. Indien u vaker het land wilt in en uitreizen met een regulier visum, betaalt u al snel 100 USD dollar extra. 

 

Visum on Arrival

Het is mogelijk om zonder geldig visum naar Zambia te reizen. U kunt in dat geval bij aankomst in het land een visa aanvragen. Dit wordt het Visum on Arrival genoemd. Het nadeel van het Visum on Arrival is dat u het risico loopt om geweigerd te worden indien uw aanvraag ter plekke wordt afgekeurd. In dit geval mag het u land niet inreizen. Daarnaast kunnen de wachtrijen voor dit type visum oplopen tot enkele uren. Wij raden reizigers daarom altijd aan om het visum voor vertrek te regelen. 

 

Voorwaarden Zambia visa

Voor een visum Zambia gelden de volgende voorwaarden:

 

 • Bij aankomst in Zambia is uw internationale reispas nog minimaal 6 maanden geldig.

 

Voor het KAZA UNIVISA is het noodzakelijk dat u Zambia in reist via een van de volgende grensovergangen:

 • Harry Mwaanga International Airport
 • Victoria Falls border
 • Kazungula border
 • Kenneth Kaunda International Airport

 

Benodigde documenten Zambia visa

Voor de visumaanvraag van Zambia hebben wij een scan van de volgende documenten nodig:

 • Internationale Reispas
 • Pasfoto
 • Boekingsreservering van de accommodatie in Zimbabwe

 

  

Voordelen Aanvraag E Visum Zambia Via Evisumservice.be

 • Geen lastige vragen in vreemde taal. Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
 • Uitgebreide uitleg bij elk in te vullen onderdeel.
 • U kiest de betaalmethode die waarmee u vertrouwd bent: PayPal, Mistercash/Bancontact of kredietkaart.
 • Het aanvraagformulier invullen kost u slechts 5 minuten tijd.
 • Binnen 2 dagen heeft u het visum in huis.

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Zambia zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Zambia te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Zambia. Na verwerking mailen wij u binnen 48 uur het e visum voor Zambia toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy