Visum Gabon

Per persoon €14.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Gabon aanvragen. De kosten bedragen € 14.95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw visum Gabon binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 96 uur ontvangt u het officiële visum voor Gabon. 

Visa Gabon aanvragen

U kunt het visum voor Gabon aanvragen via ons online aanvraagformulier. Het eVisa kost €14,95 per persoon en kunt u betalen door middel van Kredietkaart, PayPal en Bancontact. Wij controleren uw gegevens op eventuele fouten voordat wij deze in behandeling nemen. Zo weet u zeker dat uw visumaanvraag correct wordt verwerkt. Uiterlijk 72 uur nadat wij uw visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat Gabon, ontvangt u het e-visa. 

 

Wat is het visum Gabon?

Het visum is voor alle reizen naar Gabon verplicht. Uiterlijk 72 uur nadat wij uw visumaanvraag hebben ingediend bij het consulaat van Gabon ontvangt u het visum. Na ontvangst van uw eVisa dient u deze mee te nemen op vakantie in hardcopy. Deze geeft u af bij de immigratie in Gabon waar u nog een stamping fee dient te betalen van €85,-. Nadat u deze stamping fee heeft voldaan, ontvangt u een stempel in uw internationale reispas waarna u het land kunt betreden.

  

Voorwaarden visum Gabon

Voor het visum Gabon gelden de volgende voorwaarden:

  1. Uw internationale reispas moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in het land. 
  2. U vliegt op Leon Mba Interantional Airport in Libreville. Reist u via een andere grensovergang het land binnen, dan kunt u geen gebruik maken van het evisum. 
  3. U beschikt over een recente pasfoto in kleur.

 

Geldigheid e-visa Gabon

De geldigheid van het visum Gabon is afhankelijk van het type visum dat u aanvraagt. U kunt een Single Entry visum aanvragen voor één, twee, of drie maanden. Hiermee kunt u het land eenmaal in- en uitreizen. Op de luchthaven in Gabon betaalt u hiervoor een stamping fee van €85. 

 

Het Multiple Entry visum Gabon is zes maanden geldig. Hiermee kunt u meerdere keren het land in- en uitreizen. Op de luchthaven betaalt u voor dit visum €200. 

 

Wilt u toch langer blijven, dan kunt u uw visum verlengen in Gabon. Dit kunt u doen bij de Directorate General of Documentation and Immigration (DGDI) in Libreville. Een Single Entry visum voor één maand kunt u verlengen met twee maanden. Een Single Entry visum van twee maanden kunt met één maand verlengen. Een Single Entry visum van drie maanden, en een Multiple Entry visum van zes maanden kunt u niet verlengen.

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Afrika zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Gabon te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

 

Voordelen online visumaanvraag bij Evisumservice

U kunt eenvoudig en snel een visum aanvragen bij Evisumservice. Hierbij profiteert u van de volgende voordelen:

1.     Online aanvragen in slechts 5 minuten.

2.     Betalen via Bancontact, Krediet, Mister Cash, of iDeal.

3.     Wij controleren uw aanvraag op eventuele fouten.

4.     Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar.

 

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Gabon. Na verwerking mailen wij u binnen 72 uur het e visum voor Gabon toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy