Visum Mexico

Per persoon €14.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel reisdocument voor Mexico aanvragen. De kosten bedragen € 14,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u visum voor Mexico dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 48 uur ontvangt u het officiële visum voor Mexico. 

Visum Mexico Aanvragen

Geweldig eten, fijn weer en met een rijke historie sinds de tijd van de Maya’s. Of u nou gaat het voor een ontspannende vakantie in Cancun of een rondreis langs de hoogtepunten van het, Evisumservice helpt u graag met het verkrijgen van de juiste reisdocumenten.

 

Op Evisumservice.be kunt u vlug en eenvoudig uw visum Mexico aanvragen. Hiervoor vult u ons Nederlandstalige visumaanvraagformulier in. Hiervoor vragen wij u slechts enkele minuten van uw tijd. De betaling kunt u doen met voor u vertrouwde betaalmethoden als Bancontact, Paypal, kredietkaart of via uw eigen bank. Het officiële document krijgt u binnen 48 uur per mail toegestuurd.

 

Onze Nederlandstalige support is zeven dagen per week, ook in het weekend en tijdens feestdagen, bereikpaar per mail en telefoon. Een toeristenvisum voor Mexico vraagt u al aan voor € 14,95. Hiermee is dit de snelste manier om vanuit België vooraf uw arrival card te regelen.

 

Voordelen online aanvraag visa Mexico via Evisumservice

De visa Mexico vraagt u bij ons binnen 5 minuten aan via een volledig Nederlandstalig online visum aanvraagformulier. Omdat de betaling gebeurt met voor u vertrouwde en veilige betaalmethoden is dit een vlugge manier om een toeristenkaart voor Mexico aan te vragen. Enkele voordelen van het aanvragen van een visum Mexico via Evisumservice:

·       Eenvoudig Nederlandstalig visumaanvraagformulier;

·      Veilige en vertrouwde online betaalmethoden als Bancontact, Paypal en uw kredietkaart;

·      Invullen kan vanuit huis en kost enkele minuten van uw tijd;

·      Nederlandstalige support via email en telefoon;

·      Geen lange wachtrijen bij aankomst in Mexico.

 

Visa Mexico – Online Toeristenkaart

Middels onze visum aanvraagservice kunt u zonder zorgen op vakantie naar Mexico. Sinds 2015 heeft de Mexicaanse Immigratiedienst, Instituto Nacional de Migración, de toeristenkaart geïntroduceerd. Het is een digitale arrival card welke moet worden ingevuld door onder andere Belgische ingezetenen. Er wordt naar gerefereerd als een “visum Mexico”. Echter is het niet een fysiek visum welke in het paspoort wordt geplakt.

 

Voorwaarden en geldigheid visum Mexico

Het e-visum voor Mexico is maximaal 180 dagen geldig. Het is standaard een multiple entry visum waarbij u maximaal 180 dagen aaneengesloten in het land kunt reizen. De volgende zaken zijn van belang bij het aanvragen van een visum voor Mexico:

·      Bij aankomst in Mexico dient uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

·      U dient uw e visum in kleur af te printen en mee te nemen.

·      U dient in het bezit te zijn van een vliegticket naar Mexico.

·      Bij aankomst in Mexico dient de immigratieofficier een stempel in uw reispas te zetten.

·      Indien u naar Los Cabos International Airport vliegt dient u het document dubbelzijdig af te printen. 

 

Let op: de gegevens op de arrival card dienen volledig overeen te komen met uw internationale reispas, anders is het niet rechtsgeldig.

 

Voorwaarden en geldigheid visum voor Mexico

De online toeristenkaart die wij aanbieden is een officieel document welke u recht geeft om één enkele entree in Mexico. U kunt maximaal 180 dagen aaneengesloten in het land reizen voor toeristische doeleinden. Het is niet verplicht om dit document vooraf in te vullen maar het verkort de wachtrij bij aankomst op een van de volgende Mexicaanse luchthavens aanzienlijk:

 

General International Aerodrome Ignacio Lopez Rayón, Benito Juarez, Abraham González, Matamoros, Nuevo Laredo, Angel Albino Corzo, Cabo San Lucas, Capitàn P.A Carlos Rovirosa, Toluca , Bahias de Huatulco , Cancun, Chetumal, Chihuaha, Ciudad Acuña, Ciudad del Carmen, Ciudad Obregón, Cozumel, Culiacán ,Del Mar de Cortés, North International Airport, El Bajío, General Abelardo L. Rodriguez, General Leobardo C. Ruiz, General Mariano Escobedo, General Mariano Matamoros, General Pedro José Méndez, Hermamos Serdan,Ing. Alberto Acuña Ongay, Engineer Fernando Espinosa Gutierrez, Jesus Terán, Plan of the Lovers, Ponciano Arriaga, Durango, Guadalajara, Hermosillo, International Airport of the City of Ensenada, La Paz, Loreto, Manzanillo, Mazatlan, Merida, Mexicali, Minatitlan, Monclova, Morelia, Nogales, Oaxaca, Piedras Negras, Puerto Escondido, Puerto Vallarta, Reynosa, Saltillo, San Felipe, San Jose del Cabo, Tampico, Tapachula, Tepic, Torreón, Veracruz, Zihuatanejo

 

De online toeristenkaart kan enkel worden gebruikt indien u vliegt naar de bovenstaande Mexicaanse luchthavens.

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Mexico. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Mexico toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy