U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Veelgestelde vragen

U dient uw e-visum uiterlijk twee dagen voor vertrek aan te vragen op onze website. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u het visum tijdig ontvangt. 

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Turkije aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Mistercash. Na ontvangst van de betaling starten wij direct met de verwerking van uw order. Meestal ontvangt u uw visa al dezelfde dag.

 

Ja, ook wanneer u enkel op doorreis bent in Turkije heeft u een geldig e-visum nodig.

Het is mogelijk om bij aankomst een visum aan te vragen op de luchthaven van Turkije. De wachttijden kunnen hier echter oplopen en de prijs van het visum on arrival is ook hoger dan de kosten voor het e-visum. Wij raden daarom reizigers ten allen tijden aan om in het bezit te zijn van een geldig e-visum voor Turkije voor vertrek. 

Het is niet nodig om een kopie van uw internationale reispas mee te sturen voor uw visum aanvraag voor Turkije. 

Wij streven ernaar om het visum voor Turkije binnen 24 uur te leveren via de e-mail. 

Met het e-visum wordt het elektronisch visum bedoeld. Dit betekend dat het gehele visum online is aan te vragen. 

Met uw e-visum Turkije mag u max. 90 dagen in Turkije verblijven

Het aanvragen kost € 39,95,-. Dit is inclusief bijkomende consulaire kosten.

 

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy