U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Veelgestelde vragen

Algemeen

Het e-visum is een officieel document waarmee u naar Turkije kunt reizen. Het elektronisch visum kunt u online aanvragen en dient in afgeprint mee te nemen tijdens uw reis.

Het aanvragen van een elektronisch visum verloopt eenvoudig en snel. Door gebruik te maken van het e-visum voorkomt u lange wachttijden op de luchthaven.

Het aanvragen kost € 39,95,-. Dit is inclusief bijkomende consulaire kosten.

Nee, indien u Turkije binnenkomt via een zeehaven of land bent u vrijgesteld van de visumplicht. Dit is mits u niet langer dan 72 uur in het land verblijft en via een zeehaven het land weer verlaat. 

Nee, in dit geval is het e-visum ongeldig. U kunt hier niet mee reizen naar Turkije en dient een nieuw visum aan te vragen voor vertrek.

Ja, voor een zakenreis naar Turkije kunt u gebruik maken van het evisum.

Nee, wanneer u later naar Turkije vertrekt hoeft u geen nieuw visum aan te vragen. De geldigheid van het e-visum begint vanaf de opgegeven datum en loopt 90 dagen. Binnen deze periode kunt u op elk willekeurig tijdstip het land binnentreden.

Aanvragen

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Turkije aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met Bancontact, Paypal, Kredietkaart of een van de andere Belgische betaalmethoden.

 

Na ontvangst van de betaling starten wij direct met de verwerking van uw order. Meestal ontvangt u uw visa al dezelfde dag.

Nee. Indien u op doorreis bent en de luchthaven niet verlaat, heeft u geen e-visum Turkije nodig.

Wij streven ernaar om het visum voor Turkije binnen 24 uur te leveren via de e-mail. Vaak heeft u het al binnen enkele uren.

Met een e-visum Turkije mag u maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

U kunt een evisa Turkije aanvragen wanneer u staatsburger of ingezetene bent van een land binnen de Europese Unie. Heeft u een andere nationaliteit, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen, u kunt dan terecht op deze site https://www.evisa.gov.tr/en/.

Documenten

Nee, het is niet nodig om een kopie van uw internationale reispas mee te sturen voor uw visum aanvraag voor Turkije. Enkel uw paspoortgegevens volstaan.

Nadat u Turkije verlaat dient uw reisdocument nog minimaal 60 dagen geldig te zijn.

Aanvragen

U dient uw e-visum uiterlijk twee dagen voor vertrek aan te vragen op onze website. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u het visum tijdig ontvangt. 

Het is mogelijk om bij aankomst een visum aan te vragen op de luchthaven van Turkije. De wachttijden kunnen hier echter oplopen. Bovendien is de prijs van het visum on arrival is ook hoger dan de kosten voor het e-visum. Wij raden daarom reizigers ten allen tijden aan om in het bezit te zijn van een geldig e-visum voor Turkije voor vertrek.

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy