Visum Laos

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 2 minuten een officieel visum voor Laos aanvragen. De kosten bedragen € 69,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 2 minuten kan worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel e-visum Laos

Binnen 96 uur ontvangt u het officiële visum voor Laos. 

Visum Laos Aanvragen

Met rond de zeven miljoen inwoners is Laos een de dunbevolktste landen van Azië. Reizigers met de Belgische nationaliteit hebben een geldig visum voor Laos nodig. Via Evisumservice kun je een officieel toeristenvisum voor Laos aanvragen. Het aanvragen van visa voor Laos duurt met ons Nederlandstalige aanvraagformulier slechts 2 minuten. Betalen kan met alle denkbare met voor u vertrouwde betaalmethoden zoals Bancontact, Paypal, Kredietkaart en bijvoorbeeld KBC of Belfius.

 

 

E Visum Laos Via Evisumservice.be

Sinds juli 2019 is het e visum voor Laos gelanceerd door de Laotiaanse immigratiedienst. Dit E Visum kunt u ons Nederlandstalige aanvraagformulier vlug aanvragen. Het is niet nodig om naar de ambassade of het consulaat van Laos in Brussel te gaan.

 

Het evisa voor Laos is geldig voor toeristische doeleinden óf het bezoeken van vrienden, kennissen of familie in het land. De kosten voor een single entry visum bedragen € 69,95 per persoon inclusief consulaire kosten. Op dit moment is het niet mogelijk om een multiple entry visum aan te vragen.

 

Wat is het visum laos - Voorwaarden aanvragen visum Laos

Het visum voor Laos is 60 dagen geldig na de afgiftedatum. Vanaf dat moment kunt u maximaal 30 dagen aaneengesloten in het land blijven. U mag één keer naar Laos reizen met dit e visum. Het is enkel geschikt voor toeristische reizen, werken in Laos is niet toegestaan. Hieronder vindt u een opsomming over de voorwaarden voor het aanvragen van een online visum voor Laos:

 1. Uw reispas is nog minimaal 6 maanden geldig.
 2. U kunt maximaal 30 dagen aangesloten in Laos verblijven.
 3. U vraagt het visum minimaal 5 dagen voor vertrek aan.
 4. Het visum is geldig voor toeristische reizen. Zakenreizen of werken in Laos is met dit visum niet toegestaan.
 5. U kunt één keer Laos inreizen (single entry).
 6. U arriveert op Wattay International Airport óf Lao-Thai Friendship Bridge I.
 7. U neemt een duidelijke print van het visum mee naar Laos.

 

Wat heeft u nodig voor een online visum aanvraag?

Via ons Nederlandstalige aanvraagformulier is het aanvragen van een visum eenvoudig. Naast de reispas- en reisgegevens hebben wij een kleurenkopie van het paspoort een pasfoto nodig. Ook kinderen of baby’s hebben een geldig visum nodig.

 

Let op: de gegevens op uw visum dienen exact overeen te komen met uw internationale reispas. Is dit niet het geval dan is het visum niet geldig.

 

Wat kost een visum voor Laos

Het single entry visum voor Laos kost bij Evisumservice €69,95 per persoon. Dit is de totaalprijs inclusief consulaire kosten. Afrekenen doet u met Bancontact, Paypal, Kredietkaart of een van de andere Belgische betaalmethoden.

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Laos. Na verwerking mailen wij u binnen 96 uur het e visum voor Laos toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy