U kunt bij ons online en binnen 2 minuten een officieel visum voor Laos aanvragen. De kosten bedragen € 69,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Veelgestelde vragen

  • Uw reispas is nog minimaal 6 maanden geldig.
  • U kunt maximaal 30 dagen aangesloten in Laos verblijven.
  • U vraagt het visum minimaal 5 dagen voor vertrek aan.
  • Het visum is geldig voor toeristische reizen. Zakenreizen of werken in Laos is met dit visum niet toegestaan.
  • U kunt één keer Laos inreizen (single entry).
  • U arriveert op Wattay International Airport óf Lao-Thai Friendship Bridge I.
  • U neemt een duidelijke print van het visum mee naar Laos.

Het single entry visum voor Laos kost bij Evisumservice €75,95 per persoon. Dit is de totaalprijs inclusief consulaire kosten. Afrekenen doet u met Bancontact, Paypal, Kredietkaart of een van de andere Belgische betaalmethoden.

a) Formaat 4 x 6 cm.

b) In kleur.

c) Genomen in de afgelopen 6 maanden.

d) Zonder schaduwen.

e) Met een effen witte achtergrond.

f) U moet in de camera kijken.

g) Een neutrale uitdrukking hebben.

h) beide ogen open.

Alle bezoekers moeten een paspoort hebben dat meer dan 180 dagen geldig is vanaf de aankomstdatum. Als uw paspoort minder dan 180 dagen geldig is, moet u een nieuw paspoort aanvragen of uw huidige paspoort verlengen voordat u eVisa kunt aanvragen.

Momenteel is eVisa beschikbaar op 3 poorten in Laos, namelijk:

  1. Wattay International Airport (Vientiane Capital)
  2. Lao-Thaise friendship bridge I (Vientiane Capital)
  3. international airport Luang Prabang (provincie Luang Prabang)

Ja, u kunt ervoor kiezen om een Visum On Arrival bij aankomst in Laos aan te schaffen. Bij het VOA kunnen er echter lange wachttijden ontstaan. 

Ja, u dient het e-visum voor Laos altijd geprint mee te nemen. Het is niet mogelijk om het visum op uw smartphone aan de immigratiedienst te laten zien. Het is echter wel mogelijk om het visum in zwart-wit te printen. 

U kunt maximaal 30 dagen blijven in Laos met een geldig visum

Binnen drie dagen na uw visumaanvraag versturen wij het goedgekeurde eVisum per e-mail naar u toe. Vraag altijd uiterlijk 4 dagen voor vertrek het visum voor Laos aan. Zo bent u er zeker van dat u het visum tijdig ontvangt. 

Naast de reispas- en reisgegevens hebben wij een kleurenkopie van het paspoort een pasfoto nodig. Ook kinderen of baby’s hebben een geldig visum nodig.

Het visum voor Laos is 60 maanden geldig na de afgiftedatum. Vanaf dat moment kunt u maximaal 30 dagen aaneengesloten in het land blijven.

Vraag nu een online visum aan voor Laos. Na verwerking mailen wij u binnen 96 uur het e visum voor Laos toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy