Visum Ethiopië

Per persoon €109.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Ethiopië aanvragen. De kosten bedragen € 99,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw visum voor Ethiopië binnen 3 dagen toegehaald. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Betalen

Afrekenen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel e-visum

Binnen 5 dagen ontvangt u het officiële visum voor Ethiopië. 

Visum Ethiopië Aanvragen

Voor alle toeristische en zakelijke reizen naar Ethiopië is het verplicht een geldig visum te hebben. Uw verplichte visum voor Ethiopië kunt u hier binnen 5 minuten online aanvragen.

 

Bij Evisumservice.be hebben wij een Nederlandstalig aanvraagformulier. Daar u met voor u vertrouwde betaalmethoden als Bancontact of Paypal kunt betalen is dit de eenvoudigste en vlugste manier om het noodzakelijke visum voor Ethiopië aan te vragen. 

 

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij al het overige werk op ons. Door een e visum Ethiopië aan te vragen via Evisumservice.be bent u gegarandeerd van een correcte aanvraag. Uw aanvraag wordt handmatig gecontroleerd op fouten zodat deze correct wordt ingediend. 

 

Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar per e-mail en telefoon. In het weekend kunt u ons dus ook bereiken. Uw visa Ethiopië koopt u al voor €109,95 per persoon.

 

 

Voordelen Aanvraag E Visum Ethiopië Via Evisumservice.be

 

 • Geen lastige vragen in vreemde taal. Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
 • Uitgebreide uitleg bij elk in te vullen onderdeel.
 • U kiest de betaalmethode die waarmee u vertrouwd bent: PayPal, Mistercash/Bancontact of kredietkaart.
 • Het aanvraagformulier invullen kost u slechts 5 minuten tijd.
 • Binnen 3 dagen heeft u het visum in huis.

 

Voorwaarden en geldigheid visum Ethiopië 

Het evisum voor Ethiopië is maximaal 90 maanden geldig. U kunt bij uw aanvraag kiezen uit een visum voor maximaal 30 dagen of een visum voor maximaal 90 dagen, beiden geschikt om één keer Ethiopië in te reizen. Het visum is geldig voor zowel toeristische als zakelijke doeleinden. Een aantal belangrijke zaken bij uw aankomst in Ethiopië:

 

 • Bij aankomst in Ethiopië dient uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
 • U dient uw e-visum afgeprint in kleur mee te nemen.
 • Maximaal 1 tot 3 maanden geldig na afgiftedatum visa.
 • Niet toegestaan om langer dan de uiterste visa datum in Ethiopië te blijven.

 

Let op: De gegevens op uw visum dienen geheel overeen te komen met de informatie op uw internationale reispas. Is dit niet het geval dat is het visum niet geldig. Door uw visum via Evisumservice.be aan te vragen voorkomt u eventuele fouten in de aanvraag.

 

Visum On Arrival Ethiopië

Op dit moment is het enkel mogelijk om een visum on arrival te krijgen op Bole International Airport in Addis Abeba. De wachttijden bij de douane op deze luchthaven kunnen oplopen tot enkele uren. Wij adviseren u vooraf de visa aan te schaffen via onze service. 

 

Kosten Visum Ethiopië

De kosten van onze Ethiopische visa bedragen € 99,95 per persoon voor een reis van 30 dagen of minder. Voor reizen tot 90 dagen betaalt u slechts € 99,95. Betalen kan met alle Belgische betaalmethoden zoals Bancontact, Paypal, Kredietkaart of de KBC Payment Button.

 

De genoemde prijzen zijn all-in prijzen inclusief alle consulaire kosten. 

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Ethiopië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 werkdagen het e visum voor Ethiopië toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy