U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 14,95,- en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart.

 

Veelgestelde vragen

Het visum voor Australië kost €14,95 inclusief consulaire kosten. 

Met een geldig visum voor Australië kunt u maximaal 90 dagen in Australië blijven. 

Nee, dit is niet mogelijk. U kunt op onze site het e visum voor Australië aanvragen. U dient voor aankomst een visum aan te vragen. Hier kunt u een visum voor Australië aanvragen.

Wij adviseren reizigers om minimaal een week voor vertrek een visum voor Australië aan te vragen. De Australische immigratiedienst heeft tot vijf werkdagen nodig om een aanvraag te verwerken. Door het visum uiterlijk 7 dagen van te voren aan te vragen bent u ervan verzekerd tijdig het visum te ontvangen. 

Indien u korter dan 72 uur in Australië blijft heeft u geen visum nodig. Voorwaarde is wel dat u met het vliegtuig bent aangekomen en kunt bewijzen dat u een retourvlucht heeft.

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Australië aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Bancontact. Na ontvangst van de betaling zetten wij uw aanvraag door naar de Australische immigratiedienst. De verwerking aldaar kan tot vijf werkdagen duren. Zodra wij de visa binnen hebben sturen wij deze per e-mail naar u toe.

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy