U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Sri Lanka aanvragen. De kosten van een ETA bedragen € 139,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Veelgestelde vragen

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor Sri Lanka aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Mistercash. Na ontvangst van de betaling zetten wij uw aanvraag door naar de Sri Lankaanse immigratiedienst. De verwerking aldaar kan tot 72 uur duren. Zodra wij de visa binnen hebben mailen wij die naar u toe.

 

Uiterlijk vier dagen van tevoren dient de aanvraag bij ons binnen te zijn. Zo bent u er zeker van dat u uw visum tijdig ontvangt. 

 

Nee, dit is niet mogelijk. U kunt het ETA visum voor Sri Lanka hier aanvragen.

 

Nee, voor het ETA van Sri Lanka hoeft u geen documenten toe te sturen. 

Binnen 72 uur na uw visumaanvraag versturen wij het visum voor Sri Lanka via de e-mail

Met het ETA voor Sri Lanka wordt het visum voor bedoeld wat volledig online aangevraagd kan worden. Er komen geen documenten meer aan te pas. Hier kunt u dat visum aanvragen

 

Met een ETA voor Sri Lanka mag u twee keer maximaal 30 dagen in Sri Lanka verblijven. 

 

Het visum kost € 59,95,-. Dit is inclusief consulaire kosten.

Vraag nu een online visum aan voor Sri Lanka. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Sri Lankaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy