Visum Egypte

€34.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Egypte aanvragen. De kosten bedragen € 34,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Meestal sturen wij de visa binnen 5 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Egyptisch visum

Binnen 5 werkdagen sturen wij u het visum toe.

Visum Egypte aanvragen

Piramides, de Sfinx van Gizeh of genieten van de Rode Zee: door op Evisumservice.be een visum voor Egypte aan te vragen komen deze bezienswaardigheden wel heel dichtbij.

 

Voorkom lange wachttijden in de luchthaven of een berg papierwerk bij de Egyptische ambassade en regel uw visa voor vertrek via onze website. Gemakkelijker en sneller kan niet. Een visum Egypte aanvragen kan bij ons geheel online middels een Nederlandstalig aanvraagformulier. Het invullen van het aanvraagformulier kost slechts 5 minuten tijd. Wij controleren uw gegevens zorgvuldig en u mag altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of assistentie bij het aanvragen wenst.

 

De kosten bedragen v.a. € 34,95,- per visum. Betalen kan met Belgische betaalmethoden als Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC Payment button en natuurlijk met Paypal of een kredietkaart.

 

Na ontvangst van uw aanvraag starten wij dezelfde dag nog met uw aanvraag. Wij adviseren u om de aanvraag minimaal 7 dagen voor vertrek bij ons in te dienen. 

 

 

Is een visum voor Egypte verplicht?  

Voor Egypte heeft u een visum nodig, dit is verplicht. Zonder geldig visum zal u de toegang tot dit land worden geweigerd. In de meeste gevallen krijgt u op de luchthaven in Egypte nog wel de kans om het document in orde te maken. Toch raden adviseren wij u om het hier niet op aan te laten komen. Gedoe aan de grens of erger nog, teruggestuurd worden, is een bijzonder vervelende ervaring en tevens goed te voorkomen. 

 

Hebben kinderen ook een visum voor Egypte nodig?

Voor kinderen geldt dat zij, sinds de introductie van het eigen reisdocument, ook zelf een visum nodig hebben. Kinderen worden niet langer bijgeschreven in de reispas van hun ouders. Elk kind heeft zijn/haar eigen Belgische identiteitskaart of internationale reispas nodig. Op basis van deze gegevens dient voor elk kind afzonderlijk de inreistoestemming in orde gebracht te worden. 

 

Visum Egypte online aanvragen – De beste keuze! 

Uw reisdocumenten voor uw vakantie online regelen is de beste keuze. Het is gemakkelijk, supersnel en u hoeft er de deur niet voor uit. U mag uw reisdocumenten direct inleveren bij de aanvraag maar ook later per e-mail. 

 

Het aanvragen van een visum voor Egypte bij Evisumservice.be in 5 stappen:

1.    U vult het Nederlandstalige aanvraagformulier in

2.    U upload een kleurenscan van uw internationaal paspoort of beide kanten van uw identiteitskaart.

3.    U rekent de kosten a € 34,95,- per visum af met de betaalmethode die u het beste past.

4.    Wij behandelen uw aanvraag en bezorgen deze bij het Egyptische consulaat.

5.    Binnen uiterlijk 7 dagen ontvangt u de visa, meestal al na 48 uur.

 

Zoals u ziet: u hoeft bij Evisumservice geen reispas naar ons te sturen per post. Wel zo eenvoudig.

 

Kan ik het toeristenvisa voor Egypte op de luchthaven aanvragen?

Het is mogelijk om een toeristenvisum voor de verblijfsduur van minder dan 30 dagen op de luchthaven in Egypte aan te vragen. Wilt u langer blijven dan dient u alles vooraf te regelen, hetzij online of bij de ambassade. Wanneer we het hebben over een langere duur kunt u denken aan een single entry (enkele inreis) voor drie maanden of een multiple entry (meerdere keren inreizen) voor zes maanden. 

 

Wanneer u alles op de luchthaven wenst te regelen kiest u voor een zogeheten ‘visa on arrival’ ofwel het ‘visum bij aankomst’. U kunt dit aanvragen bij het loket op de luchthaven indien u, zoals genoemd minder dan 30 dagen blijft en uw reisdocumenten goed op orde heeft. Helaas is het niet altijd goed aangegeven waar deze balie is, eenmaal op de luchthaven kunt u dus niet altijd simpelweg de borden gewoon volgen. Soms is het alleen met een A4’tje aangegeven op een klein hokje naast een betaalautomaat. Uiteraard kan het luchthavenpersoneel u wel helpen de weg te vinden. Houdt er wel rekening mee dat u in Afrika bent en dingen niet zo snel gaan als wij in België gewend zijn. Daarbij komt dat de rij, zeker in het hoogseizoen lang is. Houdt er daarom rekening mee dat u minimaal één uur in de rij dient te staan. Dit is exclusief uw doorgang door de douane en dergelijke. 

 

Hoewel het fijn is dat u ter plaatse uw visum kunt aanvragen, biedt dit geen garantie dat het visum wordt uitgegeven. Tevens kost het flink veel extra tijd en loopt u het risico teruggestuurd te worden. Dit risico is veel kleiner wanneer u het vooraf bij de ambassade in orde maakt of online het Egyptisch e-visum aanvraagt. Ook willen sommige airlines dat u al een visum bezit voordat u mag boarden. Wilt u toch voor een visum on arrival gaan, contacteer uw airline dan eerst!

 

Ambassade Egypte in Brussel    

U kunt uw visum voor Egypte ook in orde maken bij de Egyptische Ambassade in Brussel. Hoewel dit voor toeristen met een Belgische nationaliteit de meest onlogische keuze is, kan het wel. Immers, voor de procedure via de ambassade dient u een afspraak te maken en meer papierwerk in orde te maken. Gaat u op vakantie naar Egypte, dan raden wij de aanvraag via de ambassade af. Wijken uw wensen af van die van een reguliere vakantieganger? Dan kan het wel verstandig zijn om bij de ambassade langs te gaan. Zeker wanneer u van plan bent in het land te gaan werken of een tijdelijke verblijfsvergunning voor België heeft is het raadzaam om eerst contact op te nemen met de ambassade. 

 

Adresgegevens Egyptische ambassade

Egyptian Embassy in Brussels, Belgium Uruguaylaan 19, 1000 Brussels, Belgium

 

Telefoonummer consulaire afdeling: (+32) 2 663 58 00

 

ALLEEN op afspraak!! 

 

Consulaire diensten van de ambassade

De Egyptische ambassase staat voor u klaar als u van plan bent een bezoek aan dit land te brengen of als u als burger van Egypte in België woont. De voornaamste activiteiten van de ambassade hebben betrekking tot het uitgeven van visa en/of paspoorten, het registreren van huwelijken, registreren van een kindergeboorte, het bekomen van de Egyptische nationaliteit en nog veel meer andere zaken. 

 

Visum Egypte – Geldigheid & Voorwaarden

Voor alle vakanties en toeristische reizen naar Egypte heeft u een geldig visum nodig. Reizen naar Egypte kan met een internationaal paspoort of een Belgische identiteitskaart.

 

Het visum voor Egypte is 3 maanden geldig. De geldigheidstermijn gaat in zodra de visa documenten worden goedgekeurd door de Egyptische immigratiedienst. Bij het e visum voor Egypte wordt er onderscheid gemakt tussen het single – en multiple entry. Hiermee kan respectievelijk één of meerdere keren het land worden betreden. Het visum Egypte kan worden gebruikt voor toeristische en zakelijke doeleinden. Aan het online visum voor Egypte zitten wel een aantal voorwaarden verbonden:

 

·     Uw internationale reispas is nog minimaal 6 maanden geldig bij aankomst in Egypte.

·     U neemt een afgeprinte versie van het e-visum mee.

·     U heeft (vlieg) tickets voor de heen- en terugreis.

·     U kunt uw hele verblijf aantonen d.m.v. boekingsbevestigingen of een uitnodiging.

·     Indien u zakelijk reist brengt u de uitnodigingsbrief van het te bezoeken bedrijf mee.

 

Bij aankomst in Egypte controleert de Egyptische douane alle reisdocumenten. Het is belangrijk dat de gegevens uit uw internationale reispas overeenkomen met de visumaanvraag. Klopt dit niet dan kan u de toegang tot Egypte geweigerd worden.

 

Belangrijkste aandachtspunt voor de aanvraag

Zorg ervoor dat u bij de aanvraag altijd alles zo indient zoals op uw paspoort/identiteitskaart staan. Fouten of afwijkingen kunnen voor procedureproblemen/vertraging zorgen. Uw reispas dient uw leidraad te zijn. 

 

VRAAG HIER EEN VISUM AAN

 

Ervaringen

Vraag nu online uw visum voor Egypte aan. Na verwerking mailen wij u binnen 7 dagen alle officiële visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy