Aanvraagformulier

Vul dit formulier in en vraag gemakkelijk snel online visum aan voor Myanmar. U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door onderaan het formulier op de knop “Extra reiziger toevoegen” te klikken. Het visum voor Myanmar kunt u betalen met iDeal‚ PayPal of natuurlijk Mistercash/Bancontact.

Belangrijke informatie betreffende uw reis

Geef eerst aan hoe u in Myanmar arriveert. Het is alleen toegestaan te arriveren per vliegtuig op een van onderstaande vliegvelden. Geef daarna de benodigde informatie wat betreft uw acomodatie.

Type/ Soort visum

Geef aan of u voor zaken of vakantie naar Myanmar gaat. In beide gevallen verschijnen er extra invulvelden. Ook deze dient u volledig in te vullen.

Geplande reis/tour

Indien van toepassing vul hieronder de naam en het telefoonnummer in van de touroperator die uw reis in Myanmar verzorgt.

Zakelijke informatie en gegevens

De overheid van Myanmar stelt u verplicht om onderstaande informatie op te geven om de visumaanvraag in behandeling te nemen. Vul onderstaande informatie volledig naar waarheid in. U dient naast uw eigen gegevens twee documenten van uw zakenrelatie te uploaden: i) Uitnodigingsbrief van het bedrijf dat u bezoekt: ii) Inschrijving van ditzelfde bedrijf bij de Chamber of Commerce van Myanmar.

Reiziger 1

Hieronder voert u de gegevens van de eerste visumaanvrager (reiziger 1) in. Zorg ervoor dat u deze gegevens exact overneemt zoals ze in het paspoort worden genoemd.

Het is verplicht een duidelijke en recente kleurenpasfoto te uploaden welke aan internationale paspoorteisen voldoet.

Upload hier een duidelijke kleurenpasfoto die aan alle eisen van een paspoortfoto voldoet.

Paspoortgegevens

Vul hieronder de gevraagde paspoortgegevens in. Controleer deze gegevens extra goed.

Beroepsdetails en werkgever

Geef hieronder aan wat uw functietitel is van het beroep dat u uitoefent. Studenten geven dit aan door “Student”‚ werkzoekenden dienen “Unemployed” in te vullen.

+

Extra reiziger toevoegen

Aanvraag controleren en algemene voorwaarden

U bent de volgende velden vergeten:


Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy