Visum Turkije

Per persoon €39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Turkije Visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel e visum

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling en mailen het visum binnen 24 uur.

Evisum Turkije

Met de zomer van 2023 voor de boeg is dit het moment om over uw vakantie te gaan nadenken. Turkije is al jaren een populaire reisbestemming. Bent u van plan om in 2023 naar Turkije te reizen? Denkt u er dan aan dat u een visum voor Turkije nodig heeft om het land te kunnen betreden. Dit Turkse visum is een e visum en kan voor een ieder met een geldig Belgisch identiteitsbewijs worden aangevraagd op deze site. Het aanvragen van een Turks visum bij aankomst is sinds enkele jaren niet meer mogelijk. Voor iemand met de Belgische nationaliteit is het evenwel niet nodig om een bezoek te brengen aan het consulaat of de Turkse ambassade. Een visum Turkije dat is aan aangeschaft via Evisumservice volstaat.

 

Ga vlug naar:

 

Met een Turks visum naar Turkije

Turkije is een prachtig land met ruim 74 miljoen inwoners. Het  zit bomvol boeiende Arabische cultuur, geweldige landschappen, grote steden met prachtige moskeeën.  Het land zit vol met bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Het klimaat is Turkije is heerlijk. In de zomermaanden is het in Turkije lekker warm, met gemiddelde temperaturen van 35 tot 40 graden. Voor wie denkt dat Turkije alleen voor zonvakanties is heeft het mis. U kunt in de winter perfect skiën in Turkije. In de wintermaanden blijft de sneeuw hier enkele maanden liggen. Ook voor de wintersport heeft u het evisa Turkije nodig.

 

Voordat u uw koffer in gaat pakken en richting het vliegveld vertrekt is het handig eerst uw belangrijke reisdocumenten te controleren. Naast het meenemen van uw paspoort is het tevens verplicht uw visum bij u te hebben. Om Turkije te mogen betreden heeft u namelijk een visum nodig, dit kan tegenwoordig namelijk niet meer bij aankomst op het vliegveld. Let op dat voor een visum voor Turkije uw legitimatibewijs nog minimaal 6 maanden geldig is bij vertrek uit Turkije.

 

Visum aanvragen Turkije

Het visum Turkije is verplicht voor een ieder die het land wilt betreden. U kunt het visum niet meer aanvragen bij aankomst op het vliegveld. Indien u uw Turkse visa bij ons aangeschaft hoeft u deze niet meer aan te vragen bij het consulaat of de ambassade van Turkije. U kunt nu snel en gemakkelijk uw visusaanvraag voor Turkije regelen bij ons. Het invullen van uw aanvraag duurt nog geen 5 minuten, binnen 24 uur heeft u uw visum binnen en kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen. Klinkt goed? Er zijn nog meer voordelen aan het aanvragen van uw visum voor Turkije online.

 

De voordelen van het online aanvragen van uw visum Turkije met Evisum Service:

  • Het invullen van het aanvraagformulier duurt nog geen 5 minuten. U hoeft niet naar de ambassade, maar regelt het simpel en snel online.
  • Uw aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
  • Het evisum voor Turkije kost slechts € 39,95. De betaling van uw visumaanvraag kan worden voldaan met PayPal, iDeal en Mistercash/Bancontact. 

 

De voorwaarden van uw visum Turkije 2023

Voor uw reis naar Turkije heeft u een visum nodig. Mocht u alleen een overstap/doorreis maken in Turkije heeft u geen visum nodig; u mag in dit geval max. 24 uur op de luchthaven verblijven zonder visum.

 

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Turkse luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

 

Met uw e-visum Turkije mag u max. 90 dagen in Turkije verblijven. Dit visum is voor alle nationaliteiten geldig. Met dit visum mag u ervoor kiezen om aan één stuk 90 dagen in Turkije te blijven of verdeeld over meerdere reizen. Dit visum is namelijk geldig voor multiple entries. Het visum zelf is 180 dagen geldig. Dit betekend dat u Turkije mag betreden zolang die 180 dagen niet verstreken zijn.

 

Waar moet u op letten bij het aanvragen van uw Turkije visum?

De geldigheidsperiode van 180 dagen begint op de ingangsdatum van uw visum, niet op uw aankomst datum in Turkije. Dit betekend dat u op de laatste dag dat uw visum verloopt Turkije moet verlaten. Let dus goed op dat uw visum nog lang genoeg geldig is voordat vertrekt. Vaak laten wij het visum 1 dag voor vertek ingaan, zo bent u in het geval van een vluchtwijziging altijd verzekerd van een geldig visum.

 

Dit e-visa is geldig voor vakanties maar uiteraard ook voor zakenreizen. Mocht het zo zijn dat u naar Turkije vertrekt om te werken of wilt u langer dan de maximale 90 dagen blijven, dan moet u een ander visum aanvragen op de ambassade. Zo’n visum kan Evisum Service helaas niet voor u regelen.

 

Uw visa aanvraag voor Turkije in 5 simpele stappen

1. U vult online ons aanvraagformulier in op Evisumservice.be

2. U betaald de €39,95 euro op de door u geselecteerde betaalmethode.

3. Na het versturen van uw visumaanvraag behandelen wij deze direct en bezorgen het aan de Turkse ambassade.

4. Binnen 24 uur zult u uw visum in uw mailbox ontvangen.

5. U print uw visum uit en u kunt op reis!

 

Heeft nog vragen omtrent uw visumaanvraag voor Turkije?

Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Mocht alles wel duidelijk zijn en u wilt uw visum aanvragen.

U kunt hier binnen 5 minuten uw aanvraagformulier invullen.

Ervaringen

  • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

    - Melissa

  • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

    - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy