U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Turkije schrapt visum Belgische toeristen

Bent u van plan om dit jaar de Turkse zon te aanbidden? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Vanaf 2 maart 2020 heeft u, indien u in bezit bent van de Belgische nationaliteit, geen visum meer nodig. 

Dit land is al tientallenjaren een geliefde vakantiebestemming voor de zon-liefhebbende Belgen. Jaren geleden verliep de hele visumprocedure nog middels papieren en stempels bij aankomst in het land zelf. De laatste jaren kozen steeds meer reizigers ervoor om wachtrijen te vermijden en het visum vooraf online aan te vragen. 

 

Turkije schaft visumplicht af – Dit zijn de nieuwe regels

Heeft u de Belgische nationaliteit en reist u met uw reispas? Dan heeft u niet langer een visum nodig voor Turkije. Deze nieuwe regel geldt voor iedereen die na 2 maart 2020 naar Turkije wil reizen. De voorwaarden voor verblijf zijn verder hetzelfde als toen u nog een visum nodig had. U mag namelijk maximaal 90 dagen onafgebroken in Turkije blijven en tevens niet meer dan 90 dagen in totaal in de periode van 180 dagen in Turkije verblijven. 

Extra voordeel van de afschaffing van de visumplicht is dat dit u als reiziger bijna 40 euro per persoon scheelt. 

 

Let op: Reist u met uw ID-kaart? Dan is een visum verplicht!!!

 

Gaat u voor 2 maart naar Turkije? Dan moet u helaas nog eenmaal een visum voor Turkije aanvragen.

February 20, 2020
« back

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy