Aanvraagformulier

Op deze pagina kunt u een visum voor India aanvragen. Vul alle gegevens naar waarheid in en neem paspoortgegevens volledig over van uw paspoort. Voor India is het noodzakelijk om voor elk persoon in uw reisgezelschap een visum aan te vragen. Een extra reiziger kunt u toevoegen door op de knop “Extra reiziger” te klikken. Uw adresgegevens hoeven slechts een keer ingevuld te worden‚ alle visa worden naar hetzelfde adres gestuurd. Betalen kan met Bancontact‚ KBC/CBC betaalknop‚ Belfius‚ Paypal‚ iDeal en een kredietkaart.

Contactgegevens

Vul hieronder uw contactgegevens in. Alle visa die u aanvraagt worden standaard naar dit e-mailadres verstuurd.

Reisgegevens

Hieronder dient u uw reisgegevens in te vullen. Let erop dat u alles naar waarheid invult.

Gegevens van uw werkgever/bedrijf

Details van Indiase firma

Upload hier de uitnodiging van het te bezoeken bedrijf op. Indien u een beurs bezoekt volstaat de inschrijvingsbevestiging hiervan.
Noodcontact in geval van calamiteiten

Geef hier een noodcontactpersoon op welke‚ in geval van nood‚ gecontacteerd moet worden. U kunt ervoor kiezen om iemand binnen of buiten India op te geven.

Aanvullende documenten uploaden

Voor de aanvraag is een vierkante kleurenpasfoto en een duidelijke kleurenscan van uw reispas vereist. U kunt deze documenten nu direct uploaden of ze later naar ons mailen. Geef hieronder uw keuze aan.

Reiziger 1

Hieronder vult u de gegevens van de eerste reiziger in. Let op dat u alle gegevens exact overneemt uit uw paspoort.

Nationaliteit

Vul hieronder de gegevens in zoals ze vermeld staan in uw paspoort. Controleer deze gegevens extra goed.

Persoonsgegevens zoals in het paspoort

Vul hieronder uw volledige namen (voornaam (en) en achternaam) in zoals u ze vind in het paspoort. Heeft u uw naam ooit veranderd vul dan ook uw vorige namen in.

Geslacht‚ religie/geloofsovertuiging en geboorte

Vul hieronder achtereenvolgens uw geslacht‚ geboorteland‚ geboorteplaats‚ geboortedatum en religie/geloofsovertuiging in.

Zichtbare identificatietekens en opleidingsniveau

Vul hieronder uw opleidingsniveau en eventuele zichtbare identificatiekenmerken in. Denk hierbij aan tatoeages‚ littekens of andere identificatie kenmerken. Indien niet van toepassing vul dan N/A in.

Vorige reizen en visumdetails

Geef hieronder aan in welke landen u de afgelopen 10 jaar bent geweest. Landen kunt u scheiden middels een komma.

Bent u de afgelopen drie jaar in een van de SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation) landen geweest. Hieronder vallen Afghanistan‚ Bhutan‚ Pakistan‚ Malediven‚ Bangladesh‚ Sri Lanka‚ Nepal?

Geef aan of u eerder in India bent geweest. Is dit het geval‚ vul dan ook de aanvullende gegevens in.

Namen familie

Voor het verstrekken van een visum is het verplicht om de voor- en achternamen van uw beide ouders te vermelden. Geef ook aan in welk land en in welke plaats beiden geboren zijn.

Paspoortgegevens

Vul hieronder de gegevens in zoals ze vermeld staan in uw paspoort. Controleer deze gegevens extra goed.

Upload hier een full-color scan van uw internationale reispas. Let op: een onjuiste‚ scheve of onduidelijke scan van uw paspoort kan leiden tot een afwijzing van uw visum. Het bestand dient in PDF te zijn en mag maximaal 300KB zijn.
Upload een full-color kleurenpasfoto welke aan de officiële paspoort pasfoto eisen van India voldoet. Het dient een vierkante foto te zijn van minimaal 350 pixels x 350 pixels in JPG. LET OP: India heeft afwijkende afmetingen dan de standaard pasfoto maten. De hoogte en breedte van de foto dienen gelijk te zijn. Een onjuiste pasfoto kan leiden tot een afwijzing van uw visum.
Tweede nationaliteit en paspoort

Als u over een tweede nationaliteit beschikt en hier een internationaal erkend paspoort van hebt vul dat dan hieronder in.

Beroep / Beroep details

Selecteer hier waarvan u uw inkomen krijgt. U dient ook uw werkgever en het adres hiervan in te vullen. Studenten en huisvrouwen/mannen vullen de gegevens van hun partner of ouder in.

Beroepsmilitair‚ politie‚ semi militaire- en beveiligingsorganisatie

Vul‚ indien van toepassing‚ onderstaande velden in. Bent u op dit moment of in het verleden werkzaam geweest als beroepsmilitair‚ semi militaire‚ politie of beveiligingsorganisatie vul dan onderstaande gegevens naar waarheid in te voeren.

Veiligheidsvragen

De Indiaanse immigratiedienst heeft als eis dat onderstaande vragen naar waarheid worden beantwoord. Indien een van de antwoorden met “JA” wordt beantwoord geef dan een extra toelichting.

+

Extra reiziger toevoegen

Afronden visum aanvraag
U bent de volgende velden vergeten:


Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy