Over ons

Evisumservice.be is dé plek voor het aanvragen van e visums. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn om een visumaanvraag in te dienen met alle papieren en bureaucratische rompslomp. Via onze site is het dan ook mogelijk om uw visum aanvraag volledig online te doen, zonder enige vorm van papierwerk. Wij bieden u de mogelijkheid om e visums aan te vragen voor Australië, Cambodja, Canada, China, Egypte, India, Kenia, Myanmar, Oeganda, Vietnam, Sri Lanka, Turkije  en de Verenigde Staten. Alle aanvraagformulieren zijn geheel in het Nederlands en kunnen worden voldaan middels iDeal, PayPal en met Mistercash/Bancontact. Wij proberen de visumaanvraag voor iedere reiziger zo eenvoudig mogelijk te maken en zo snel mogelijk af te handelen. U hoeft zich vervolgens alleen te richten op de daadwerkelijke reis, wij regelen de rest. 

 

Fenomenale service & Bereikbaarheid

Bij ons bent u in goede handen. Service en snelle communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij realiseren ons hoe belangrijk een snelle en goede afhandeling van uw visum aanvraag is. Daarom zijn wij 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Alle e-mails worden binnen 12 uur beantwoord en belt u buiten kantooruren? Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U bent bij ons dus niet beperkt tot de werkdagen en kantooruren, wij zijn ook in de avond en in het weekend uitstekend bereikbaar. 

 

Missie 

Reizigers ontzorgen door de visum aanvraagprocedure snel en foutloos te verzorgen. Waarbij wij de reiziger tijdens het hele proces actief op de hoogte van de status van de aanvraag. 

 

Visie

Evisumservice.be streeft de hoogst mogelijke klantenservice, snelheid en communicatie na. Een fout in de aanvraag kan grote gevolgen hebben voor de reiziger, daarom doen wij er alles aan om de aanvraag kritisch te controleren. Wij ontzorgen reizigers en verkleinen de kans op problemen of afkeuring van het visum aanzienlijk doordat onze experts alle aanvragen handmatig controleren en indienen. Iedere reiziger die kiest voor Evisumservice kiest voor zekerheid en service.   

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Ontvang de visa

Na ontvangst van de betaling vragen wij direct uw officiele visa aan.

Betalen

Betaal uw aanvraag met iDeal, MisterCash/ Bancontact en PayPal.

Aanvraagformulier

Binnen 5 minuten kunt u het aanvraagformulier van uw visum afronden.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy