U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen v.a € 65 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een kredietkaart.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer je minder dan 72 uur in India verblijft kun je gebruik maken van een transitvisum. Het transitvisum aanvragen kan maximaal 10 werkdagen voor vertrek.

Het gehele aanvraagformulier voor India kunt u online op onze website invullen. Daarbij is het voor India noodzakelijk om zowel een kleurenpasfoto als een scan van uw paspoort te uploaden. U kunt ze direct uploaden of ze later naar ons mailen op info@evisumservice.nl. Na ontvangst van alle documenten nemen wij de aanvraag direct in behandeling.

U kunt uiterlijk 4 dagen voor vertrek een visumaanvraag voor India doen bij ons op de website. Zo weet u zeker dat u het visum tijdig ontvangt. 

Het is niet mogelijk om het visum voor India aan te vragen bij aankomst op de luchthaven of bij de grenspost. Voor vertrek dient u in bezit te zijn van een geldig visum. 

Nee, dit is niet nodig. U kunt eenvoudig een kleurenscan van uw paspoort uploaden. Eventueel kunt u deze scan ook later naar ons mailen.

Een visum voor India kost € 65,-. Dit is inclusief consulaire kosten.

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy