Visum Kenia

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedragen v.a € 69,95,- per visum welke kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw Kenia visum dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Visum Kenia

Na verwerking en ontvangst mailen wij u uw visum direct toe.

Het visum Kenia

Wilt u in 2023 naar Kenia reizen? Dan heeft u een visum voor Kenia nodig. Het visum Kenia kunt u binnen 2 minuten aanvragen met het Nederlandstalige online aanvraagformulier. Het visum Kenia kost € 69,95 per persoon inclusief consulaire kosten. 

 

 

Waarom het visum Kenia

Of je nu naar Kenia reist voor de vele wildparken, de parelwitte stranden, de kleurrijke Masai of de boeiende Afrikaanse dierenwereld … het wordt een avontuur!

 

Maar aan dat avontuur kunt u niet beginnen zonder een geldig visum. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, u kunt bij ons eenvoudig een e-visum voor Kenia aanvragen. Wij vragen slechts een paar minuten van uw tijd om het online aanvraagformulier in te vullen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij de rest van het werk op ons en zorgen wij ervoor dat de visum aanvraag voor Kenia soepel verloopt. Immers, wij doen dagelijks meerdere aanvragen en weten daarom precies hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw aanvraag goed wordt verwerkt.

 

 

 

Voordelen online aanvraag met Evisumservice

  • Geen lastige vragen in een vreemde taal. Het aanvraagformulier  is volledig in het Nederlands opgesteld. Dat maakt het invullen alvast een stuk eenvoudiger.
  • U kiest de betaalmethode die waarmee u vertrouwd bent: PayPal, Mistercash/Bancontact of kredietkaart.
  • Het aanvraagformulier invullen kost u slechts 5 minuten tijd.

 

Voorwaarden eVisa Kenia

Reist u naar Kenia, dan is een visum verplicht wanneer u ouder bent dan 16 jaar. U kunt kiezen voor een doorreisvisum indien u slechts 3 dagen in het land blijft. Dat kan handig zijn als u bijvoorbeeld via Kenia naar een buurland reist of wanneer u vanuit een buurland een kleine zijsprong maakt om toch nog iets van het prachtige Kenia te ervaren. Als u langer dan 3 dagen blijft, dan heeft u een single entry visum nodig. Met dit visum mag u het land eenmaal binnen en buiten.

 

Bij ons op de website kunt u het e visum voor Kenia eenvoudig online aanvragen, het visum kan gebruikt worden voor zowel vakantie of voor een zakenreis. Vanaf het moment dat uw visum in gaat blijft deze 90 dagen geldig. U kunt dus bijna 3 maanden rondreizen / verblijven met uw visum. Let wel, wilt u werken in Kenia of bent u van plan langer dan 90 dagen te blijven, dan dient u zelf naar de ambassade van Kenia in Brussel te gaan.

 

Welke documenten heeft u nodig voor uw aanvraag?

Zowel voor een vakantie als een zakenreis moet u specifieke documenten voorleggen. Gaat u als toerist, dan moet u uw reis vóór de aanvraag al geboekt zijn. U dient namelijk te bewijzen dat u er op vakantie gaat aan de hand van de boekingsbevestiging van uw verblijfplaats. Bij ons kunt u eventueel ook uw visum aanvragen en de documenten later toezenden. Wij wachten dan met het definitief verwerken van de aanvraag tot wij de boekingsbevestiging van u hebben ontvangen. Wilt u uw visum voor Kenia direct online aanvragen dan kan dat dus gewoon, wel zo prettig, want anders moet u voor de tweede maal op zoek naar een bureau die u hierbij kan helpen.

 

Voor de zakentrip gelden dezelfde voorwaarden als voor de vakantieganger. U hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde vragen. Meestal is een uitnodigingsbrief nodig van het bedrijf dat u gaat bezoeken, een kopie van de ID van de persoon die de uitnodigingsbrief heeft ondertekend en uw boekingsbevestiging.

 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u precies weet welke documenten wij van u nodig hebben. U kunt deze dan direct uploaden of later toezenden. Indien u voor later toezenden kiest krijgt u van ons een email met daarin een lijstje met de benodigde documenten. U kunt onze email dan simpelweg beantwoorden met de reisdocumenten als bijlage waarna wij de aanvraag indienen.

 

Normaal gezien bevestigt de Keniaanse overheid de visumaanvraag snel. Om op zeker te spelen, vragen we u toch om ten laatste 4 werkdagen voor vertrek je online aanvraag in te dienen. Uiteraard is het altijd bijzonder verstandig om dit nog ruimer van te voren te regelen. Het kan voorkomen dat de overheid langer de tijd neemt om uw aanvraag te beoordelen. 

 

Aanvraag e-visum Kenia in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U voegt een digitale kopie van je paspoort en een pasfoto door.

3.     U betaalt 69,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

4.     We behandelen je aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de Keniaanse ambassade.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vraag je online visum voor Kenia

 

Ervaringen

  • z.s.m kreeg ik het visum binnen gemaild. Ik ben erg tevreden met het systeem!

    -Tugce

  • Kreeg het visum voor Kenia binnen 1 dag in mijn e-mail, bedankt!

    - Marco

Vraag nu online een visum voor Kenia aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Keniaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy