U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedragen v.a € 69,95,- per visum welke kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart

 

Spot de Big Five in Kenia!

 

Deze unieke ervaring moet u meegemaakt hebben. Wilt u de Big Five zelf spotten? In Kenia worden er meerdere gave safari’s aangeboden, op deze manier zit er voor elke natuur/dierenliefhebber iets bij. Wist u dat Kenia een van de grootste safaribestemmingen van Afrika is? Wist u ook dat u voor dit land geen visum bij de ambassade hoeft aan te vragen maar het tegenwoordig snel en gemakkelijk via internet kan? Op onze site kunt u binnen 5 minuten online uw visum voor Kenia aanvragen. Het kan zijn dat tijdens uw safari naar uw visum gevraagd wordt.

 

De olifant, buffel, leeuw, neushoorn en het luipaard.

Deze vijf in het wild spotten en fotograferen staat op menig bucketlist; in Kenia is dit mogelijk.

 

National Park Kenia

 

In Kenia staat het Masai Mara National Park, hier kunt u de Big Five bewonderen.

Dit is het meest bezochte park van Kenia, in augustus en september is het vooral druk. In die periode migreren de buffels, antilopen, leeuwen, cheeta’s en luipaarden namelijk en is het de perfecte tijd om de big five te spotten.

 

Ook een gave ervaring is het overnachten in het hierboven genoemde National Park. Er zijn verschillende soorten tenten in verschillende prijsklasse. Bij uw overnachting wordt naar uw visum en andere reisdocumenten gevraagd. Zorg daarom dus dat uw naast uw paspoort uw Kenia visum meeneemt.

 

Er zijn in het park vele activiteiten. Als u niet bang bent om de leeuwen van wel erg dichtbij te zien kunt u op een paard de Masai Mara ontdekken. Deze paardsafari is uiteraard ook met een gids, en helemaal veilig.

 

Ook een manier op het park op een andere manier te bekijken is vanuit de lucht. U kunt een ballonvaart over het Masai Mara Park nemen. Vanaf vijfhonderd euro heeft u een ticket.

 

Masaai Kenia

 

Naast de vele manier van safari kunt u ook het Maasai dorpje dichtbij bezoeken. U wordt hartelijk verwelkomt door de bewoners maar wel tegen een kleine entree prijs.

 

Kunt u niet wachten om dit allemaal mee te maken?

Vergeet dan niet om naast het boeken van uw reis ook uw visum voor Kenia op tijd te regelen.

 

Vraag hier uw visum voor Kenia aan!

February 23, 2017
« back

Vraag nu online een visum voor Kenia aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Keniaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy