MYANMAR

Per persoon €69.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Myanmar aanvragen. De kosten bedragen € 69,95,- voor een toeristenvisum en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Myanmaarse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Visum Myanmar

Na verwerking mailen wij u de visum voor Myanmar direct toe.

Myanmar

Het voormalige Birma is sinds enkele jaren weer toegankelijk voor toeristen. Je komt er terecht in een authentiek Aziatisch land, dat amper Westerse invloeden heeft gekend. Ook voor dit fascinerende land heb je echter een visum nodig. Dat is bij Evisum Service gelukkig snel geregeld!

 

Een visum voor Myanmar, hoe werkt dat?

Voor Myanmar kan je een toeristen-, zaken- of werkvisum verkrijgen. Let dus goed op dat je het juiste visum aanvraagt. Bij Evisum Service kan je terecht voor zowel een toeristenvisum als een zakenvisum. Voor een werkvisum moet je echter zelf contact opnemen met de ambassade van Myanmar.

 

Elk visum vereist specifieke documenten. Voor een zakenvisum gaat het bijvoorbeeld om een uitnodigingsbrief en een inschrijvingsbewijs in de Kamer van Koophandel (Chamber of Commerce) van je zakenrelatie. Bovendien moet die zakenrelatie al minstens 6 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel van Myanmar.

 

Geldigheid visum Myanmar

Zowel het toeristenvisum als het zakenvisum is van het type single entry, dus enkel geldig om het land eenmaal binnen en buiten te kunnen. Elk visum is 90 dagen geldig, maar dit betreft enkel de periode waarin je naar Myanmar mag reizen. Je mag dus geen 90 dagen in het land blijven met deze visa.

 

Als toerist mag je binnen deze 90 dagen, slechts 28 dagen blijven. Met een zakenvisum is het toegestaan om 70 dagen te reizen. Beide visa gelden voor aankomst op de volgende luchthavens: Nay Pyi Taw International Airport, Mandalay International Airport en Yangon International Airport.

 

Je visum bij het consulaat

De Myanmarese overheid hanteert strikte regels: je pasfoto moet recent zijn en je gezicht moet minstens 80% van de foto innemen. Ook moet je visum met inkt van goede kwaliteit afgedrukt zijn. Als de geprinte versie niet duidelijk genoeg is, wordt je visum mogelijk niet geaccepteerd op de luchthaven.

 

Normaal gezien behandelt het consulaat je aanvraag binnen 72 uur. Om zeker te zijn dat je op tijd over je visum beschikt, raden we je aan om je online aanvraag af te ronden ten laatste een week voor vertrek.

 

E-visum Myanmar aanvragen in 6 stappen

1.     Je vult het online aanvraagformulier in, volledig in het Nederlands.

2.     Je bezorgt ons een recente pasfoto in kleur waarbij je gezicht minstens 80% van de foto beslaat.

3.     De kosten (69,50 euro of 89,50 euro) betaal je met PayPal, kredietkaart, Bancontact of Mistercash.

4.     We bezorgen je aanvraag aan het Myanmarees consulaat.

5.     Binnen 72 uur ontvang je van ons het officiële visum via mail.

6.     Je drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vul online het aanvraagformulier in

Heb je graag meer informatie? Vraag het ons!

Alle e visa: visum Turkijevisum IndiaESTAvisum Australiëvisum Cambodjavisum Indiavisum Canadavisum Vietnam, visum Sri Lanka.

Ervaringen

  • Zelf had ik een fout in de vervaldatum van mijn paspoort over het hoofd gezien. De mensen van evisumservice.nl niet. Nogmaals bedankt.

    - Johan

  • Vijf dagen voor vetrek nog snel een visum aangevraagd. Een dag later kreeg ik hem al toegemaild. 

    - Maaike

Vraag nu een online visum aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Myanmaarse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy