Visum Myanmar

Per persoon €69.95

U kunt het visum voor Myanmar online aanvragen op Evisumservice.be. Het aanvraagformulier voor een visa kunt u binnen vijf minuten invullen. De kosten voor een Myanmar visa bedragen €69,95 per persoon. Betalen kan via Belfius, PayPal, Bancontact of Kredietkaart.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Myanmaarse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Visum Myanmar

Na verwerking mailen wij u de visum voor Myanmar direct toe.

Visum Myanmar aanvragen

U kunt het visum voor Myanmar online aanvragen via het online aanvraag formulier. De aanvraag van het visum duurt ongeveer vijf minuten, is geheel online en is volledig in het Nederlands beschikbaar. De kosten bedragen €69,50 per persoon en kan betaald worden middels PayPal, Kredietkaart, Bancontact of Mistercash. Wij controleren uw gegevens altijd op fouten voordat wij de aanvraag indien bij het Myanmarese consulaat. Binnen 72 uur na betaling ontvangt u het visum. 

 

 

Uitleg over het visa 

Het visum voor Myanmar is verplicht voor alle zakelijke en toeristische reizen. Dit betekent dat alle reizigers die naar Myanmar (Birma) op reis gaan, een visumplicht hebben. Voor beide type visa betreft het een single-entry visum. Dit houdt in dat u één keer Myanmar binnen mag reizen met het eVisa. 

 

De geldigheid van het toeristenvisum en het zaken visum voor Myanmar is als volgt:

 • Het toeristenvisum Myanmar is na de uitgiftedatum 90 dagen geldig. Na aankomst op de luchthaven in Myanmar kunnen reizigers maximaal 28 dagen hier verblijven. 

 • Het zakenvisum voor Myanmar (Birma) is 90 dagen geldig na uitgifte van het Myanmarese consulaat. Na aankomst is het visa periode kunt u maximaal 70 dagen in Myanmar verblijven. 

 

Indien u voor een langere periode naar Myanmar (Birma) wenst te reizen, dient u zelfstandig een visum aan te vragen bij de Myanmarese Ambassade.

 

Voorwaarden visum Myanmar

Voor het visum Myanmar zijn de voorwaarden als volgt:

 

 1. Het paspoort dient bij aankomst in Myanmar nog ten minste zes maanden geldig te zijn. 
 2. U dient een recente pasfoto (4.6 cm X 3.8 cm) in kleur aan te leveren bij de aanvraag.
 3. Het goedgekeurde e-visum dient uitgeprint en meegenomen te worden op reis.
 4. U komt Myanmar binnen op: Yangon International Airport, Mandalay International Airport, Nay Pyi Taw International Airport, Tachileik Land Border Checkpoint, Myawaddy Land Border Checkpoint, Kawthaung Land Border Checkpoint, Tamu Land Border Checkpoint of Rih Khaw Dar Land Border Checkpoint
 5. Indien u voor zaken reist heeft u een letter of invitation nodig van een bedrijf. 
 6. Voor zakelijke doeleinden heeft u een inschrijving nodig van de KVK van het bedrijf wat u uitnodigt. Het bedrijf moet ten minste een half jaar ingeschreven staan. 

 

Reizen met minderjarigen

Voor het reizen met kinderen zijn er extra regels van toepassing. Alle minderjarige kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen internationale reispas. Het is niet meer mogelijk om te reizen met kinderen die staan bijgeschreven in de reisdocumenten van de ouders. Bovendien worden er controles tegen internationale kinderontvoering uitgevoerd door de Koninklijke Marechaussee. Op het moment dat u met een minderjarig kind naar het buitenland reist zonder hier gezag over te hebben, dient u een formulier in te vullen. Dit formulier toont aan dat u toestemming heeft van de ouders/voogd om met het kind naar het buitenland te reizen. 

Ervaringen

 • Zelf had ik een fout in de vervaldatum van mijn paspoort over het hoofd gezien. De mensen van evisumservice.nl niet. Nogmaals bedankt.

  - Johan

 • Vijf dagen voor vetrek nog snel een visum aangevraagd. Een dag later kreeg ik hem al toegemaild. 

  - Maaike

Vraag nu een online visum aan voor Myanmar. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Myanmaarse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy