Visum Australië

Per persoon €14.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 14,95,- en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn bij de Australische immigratiedienst mailen wij u het officiële visum binnen 5 dagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Ontvang visum

Na verwerking mailen wij u de visum documenten toe.

Een visum voor Australië aanvragen

Een rondreis of korte trip naar ‘the land Down Under’ gepland? Terwijl jij de route uitstippelt en je koffers pakt, regelen wij het toeristenvisum voor jou. Het is supereenvoudig: je vult het aanvraagformulier in en wij bezorgen je binnen 5 dagen het officiële visum!

 

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Je aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands. Contacteer je zelf de ambassade, dan word je in het Engels geholpen.
  • De kosten voor je online aanvraag bedragen slechts 14,95 euro per visum, inclusief de kosten voor verwerking bij het consulaat.
  • Je kiest zelf je favoriete betaalmethode: PayPal, kredietkaart of Mistercash/Bancontact.

 

Wat zijn de voorwaarden voor een visum voor Australië?

Het visum voor Australië of eVisitorvisum is 12 maanden geldig. Binnen die tijd mag je er maximum 90 achtereenvolgende dagen verblijven. Dit betekent dat je wel binnen het jaar mag terugkeren naar Australië, meerdere keren zelfs, maar elke reis op zich mag niet langer dan 90 dagen duren.

 

Het eVisitorvisum dat je bij ons kan aanvragen, geldt enkel voor toeristen. Ga je werken in Australië, zelfs al is het maar een korte zakenreis, dan heb je een werkvisum nodig. Daar kunnen wij je spijtig genoeg niet mee helpen.

 

Wil je een visum aanvragen voor meerdere personen? Dat kan. Zorg er wel voor dat je beschikt over alle paspoortgegevens. Ook moet elk paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn na aankomst in Australië.

 

Hoeveel tijd neemt de visumaanvraag voor Australië in beslag?

Meteen bij het ontvangen van je ingevuld formulier en de betaling, nemen we je aanvraag in behandeling. Het invullen van dit formulier neemt slechts enkele minuten van jouw tijd in beslag. Tijd die je aan andere, leuke reisvoorbereiding kan besteden!

 

We bezorgen vervolgens de visumaanvraag aan de Australische immigratiedienst. Zij sturen ons het eVisitorvisum gewoonlijk erg snel toe, maar soms kan dit tot 5 dagen duren. Om die reden vragen we je om minstens een week vóór vertrek je online aanvraag te doen.

 

Aanvraag e-visum Australië in 5 stappen

1.     Je vult het online aanvraagformulier in, voor jezelf en eventuele reisgenoten.

2.     Je rekent de kosten (14,95 euro) af met Paypal, Bancontact/Mistercash of kredietkaart.

3.     We behandelen je aanvraag snel en bezorgen deze aan het Australische consulaat.

4.     Binnen 5 dagen ontvang je van ons het eVisitorvisum via mail.

5.     Je drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vraag online je visum voor Australië

 

Ervaringen

  • Niets op aan te merken.

    - Marco

  • Geen 5 dagen hoeven wachten op de visa!

    - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy