U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 14,95,- en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart.

 

Tips voor uw reis naar Australie

Tips voor reizen naar Australië

 

Voor u reis naar Australië zijn er een aantal dingen die u moet regelen en waar u rekening mee moet houden. Hier gaan wij u precies uitleggen waar u op moet letten voordat u naar het land ‘’Down Under’’ reist.

Gezond op reis naar australië

 

Ziek worden tijdens uw reis, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Wij raden u aan om reisverzekering af te sluiten voor uw reis. Als u een reisverzekering afsluit bent u verzekerd bij ongevallen in het buitenland, en zijn er geen onverwachte kosten.

Vaccinaties Australie

 

In Australië kunt u met de infectieziekten Gele koorts te maken krijgen. U kunt zich daar tegen vaccineren dat is niet verplicht. Voor een reis naar Australië zijn er geen verplichte vaccinaties. U kunt bij uw huisarts terecht of het verstandig is om u in te laten inenten tegen Gele koorts.

 
 

Beste reistijd Australie

 

Het Australische klimaat is minder voorspelbaar geworden in de jaren. Dat komt omdat het gat in de ozonlaag dichtbij ligt. De toekomst blijft ook onvoorspelbaar. De klimaatveranderingen veroorzaken ook verschillende soorten natuurrampen zoals ernstige overstromingen, aanhoudende droogte, orkanen, hittegolven en verwoestende branden. De beste reistijd om het binnenland van Australië te bezoeken is tussen april en juni of van oktober tot november. Het binnenland van Australië is vooral woestijn waar weinig regen valt. De beste tijd om het zuiden te bezoeken is in de Australische zomer (december tot maart). Voor het noorden zijn de beste maanden van mei tot oktober.

 

Geldzaken Australie

 

In Australia betalen ze met de Australische dollar, bekijk hier de actuele wisselkoers. Voordat u op reis gaat bekijk dan goed of u een wereldpas heeft (als er een Cirrus of maestro logo aanwezig is).  U kunt ook gebruik maken van een creditcard maar via een bankpas is vollediger. Let ook op voor pinnen in het buitenland geldt er een limiet per dag, dit kunt u aanpassen bij uw bank. Heeft u nog contant geld? Dat kunt u omwisselen op het vliegveld of bij een bank tegen de wisselkoers.

 

Visum Australie

 

Enthousiast geworden om een reis naar Australië te gaan maken? Voordat u Australie mag betreden moet u een visum Australië aanvragen. Dit heet ook wel een Electronic Travel Authority (ETA). U hoeft niet meer naar de Australische ambassade om uw visum goed te laten keuren. U kunt uw visum online aanvragen uw visum wordt binnen 1 dag goedgekeurd en binnen 5 dagen heeft u uw officiële visum voor Australië. De kosten voor een Evisa Australië bedragen €19,95 euro.

 

 
 
 
June 26, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy