U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Australië aanvragen. De kosten bedragen v.a € 14,95,- en kunnen worden voldaan met Belfius, PayPal, Bancontact of een Kredietkaart.

 

Pas op: Zon gevaar in Australie

Wanneer u aan Australië denkt, denkt u vaak aan heerlijke temperaturen en mooie stranden. De warme temperatuur en schijnende zon zijn heerlijk, maar vergis u niet met zonnen!

Zon gevaar in Australië

In Australië worden de hoogste percentages UV-stralingen ter wereld gemeten, vooral in de maanden december en januari (de zomer in Australië). In België is een zonkracht van zeven of acht hoog, die in Australië stijgt vaak tot veertien of vijftien. Deze hoge temperaturen en hoge zonkracht komt door het gat in de ozonlaag. De landen op het zuidelijk halfrond hebben hier meer last van dan die in het noordelijk. Het gevolg hiervan is dat Australië het land met het hoogste percentage inwoners met huidkanker ter wereld heeft. Door het hoge UV-gehalte is het aantal mensen met huidkanker toegenomen in Australië. Dit blijkt uit de laatste cijfers van het Australian Institute of Health and Welfare in Canberra. Om dit goed te voorkomen is er bijna overal in australië gratis zonnebrand verkrijgbaar in restaurants en andere openbare plekken.

 

 

Tips om uzelf te beschermen tegen de zon!

 

Met de nodige voorzorgsmaatregelen kunt u gemakkelijk genieten van de zon. Zo is een goede zonnebrandcrème onmisbaar. Wij raden factor dertig aan, smeer u meerdere malen in. Neem altijd een hoed of pet mee tegen zonnesteek. En check de krant of het internet voordat u op stap gaat. Hier staat een UV-index bij. Als de UV-Index meer dan 3 aangeeft neem dan zonnebrand mee en een aparte van factor 50 voor het gezicht, de nek en oren. Neem voor de zekerheid ook kleding mee die uw schouders en armen bedekt. Natuurlijk is het zonnetje heerlijk, maar zoek ook eens de schaduw op om af te koelen. De zon is het meest schadelijk tussen 10 uur s morgens en drie uur s middags. U kunt hier rekening mee houden met plannen van activiteiten. En als laatste tip, schaf uw zonnebrand in Australië aan. Die is daar heel wat goedkoper en dat scheelt ook ruimte in uw koffer.

 

Reizen naar Australië

 

Klaar om de zon in Australië te gaan bezoeken? Er zijn een

aantal zaken die u moet regelen voor uw reis. Zoals vliegtickets, hotel en uw visum. Zonder ETA komt u Australie niet binnen. Een visum Australië kunt u online aanvragen bij evisumservice.be. U visum online aanvragen heeft veel voordelen, het is gemakkelijk en u heeft officiële visum binnen 5 dagen. De kosten voor een evisa Australië bedragen €19,95 euro. Vraag uw visum Australië aan!

 

 

 

 

June 19, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Australië. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Australische visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy