INDIA

Per persoon €89.85

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 89,95,- per visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Indiase consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

Officieel visum voor India

Uw aanvraag wordt dezelfde dag in behandeling genomen. Afhankelijk van het proces bij het Indiase consulaat ontvangt u het visum uiterlijk binnen 72 uur.

 

Visum India Aanvragen

 

Een visum aanvragen voor India? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Via Evisum Service is het in enkele minuten geregeld! Plant u een reis naar India, dan komt er heel wat voorbereiding bij kijken: vervoer regelen, logement zoeken, de route uitstippelen, de juiste vaccinaties laten zetten, uzelf voorzien van kledij en uitrusting voor het lokale klimaat, …

 

Daarom nemen wij graag het minder leuke werk uit handen: het verplichte visum aanvragen. U vult simpelweg het online aanvraagformulier in en wij regelen de visa voor India! Zo kunt u ondertussen al wegdromen naar de fascinerende cultuur en prachtige natuur van deze kleurrijke bestemming.

                                                                

India bezoeken met een visa

 

Met een visa voor India dommpelt u zich onder in een unieke cultuur. Het land is een walhalla voor reizigers die van cultuur, geschiedenis en natuur houden. Maar ook voor de reizigers die meer van een rustige zonvakantie houden kunnen in India goed vertoeven, voor iedere reiziger is het dus een unieke ervaring. Ook onder de backpackers word India steeds populairder. Bezoek de indrukwekkende Taj Mahal, de wereldstad Chennai of de 2700 jaar oude stad Varanasi.

 

Wacht niet langer om India zelf te bezoeken! Als u als Belg wilt afreizen naar dit land dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is op het moment dat u India verlaat. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig visum. Het aanvragen daarvan is binnen 5 minuten gebeurt via ons aanvraagformulier. Is het niet fijn dat u niet uw visum zelf hoeft te regelen? Via Evisumservice hoeft u niet meer naar de ambassade, u kunt simpel en gemakkelijk online ons aanvraagformulier invullen en wij regelen de rest voor u! Op deze manier kunt u zich bezig houden met andere voorbereidingen en ontvangt u op tijd uw visum in uw mail.

 

Naast het feit dat u zich bezig kunt houden met al uw andere voorbereidingen en u niet de tijd hoeft te nemen om naar de ambassade te gaan voor u aanvraag zijn er nog meer voordelen van uw visa aanvragen bij ons. Het aanvragen van de visa kan naast België voor alle landen van de Europese Unie.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 

Uw aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands.

Dat is wel zo fijn, want op het consulaat is het alleen in het Engels.

De kosten voor uw online visumaanvraag bedragen slechts € 89,95 euro per persoon. Goedkoper kan niet!

U kunt betalen met PayPal, kredietkaart of Mistercash/Bancontact. Ook kunt u betalen via iDeal. Op het consulaat is alleen betaling met kredietkaart mogelijk.

 

Is een visum voor India verplicht?

 

Wanneer u naar India reist, of het nu een zakenreis of een vakantie is, bent u verplicht een toeristenvisum op zak te hebben. U moet dit immers kunnen voorleggen op de luchthaven, voordat u het land in mag. Elk visum is 30 dagen geldig en is geschikt voor eenmalig gebruik. U kunt via onze website een visum aanvragen voor meerdere personen, als u tenminste over alle nodige gegevens beschikt.

 

U kunt dit visum niet verlengen of inruilen. Gaat u wonen en/of werken in India voor langer dan een maand, dan moet u een regulier visum aanvragen bij de ambassade. 

Een toeristenvisum voor India kan ten vroegste 30 dagen voor vertrek aangevraagd worden. Om zeker te zijn dat uw visum op tijd in orde is, verwachten we ten laatste 5 dagen vóór vertrek uw aanvraag.

 

Voorwaarden aanvragen visum voor India

 

Om het visum aan te vragen, moet u naast uw persoonsgegevens ook een kopie van uw paspoort en een pasfoto voorzien. Let op: de pasfoto eisen voor India verschillen van die van de Belgische. De foto dient vierkant te zijn en minimaal 350 x 350. Bovendien moet uw internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig zijn na aankomst. Ook is het noodzakelijk dat er nog minstens 2 pagina’s vrij zijn in uw paspoort. Is dit allemaal in orde? Dan kunt u meteen uw aanvraag doen!

 

Aanvraag van uw e-visum India in 6 stappen

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in.

2.     U bezorgt ons een kleurenscan van uw paspoort en een recente pasfoto.

3.     U rekent de kosten (€ 89,95 euro) af met de betaalmethode die u het best past.

4.     We behandelen uw aanvraag en bezorgen deze aan het Indiase consulaat.

5.     Binnen 72 uur ontvangt u van ons het visum via mail.

6.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

 

Vraag je visum voor India aan

Meer informatie nodig? Neem vlug contact met ons op!

Al onze e visa: visum Turkijevisum CanadaESTAvisum Australiëvisum Cambodjavisum Myanmarvisum Keniavisum Vietnamvisum Sri Lanka.

 

Ervaringen

  • Super! Ik had met spoed een visum nodig voor India en binnen 10 minuten was de aanvraag geregeld.

    - Arnoud

  • Ik had twee visa nodig voor mijn ouders. Na betaling van de aanvraag ontving ik ze al na twee dagen in mijn inbox. Niets op aan te merken.

    -Chris

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy