Visum India

Per persoon €65

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen v.a € 65 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van het type visum mailen wij u het officiële visum vaak binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel visum voor India

U ontvangt uw visum ruim voor vertrek.

Via Evisumservice.be kunt u vlug een visum voor India aanvragen. Ons visumaanvraagformulier is volledig Nederlandstalig en de betaling worden voldaan middels Bancontact, de KBC/CBC betaalknop, Belfius betaalbutton, Paypal, een kredietkaart en iDeal.

 

Het toeristen visum voor India is binnen 5 minuten aangevraagd en kost v.a 65 euro. Na ontvangst van uw betaling controleren wij alle gegevens en regelen het verder voor u. In de meeste gevallen leveren wij de India visa binnen 24 uurKlik hier om de aanvraag direct te regelen.

 

 

 

Online e visum India aanvraag bij Evisumservice.be

 1. Het aanvraagformulier is geheel Nederlandstalig.

 2. E visum voor India middels volledige online aanvraag, geen bezoek aan het Indiase consulaat of de ambassade nodig. 

 3. De kosten voor het India visum bedragen slechts v.a € 65 per persoon. 

 4. Betalen kan met Bancontact, een kredietkaart, de KBC/CBC betaalknop, Belfius, Paypal en iDeal.

 5. Het aanvraagformulier wordt gecontroleerd op eventuele fouten. 

 6. Levering vaak binnen 24 uur. 

 

De online aanvraag van een visum voor India kan voor zowel toeristische als zakelijke reizen naar het land. Wij leveren visa voor 30 dagen, 1 jaar of zelfs 5 jaar.


Voorwaarden aanvragen visum voor India

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op een visumaanvraag: 

 1. Uw reispas dient bij aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Een Belgische identiteitskaart is niet geldig. 
 2. In uw paspoort dienen nog minimaal 2 lege pagina’s te zitten. 
 3. Voor vakanties dient u een toeristenvisum aan te vragen, voor werken of het bezoeken van conferenties een zakenvisum. 
 4. Het visum is minimaal 30 dagen geldig met een double entry. 
 5. Geldig op Indien luchthavens van Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Bhubaneshwar, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Madurai,Mangalore, Mumbai, Nagpur, Portblair, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi en Vishakhapatnam en de zeehavens van Cochin, Goa, Mangalore, Mumbai en Chennai
 6. Fotokopie van een recente pasfoto dient te worden aangeleverd.
 7. Een kleurenscan van uw paspoort kunt u uploaden. 
 8. Minimaal 4 dagen voor vertrek dient het visum te worden aangevraagd.

 

Bovenstaande voorwaarden voor het visa India zijn van toepassing op zowel het eTourist Visa of eBusiness Visa

 

Heeft u de documenten niet direct bij de hand? Geen probleem, doe nu direct de aanvraag en zend ons later de benodigde scans.

 

Geldigheid en prijs voor India Visa

Sinds 2019 zijn er meerdere typen visa beschikbaar voor reizen naar India.

 1. eTourist visa voor 30 dagen – De kosten voor dit visa bedragen € 65. Dit type visum is 30 dagen geldig na de afgiftedatum. Binnen deze 30 dagen dient u India via een van de immigratiepunten te betreden. Hierna kunt u maximaal 30 dagen in het land verblijven.
 2. eTourist visa voor 1 jaar– De kosten voor dit e visum India bedragen € 105.  Dit type visum is 1 jaar geldig na de afgiftedatum. Het betreft een multiple entry visum waarbij u maximaal 90 dagen aaneengesloten in het land mag verblijven. 
 3. eTourist visa voor 5 jaar– De kosten voor dit e visum India bedragen € 155.  Dit type visum is 5 jaar geldig na de afgiftedatum. Het betreft een multiple entry visum waarbij u maximaal 90 dagen aaneengesloten in het land mag verblijven. 
 4. eBusiness visa voor 1 jaar. De kosten voor dit e visum India bedragen € 105.  Dit type visum is 1 jaar geldig na de afgiftedatum. Het betreft een multiple entry visum waarbij u maximaal 180 dagen aaneengesloten in het land mag verblijven.

 

Ter illustratie: Bij aankomst in India zet de immigratiemedewerker een stempel met de eerste aankomstdatum in India in uw internationale reispas. Vanaf dat moment kunt u het maximaal aantal dagen dat op uw visum vermeld staat in het land verblijven. 

 

In België een visum India aanvragen

Voor alle reizen naar India is het noodzakelijk om visa aan te vragen. Evisumservice levert een toeristenvisum voor India alsook een zakenvisum. De door ons geleverde evisa zijn geldig voor 30 dagen waarbij u twee entries mag maken. Een ander visum is het multiple entry visum voor een jaar of zelfs voor 5 jaar. Wilt u een visum voor India regelen? Dien dan nu een visumaanvraag in via ons formulier.

 

Visa India Verplicht?

Wanneer u naar India reist, of het nu een zakenreis of een vakantie is, bent u verplicht een toeristenvisum op zak te hebben. U moet dit immers kunnen voorleggen op de luchthaven, voordat u het land in mag. Elk visum is standaard 30 dagen geldig en kan twee keer worden gebruikt. U kunt via onze website een visum aanvragen voor meerdere personen, als u tenminste over alle nodige gegevens beschikt.

 

U kunt dit visum niet verlengen of inruilen. Gaat u wonen en/of werken in India voor langer dan twee maanden, dan moet u een regulier visum aanvragen bij de ambassade. 

 

Een toeristenvisum voor India kan ten vroegste 30 dagen voor vertrek aangevraagd worden. Om zeker te zijn dat uw visum op tijd in orde is, verwachten we ten laatste 4 dagen vóór vertrek uw aanvraag.

   

Aanvraag van uw e visum India in 6 stappen

 1. U vult het online aanvraagformulier in. 

 2. U bezorgt ons een kleurenscan van uw paspoort en een recente pasfoto. Documenten kunnen ook later worden gestuurd. 

 3. U rekent de kosten (v.a € 65 euro) af met de betaalmethode die u het best past. 

 4. We behandelen uw aanvraag en bezorgen deze aan het Indiase consulaat.

 5. Meestal binnen 24 uur ontvangt u van ons het visum via mail. Dit kan tot 72 uur duren. 

 6. U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Een visum aanvragen voor India? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Via Evisum Service is het in enkele minuten geregeld! Plant u een reis naar India, dan komt er heel wat voorbereiding bij kijken: vervoer regelen, logement zoeken, de route uitstippelen, de juiste vaccinaties laten zetten, uzelf voorzien van kledij en uitrusting voor het lokale klimaat, …

 

Daarom nemen wij graag het minder leuke werk uit handen: het verplichte visum aanvragen. U vult simpelweg het online aanvraagformulier in en wij regelen de visa voor India! Zo kunt u ondertussen al wegdromen naar de fascinerende cultuur en prachtige natuur van deze kleurrijke bestemming.

                                                                

India bezoeken met een visa

Met een visa voor India dommpelt u zich onder in een unieke cultuur. Het land is een walhalla voor reizigers die van cultuur, geschiedenis en natuur houden. Maar ook voor de reizigers die meer van een rustige zonvakantie houden kunnen in India goed vertoeven, voor iedere reiziger is het dus een unieke ervaring. Ook onder de backpackers word India steeds populairder. Bezoek de indrukwekkende Taj Mahal, de wereldstad Chennai of de 2700 jaar oude stad Varanasi.   

 

Wacht niet langer om India zelf te bezoeken! Als u als Belg wilt afreizen naar dit land dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is op het moment dat u India verlaat. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig visum. Het aanvragen daarvan is binnen 5 minuten gebeurt via ons aanvraagformulier. Is het niet fijn dat u niet uw visum zelf hoeft te regelen? Via Evisumservice hoeft u niet meer naar de ambassade, u kunt simpel en gemakkelijk online ons aanvraagformulier invullen en wij regelen de rest voor u! Op deze manier kunt u zich bezig houden met andere voorbereidingen en ontvangt u op tijd uw visum in uw mail.   

 

Naast het feit dat u zich bezig kunt houden met al uw andere voorbereidingen en u niet de tijd hoeft te nemen om naar de ambassade te gaan voor u aanvraag zijn er nog meer voordelen van uw visa aanvragen bij ons. Het aanvragen van de visa kan naast België voor alle landen van de Europese Unie.        

 

VRAAG HIER HET VISUM INDIA AAN                                                       

 

Ervaringen

 • Super! Ik had met spoed een visum nodig voor India en binnen 10 minuten was de aanvraag geregeld.

  - Arnoud

 • Ik had twee visa nodig voor mijn ouders. Na betaling van de aanvraag ontving ik ze al na twee dagen in mijn inbox. Niets op aan te merken.

  -Chris

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy