U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen v.a € 65 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een kredietkaart.

 

Krap reisschema en toch de reiswens voor India? Bezoek de Golden Triangle!

Een krap reisschema maar u bent nieuwsgierig naar de rijke cultuur/geschiedenis van India? No worries. Wij hebben de perfecte bestemmingen voor iedereen met een krap reisschema in kaart gebracht. Breng een bezoek aan Delhi, Agra en Jaipur. Deze drie locaties vormen een ongeveer een gelijkzijdige driehoek van zo'n 200 - 250 km langs beide zijden. 

 

Het is onwaarschijnlijk dat u een vergelijkbare reiservaring zult vinden in het land. In deze drie steden zijn tal van excursies die u meenemen op een wandeling door culturele straten en historische wegen. Dit zijn immers de drie belangrijkste steden in Noord-India. U zult verblind worden door de prachtige monumenten en het contrasterende leven eromheen. In Delhi kunt u uw smaakpupillen verrassen door de smakelijke gerechten en genieten van een aantal oude en nieuwe bloeiende markten. In Agra, gaat u terug in de tijd en naast feestende ogen op Taj Mahal, kunt u ook de kunstminnende Mughals bewonderen. Op de route naar Jaipur krijgt u de gelegenheid om een ​​kijkje te nemen in een van de beste ommuurde steden in India, Fatehpur Sikri. Nagesynchroniseerd als 'Pink City', is Jaipur het hoogtepunt van de Gouden Driehoek Tour aangezien u hier een glimp van de levendige cultuur van India meekrijgt. Kijk niet alleen naar kolossale forten en paleizen in Jaipur, die verhalen vertellen over moed en voorzichtigheid, maar ook de cultuur die de stad biedt. Geniet van de warme gastvrijheid op locaties zoals Chokhi Dhaani en kijk uit naar een ongelooflijke winkelervaring.

 

De Golden Triangle Tour is alles wat nodig is om een ​​beeld te krijgen van het land India, welke cultureel en historisch rijk is.

 

 

 

Bezoek de gouden stad Delhi

 

Als een van de drie bestemmingen die Golden Triangle Tour tot een werkelijk gouden ervaring maakt. Dehli verwelkomt iedereen die van contrasten houdt. De stad is de thuisbasis van een overvloed aan historische monumenten en bruist van de moderne markten, winkelcentra, restaurants/ lounges en pretparken. De chaotische straten van Chandani Chowk, de kolossale Jama Masjid, de torenhoge Qutub Minar en de ruïnes van Mehrauli bieden een goede wandeling langs de historische straatjes, terwijl de circulaire markt van Connaught Place, het keizerlijke Rajpath en de gebogen India Gate bijdragen aan de diversiteit van de stad. Veel parken en tuinen, musea, stadions en culturele centra maken dat Delhi een belangrijke bestemming is binnen de Golden Triangle Tour.

Delhi Market Delhi

 

 

Breng een bezoek aan de Taj Mahal in Agra

 

De trotse verblijfplaats van het 'Symbol of Love', de Taj Mahal in Agra neemt u mee op reis terug naar het Mughal-tijdperk. Bezaaid met forten, paleizen, mausolea en moskeeën, realiseert Agra de diepe liefde van Mughals voor kunst en architectuur. Maak een ritje op een kameel naar de ingang van de prachtige Taj Mahal die het verhaal vertelt van de eeuwige liefde. Loop door de massieve deur van het Agra Fort dat ooit door de Mughals hun thuis werd genoemd. Geef een eerbetoon aan één van de grootste heersers van het land, Akbar op zijn rustplaats, Sikandra. Belangrijk is het om Fatehpur Sikri, een ommuurde stad met paleizen, tuinen en moskeeën te zien die Agra op de kaart hebben gezet.

 

Taj mahal agra Tomb of Akbar in Agra

 

 

Laat u overweldigen door de koninklijke stad Jaipur 

 

Jaipur is precies hoe een hoofdstad van een koninklijke en cultureel rijke staat zou moeten zijn. De laatste stop van de Gouden Driehoek Tour, Jaipur gaat over gigantische forten en paleizen met prachtige architectuur; tempels die religieuze zielen en culturen aantrekken die nooit onopgemerkt kunnen blijven. De stad is in staat om alles van de Rajasthan te huisvesten, van handwerk tot architectuur en tradities in de keuken alles in deze stad is het waard om te ervaren en getuige van te zijn. Voor liefhebbers van geschiedenis zijn er forten zoals Amer en Nahargarh, voor shopaholics zijn er traditionele bazaars en voor levensgenieters is er Chokhi Dhaani. Als de hoofdstad van de deelstaat Rajasthan, is Jaipur ook gekruid met moderne smaken en bezaaid met winkelcentra, cafés/ lounges en boetieks.

 

Jaipur Jaipur

 

 

Visum voor India

 

Let er wel op dat u een visum nodig heeft voor India, u vindt hier een overzicht van alle informatie hierover. Zodra u dit heeft geregeld kunt u uw reis naar India helemaal plannen!

 

January 30, 2019
« back

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy