Visum Sri Lanka

Per persoon €139.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Sri Lanka aanvragen. De kosten van een ETA bedragen € 139,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Sri Lankaanse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

ETA Sri Lanka

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

Het Visum Sri Lanka

Het visum voor Sri Lanka is een e-visum. Dit betekent dat het volledig online aangevraagd kan worden. Het is verplicht voor zakelijke en toeristische reizen naar Sri Lanka.  Na de uitgifte van het visum door het Sri Lankaanse consulaat is het 180 dagen geldig. Zowel het toeristische als zakelijke visum zijn een double entry visum. Na de eerste aankomst in het land mag u met het e-visum maximaal 30 dagen in het land verblijven. Binnen deze periode kunt u maximaal twee keer het land inreizen.

 

 

Hoe kunt u een visum voor Sri Lanka Aanvragen

U kunt het visum voor Sri Lanka online aanvragen. Alle reizigers, dus ook Belgische, dienen voor reizen naar Sri Lanka in het bezit te zijn van een geldig visum. U dient ook in het bezit te van een internationale reispas dat na aankomst in Sri Lanka nog ten minste zes maanden geldig is. Het digitaal aan te vragen e-visum is 30 dagen geldig. Blijft u langer dan 30 dagen, dan kunt u in Sri Lanka naar het Immigration Services Centre in Colombo. Hier kan het visum worden verlengd tot 90 dagen. 

 

Uitleg over het visum

Om het visumaanvraagproces te vereenvoudigen heeft de Sri Lankaanse overheid op 1 januari 2012 het e visum gelanceerd. Het e-visum Sri Lanka is een Electronic Travel Authorization (ETA). Het is een elektronische reistoestemming welke volledig online kan worden aangevraagd. Omdat er sprake is van een digitale aanvraagprocedure hoeft u niet naar de ambassade in Brussel.

 

Vereisten en geldigheid

Vanwege de Sri Lankaanse visumplicht dient iedereen met de Belgische nationaliteit over een geldig visum (eTA Sri Lanka) te beschikken. Het visum is verplicht voor toeristische en zakelijke reisdoelen evenals voor een transit. Het ETA is 180 dagen geldig na de uitgiftedatum van het e-visum. Binnen deze zes maanden mag u maximaal 30 dagen in het land blijven. Het toeristen- en zaken visum is standaard een double entry visum. Dit betekent dat u binnen de periode van 30 dagen twee keer het land kunt inreizen. Het transitvisum is maximaal twee dagen geldig. 

 

De volgende voorwaarden gelden voor het visum Sri Lanka:

 1. U beschikt over de Belgische nationaliteit
 2. Uw internationale reispas is bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig.
 3. U beschikt over een vliegticket van een retour- of doorvlucht.
 4. U kunt aantonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om uw verblijf in het land te bekostigen.
 5. U beschikt over het e visum wat aansluit bij uw reisdoel.
 6. U verblijft maximaal 30 dagen in het land na uw eerste binnenkomst.
 7. U kunt uw visum in Sri Lanka tot maximaal 90 dagen verlengen.
 8. U vraagt uw eTA minimaal 3 dagen voor vertrek aan.
 9. U voldoet de kosten voor het visum vooraf via o.a Bancontact, Paypal of een kredietkaart.
 10. U print het door de Sri Lankaanse ambassade uitgegeven bewijs uit en brengt dit mee op reis.  

 

Kosten en betaling

De kosten voor het ETA Sri Lanka bedragen €139,95 per visum. Dit is inclusief alle consulaire kosten. De betaling kunt u doen middels voor u vertrouwde en veilige betaalmethoden zoals Bancontact, Paypal, Kredietkaart of via de betaalmethode van uw bank. Het visum is ook aan te vragen via de officiele website van de Sri Lankaanse immigratiedienst via http://www.eta.gov.lk/slvisa/. Hier kost het visum $50. Het visumaanvraagformulier is daar Engelstalig en afrekenen kan alleen met een creditcard.

 

Levering

Na ontvangst van uw visumaanvraag wordt volledig gecontroleerd op fouten. Hierna wordt het visum ingediend in het Electronic Traval Authorization System. De beoordeling en goedkeuring gebeurt door een Sri Lankaanse immigratie beambte.  In de meeste gevallen leveren wij de goedgekeurde eTA binnen 24 uur, vaak zelfs al binnen enkele uren.  

 

Het aanvragen van uw E-visum via Evisumservice

 1. U vult het online aanvraagformulier in.
 2. U betaalt € 139,95 euro via de betaalmethode die u het best uitkomt: Bancontact, Paypal of een kredietkaart.
 3. We behandelen uw aanvraag en bezorgen deze aan het Sri Lankaanse consulaat.
 4. Binnen 72 uur ontvangt u van ons uw visum/visa via mail.
 5. U drukt het visum af en neemt het mee op uw reis!

 

Vraag nu uw e-visum voor Sri Lanka aan

 

 

Ervaringen

 • Ik had gerekend op 3 dagen maar dezelfde had ik de ETA al binnen.

  - Peter

 • Op zaterdag besteld en zondag al in de mail. Bedankt!

  - Mariska

Vraag nu een online visum aan voor Sri Lanka. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Sri Lankaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy