Sri Lanka

Per persoon €49.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Sri Lanka aanvragen. De kosten van een ETA bedragen € 49,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Sri Lankaanse consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Sri Lanka

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

 

Visum Sri Lanka

 

Een vakantie naar Sri Lanka geboekt? Denkt u eraan dat u voor dit land een visum nodig heeft. Zonder een geldig visum voor Sri Lanka (ETA) kunt u niet genieten van de prachtige natuur, vele bijzondere culturele gebouwen en tempels en de uitgestrekte witte zandstranden.

 

Deze combinatie van indrukwekkende natuur en koloniale stijl op een tropisch eiland klinkt erg aantrekkelijk, niet? De praktische voorbereiding daarentegen is wat minder fascinerend.

Gelukkig kunnen wij dat onderdeel van uw voorbereiding uit handen nemen door uw visumaanvraag voor Sri Lanka voor u te regelen. Simpel en gemakkelijk online. Get invullen van de aanvraagformulier kan erg vlug, binnen 5 minuten heeft u het ETA formulier ingevuld.

 

Wat houdt een visum voor Sri Lanka in?

 

Een ETA voor Sri Lanka is 90 dagen lang geldig. Het visum geldt voor double entry. Dat wil zeggen dat u voor de vervaldatum van uw visum tweemaal het land mag betreden en verlaten. Elke reis op zich mag maximum 30 dagen duren. Wilt u binnen de geldigheidsperiode van uw ETA langer dan 30 dagen blijven, kunt u verlenging vragen (tot 60 dagen) op een immigratiekantoor in Sri Lanka zelf.

 

Het toeristenvisum voor Sri Lanka mag  overigens niet gebruikt worden voor zakenreizen. Gaat u ernaartoe voor zaken, om er te werken of om er langer dan 90 dagen te verblijven, dan heeft u een ander visum nodig. Dat specifieke visum kunnen wij u niet bezorgen. U moet dit persoonlijk aanvragen bij de ambassade.

 

Het visum Sri Lanka kan niet bij aankomst in het land worden aangevraagd. Voor elke reis, of dit nu een rondreis of strandvakantie is, dient het visum reeds in België te worden aangeschaft. Ter plaatste is dit niet mogelijk.

 

Voordelen van een online visa aanvraag

 

Kiest u voor een online visumaanvraag via Evisum Service, dan is dat alleen maar voordelig. Uw aanvraagformulier is namelijk volledig in het Nederlands opgesteld, wat het invullen natuurlijk vergemakkelijkt.

 

Bovendien kost de uw visumaanvraag slechts enkele minuten tijd. En misschien nog het meest handige voordeel: u kiest de betaalmethode zelf. De kosten voor uw visum Sri Lanka 2017 bedraagt slechts € 49,95. U kunt afrekenen via PayPal, Mistercash/Bancontact of met een kredietkaart. Ook is er de mogelijkheid tot het betalen met iDeal.

 

Vereisten visum Sri Lanka

 

Uw visum – dat u in afgedrukte versie moet meenemen – wordt bij aankomst in Sri Lanka enkel aanvaard indien u een retour- of doorvlucht hebt geboekt. Ook moet u aantonen dat u over voldoende geld beschikt om uw verblijf in Sri Lanka te betalen.

 

Het aanvragen van uw E-visum Sri Lanka in 5 stappen 

 

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in.

2.     U betaalt € 49,95 euro via de betaalmethode die u het best uitkomt: PayPal, Mistercash/Bancontact, kredietkaart of via iDeal.

3.     We behandelen uw aanvraag en bezorgen deze aan het Srilankeese consulaat.

4.     Binnen 72 uur ontvangt u van ons uw visum/visa via mail.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op uw reis!

 

Vraag nu uw e-visum voor Sri Lanka aan

Neem contact met ons op voor meer info

Al onze e visa: Alle e visa: visum Turkijevisum MyanmarESTAvisum Australiëvisum Cambodja, visum India, visum Keniavisum Vietnamvisum Canada.

Ervaringen

  • Ik had gerekend op 3 dagen maar dezelfde had ik de ETA al binnen.

    - Peter

  • Op zaterdag besteld en zondag al in de mail. Bedankt!

    - Mariska

Vraag nu een online visum aan voor Sri Lanka. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Sri Lankaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy