Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

Visum Canada Aanvragen

De weidse Canadese natuur intrekken, wie droomt er daar nu niet van? Maar heeft u er ook al bij stilgestaan dat u een Canadees visum of ETA nodig heeft om het land te betreden? Geen probleem, Evisum Service vraagt het voor u aan. Uw visum gewoon vanuit uw zetel regelen, gemakkelijk toch? We leggen u even uit hoe het werkt.

 

Wat is een ETA precies?

ETA is het verplichte toeristenvisum dat u nodig heeft als u naar Canada reist. U heeft er enkel recht op als u er aankomt met het vliegtuig. In principe is het visum 5 jaar geldig. Dat wil echter niet zeggen dat u 5 jaar in Canada mag verblijven. Bij aankomst op de luchthaven vertelt me hoe lang u in het land mag blijven. Gewoonlijk is dit beperkt tot 3 à 6 maanden. U kunt met het visum binnen die periode wel meermaals naar Canada reizen.

 

Direct aanvragen

Een eTA voor Canada kunt u vlug aanvragen via Evisumservice.be. Via onze website kunt u het eTA betalen middels Mistercash/ Bancontact, de KBC/CBC betaalknop, Belfius, Paypal en natuurlijk een kredietkaart. De visa voor Canada worden direct aangevraagd en, in de meeste gevallen, dezelfde dag nog naar u gestuurd.

 

Ons aanvraagformulier is geheel Nederlandstalig en kan binnen 5 minuten worden ingevuld. De kosten voor een visum voor Canada bedragen € 19,95,-. Dit is inclusief consulaire kosten en een 24-uurs levering. Het door ons geleverde Canada visum is een verplicht reisdocument indien u naar het land reist. U heeft die visum nodig om het land te mogen betreden.

 

Evisumservice.be vraagt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar eTA’s voor u aan. 

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 1. Uw aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands. Handig, want bij de Canadese overheid zelf krijgt u het formulier in het Engels. 
 2. Het eenvoudige document is binnen 5 minuten ingevuld.
 3. De kosten voor uw online visumaanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon. Goedkoper kan niet!
 4. U betaalt met Bancontact, KBC/CBC Payment button, Belfius, PayPal of uw kredietkaart.
 5. Levering vaak dezelfde dag en meestal binnen een uur.

 

Voorwaarden visum Canada

 

Om een visum te kunnen aanvragen moet uw internationale paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Er mag trouwens absoluut geen fout staan op het visum, zelfs geen typfoutje. Daar is de Canadese overheid erg streng in.

 

U kunt zelf de aanvraag doen voor meerdere personen. Houd er wel rekening mee dat u dan over de paspoortgegevens van het volledige reisgezelschap moet beschikken. Bent u trouwens een diplomaat of stewardess, dan kot u niet in aanmerking voor een ETA-visum.

 

Wanneer de aanvraag bij ons aankomt, behandelen we die meteen en bezorgen het formulier aan de Canadese overheid. Normaal gezien bevestigen zij onmiddellijk de aanvraag. In uitzonderlijke gevallen kan dit tot 72 uur duren. Daarom vragen wij u om voor alle zekerheid de online aanvraag toch enkele dagen voor vertrek te doen.

 

Aanvraag e-visum Canada in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U betaalt 19,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     We behandelen de aanvraag direct.

4.     De Canadese overheid bevestigt normaal gezien meteen het visum.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vul het aanvraagformulier voor ETA in

Ervaringen

 • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

  - Gerard

 • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

  - Stephan

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy