Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

Visum Canada aanvragen

De weidse Canadese natuur intrekken, wie droomt er daar nu niet van? Maar heb je er ook al bij stilgestaan dat je een Canadees visum of ETA nodig hebt om het land te betreden? Geen probleem, Evisum Service vraagt het voor je aan! Je visum gewoon vanuit je zetel regelen, gemakkelijk toch? We leggen je even uit hoe het werkt.

 

Wat is een ETA precies?

ETA is het verplichte toeristenvisum dat je nodig hebt als je naar Canada reist. Je hebt er enkel recht op als je er aankomt met het vliegtuig. In principe is het visum 5 jaar geldig. Dat wil echter niet zeggen dat je 5 jaar in Canada mag verblijven. Bij aankomst op de luchthaven vertelt men je hoe lang je in het land mag blijven. Gewoonlijk is dit beperkt tot 3 à 6 maanden. Je kan met het visum binnen die periode wel meermaals naar Canada reizen.

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

  • Je aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands. Handig, want bij de Canadese overheid zelf krijg je het formulier in het Engels.
  • De kosten voor je online visumaanvraag bedragen slechts 19 euro per persoon. Goedkoper kan niet!
  • Je betaalt met PayPal, kredietkaart óf Mistercash/Bancontact.

 

Voorwaarden visum Canada

Om een visum te kunnen aanvragen moet je internationaal paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Er mag trouwens absoluut geen fout staan op je visum, zelfs geen typfoutje. Daar is de Canadese overheid erg streng in.

 

Je kan zelf de aanvraag doen voor meerdere personen. Houd er wel rekening mee dat je dan over de paspoortgegevens van het volledige reisgezelschap moet beschikken. Ben je trouwens een diplomaat of stewardess, dan kom je niet in aanmerking voor een ETA-visum.

 

Wanneer je aanvraag bij ons aankomt, behandelen we die meteen en bezorgen het formulier aan de Canadese overheid. Normaal gezien bevestigen zij onmiddellijk je aanvraag. Uitzonderlijk kan dit tot 72 uur duren. Daarom vragen we je om voor alle zekerheid je online aanvraag toch enkele dagen voor vertrek te doen.

 

Aanvraag e-visum Canada in 5 stappen

1.     Je vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     Je betaalt 19 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     We behandelen je aanvraag binnen 24 uur.

4.     De Canadese overheid bevestigt normaal gezien meteen je visum.

5.     Je drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vul het aanvraagformulier voor ETA in

Vraag meer informatie

Al onze e visa: visum Turkijevisum IndiaESTAvisum Australiëvisum Cambodjavisum Myanmarvisum Keniavisum Vietnam, visum Sri Lanka.

Ervaringen

  • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

    - Gerard

  • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

    - Stephan

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy