eTA Canada

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw ETA voor Canada dezelfde dag nog toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

ETA Canada

Zodra wij het ETA hebben ontvangen krijgt u die toegemaild.

De weidse Canadese natuur intrekken, wie droomt er daar nu niet van? Canada heeft touristen veel te bieden. Zowel in de zomer als in de wintermaanden is het een prachtige vakantiebestemming. Dat is precies de reden waarom veel Belgen ervoor kiezen om dit bijzondere land te bezoeken. Vooral rondreizen per auto of camper zijn populair onder touristen. Bent u van plan een reis te maken naar Canada? Realiseer u dan dat u hiervoor een touristenvisum voor Canada dient aan te vragen. Gelukkig zitten hier geen grote kosten aan verbonden en is het visa maar liefst 5 jaar geldig. Dubbel voordelig en duurzaam. 

 

 

Visum Canada Aanvragen

Had u er al bij stilgestaan dat u een Canadees visum of ETA nodig heeft om het Canada te betreden? Geen probleem, Evisumservice ontzorgd u en vraagt het reisdocument voor u aan. Het enige wat u hoeft te doen is ons Nederlandstalig formulier in te vullen op de website en de betaling te voldoen via uw Belgische betaalmethode. 

Uw visum gewoon vanuit uw zetel regelen, gemakkelijk toch? We leggen u even uit wat het ETA is en hoe de aanvraagprocedure werkt.

 

Wat is een ETA touristenvisum voor Canada precies?

ETA staat voor Electronic Travel Autorization. Dit is een toegangsdocument voor reizigers met een buitenlandse nationaliteit die met het vliegtuig naar Canada reizen en zijn vrijgesteld van een regulier visum. België is valt onder het Schengenverdrag. Dat maakt internationaal reizen gemakkelijk voor mensen met een Belgische nationaliteit. Belgen, even als andere Europeanen kunnen hierdoor gebruik maken van eenvoudige methoden om een toegangsdocument voor een bepaald land te krijgen. Het Canadese ETA is hier een perfect voorbeeld van. 

 

ETA is het verplichte toeristenvisum dat u nodig heeft als u naar Canada reist. U heeft er enkel recht op als u er aankomt met het vliegtuig, het is namelijk een e-visa welke gekoppeld is aan uw paspoort. Wanneer u het land via de luchthaven inreist kan de douane ambtenaar via uw paspoort uitlezen dat u toestemming hebt om de transitzone te verlaten en het land in te reizen. In principe is het visum voor Canada 5 jaar geldig. Dat wil echter niet zeggen dat u 5 jaar in Canada mag verblijven. Bij aankomst op de luchthaven vertelt men hoe lang u in het land mag blijven. Gewoonlijk is dit beperkt tot 3 à 6 maanden onafgebroken. Wel kunt u, mits uw paspoort tussentijds niet verloopt of wordt vervangen, gedurende de 5 jarige geldigheid meermaals een bezoek brengen aan Canada.

 

Voordelen Canadees e-visum samengevat:

 1. Het e-visum is volledig in het Nederlands in enkele minuten aan te vragen
 2. De kans op fouten is nihil omdat wij al uw gegevens handmatig dubbelchecken op veel voorkomende aanvraag-fouten
 3. U kunt 5 jaar lang op en neer reizen met het ETA
 4. U hoeft niet naar de ambassade, alles is online en digitaal vanuit uw zetel geregeld
 5. U betaald met uw eigen vertrouwde betaalmethode

 

Het ETA visa geeft u 5 jaar lang meermaals toestemming om naar Canada reizen. 

 

Direct aanvragen

Een eTA voor Canada kunt u vlug aanvragen via Evisumservice.be. Via onze website kunt u het eTA betalen middels Mistercash/ Bancontact, de KBC/CBC betaalknop, Belfius, Paypal en natuurlijk een kredietkaart. De visa voor Canada worden direct aangevraagd en, in de meeste gevallen, dezelfde dag nog naar u gestuurd.

 

Ons aanvraagformulier is geheel Nederlandstalig en kan binnen 5 minuten worden ingevuld. De kosten voor een visum voor Canada bedragen € 19,95,-. Dit is inclusief consulaire kosten en een 24-uurs levering. Het door ons geleverde Canada visum is een verplicht reisdocument indien u naar het land reist. U heeft dit visum nodig om het land te mogen betreden.

 

Evisumservice.be vraagt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar eTA’s voor u aan. Wij zijn altijd telefonisch of per e-mail te bereiken. Wordt er niet opgenomen of is de lijn bezet, spreek dan onze voicemail in en wij bellen u zo snel mogelijk terug (ook buiten kantoor uren). 

 

Voordelen online aanvraag Evisum Service

 1. Uw aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands. Handig, want bij de Canadese overheid zelf krijgt u het formulier in het Engels of Frans. 
 2. Het eenvoudige document is binnen 5 minuten ingevuld en de kans op fouten is nihil omdat wij alles handmatig controleren.
 3. De kosten voor uw online visumaanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon. Goedkoper kan niet!
 4. U betaalt met Bancontact, KBC/CBC Payment button, Belfius, PayPal of uw kredietkaart.
 5. Levering vaak dezelfde dag en meestal binnen een uur.
 6. Het visa wordt gekoppeld aan uw paspoort. U hoeft dus geen documenten mee op reis te nemen.
 7. U hoeft niet naar de ambassade.

 

Voorwaarden visum Canada

 

Om een visum te kunnen aanvragen moet uw internationale paspoort nog minstens 6 maanden geldig zijn. Er mag absoluut geen fout staan op het visum, zelfs geen typfoutje. Daar is de Canadese overheid streng op.

 

U kunt zelf de aanvraag doen voor meerdere personen. U mag de het visum ook voor andere personen aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u dan over de paspoortgegevens van het volledige reisgezelschap moet beschikken. Bent u een diplomaat of stewardess, dan kot u niet in aanmerking voor een ETA-visum.

 

Wanneer de aanvraag bij ons aankomt, behandelen we die meteen en bezorgen wij het formulier aan de Canadese overheid. Normaal gezien bevestigen zij onmiddellijk de aanvraag. In uitzonderlijke gevallen kan dit tot 72 uur duren. Daarom vragen wij u om voor alle zekerheid de online aanvraag toch enkele dagen voor vertrek te doen.

 

Het ETA is alleen bedoelt voor toeristische doeleinden. Het is niet toegestaan om vrijwilligerswerk, betaald werk of enige andere vorm van arbeid te verrichten met het digitaal touristenvisum. 

 

Let er op dat de gegevens op uw paspoort exact overeen komen met uw visa applicatie. Zorg er ook voor dat u uw vliegtickets boekt op uw volledige naam zoals vermeldt op uw paspoort en dat al uw overige gegevens overeen komen met de informatie op uw reispas. Dit is belangrijk voor het inchecken in de luchthaven aangezien men uw reistoestemming digitaal afleest op basis van uw paspoort en boardingpas. 

 

Aanvraag e-visum Canada in 5 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U betaalt 19,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     We behandelen de aanvraag direct.

4.     De Canadese overheid bevestigt normaal gezien meteen het visum.

5.     U drukt het visum af en neemt het mee op reis!

 

Vul het aanvraagformulier voor ETA in

 

Extra tip voor het boeken van uw reis

Het is belangrijk dat u wanneer u uw vliegtickets boekt uw persoonsinformatie precies en compleet zoals op uw paspoort invult. Er zijn goedkope vliegticket aanbieders die het niet mogelijk maken om persoonsgegevens na de boeking te veranderen. Het is belangrijk dat uw reisgegevens overeen komen met uw persoonsgegevens omdat u op het moment van boarden daarop wordt gecontroleerd. Een kleine fout in uw naam of onvolledigheid of bijvoorbeeld een roepnaam op het vliegticket in plaats van de officiele naam in het paspoort kan voor problemen zorgen bij het inchecken. 

 

Ervaringen

 • Super! Binnen 2 uur had ik mijn ETA's binnen.

  - Stephan

 • Het ETA om 3 uur aangevraagd en al om half 5 had ik het visum binnen. 

  - Gerard

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy