Aanvraagformulier

Op deze pagina kunt u een visum voor China aanvragen. Vul alle gegevens naar waarheid in en neem paspoortgegevens volledig over van uw paspoort. U dient voor alle personen uit uw gezelschap een visum aan te vragen. Geef na de contactgegevens aan voor hoeveel personen u een visum nodig heeft.

Uw adresgegevens hoeven slechts een keer ingevuld te worden‚ alle visa worden naar hetzelfde adres gestuurd.

De kosten bedragen € 249.95‚- per visum welke kunnen worden voldaan met Bancontact‚ Belfius‚ KBC/CBC‚ Paypal of een kredietkaart.

Aankomst en vertrek China

Geef aan waar u in China aankomt en waar u het land verlaat. Let op: alle aanvragers van het visum dienen samen China binnen te gaan en samen het land te verlaten. De gegevens die u hier invult dienen overeen te komen met uw vluchtgegevens.

Aantal visa

Geef hieronder aan voor hoeveel personen u een visum nodig heeft.

Aanvullende documenten uploaden

Voor de aanvraag is een het noodzakelijk een aantal documenten te uploaden. U kunt er voor kiezen dit nu te doen of deze later aan ons toe te zenden. Geef hieronder uw keuze aan. Voor de visumaanvraag hebben wij een bewijs van uw heen – terug vlucht nodig. Deze vluchtgegevens dienen betrekking te hebben op alle reizigers. Ook hebben wij een bewijs van uw verblijf nodig‚ bijvoorbeeld een hotelreservering. Dit bewijs dient voor uw complete verblijf in China te zijn. Indien u in meerdere hotels slaapt dient u van alle hotels de reservering te uploaden. Ten slotte hebben wij een duidelijke paspoort formaat pasfoto (zonder bril) nodig en een kopie van het paspoort van elke reiziger met daarop de informatiepagina.

Upload hier de vluchtgegevens die aansluiten bij uw reis. Let op dat de namen van alle reizigers zichtbaar zijn in de documenten.
Upload hier de hotelovernachtingen in China. Let op: u dient de overnachtingen van alle hotels te uploaden. Indien u de reis via een touroperator heeft geboekt kunt u het overzicht met plaatsen en hotels van de touroperator uploaden.
LET OP!! Vanwege uw reisvoorkeuren kunnen wij geen visa regelen. Dit kan alleen online bij meer dan 2 personen en reizen korter dan 22 dagen.
Reiziger 1

Hieronder vult u de gegevens van deze reizger in. Neem alles exact over zoals het op het paspoort vermeld staat.

Paspoortgegevens

Neem hieronder de informatie over zoals ze in het paspoort van deze reiziger staan. De pasfoto dient een kleurenfoto te zijn in paspoort formaat (zonder bril).

Contactgegevens

Vul hieronder uw contactgegevens in. Alle visa die u aanvraagt worden standaard naar dit adres verstuurd.

Afronden visum aanvraag
U bent de volgende velden vergeten:


Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy