Zimbabwe

Per persoon €49.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor zimbabwe aanvragen. De kosten bedragen € 49,95 per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen krijgt u uw visum voor Zimbabwe binnen 48 uur toegemaild. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal of Mistercash/Bancontact.

Officieel e visum

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling en mailen het visum binnen 48 uur.

Zimbabwe visa aanvragen

Het is voor alle zakelijke en toeristische reizen naar Zimbabwe verplicht om een geldig visum bij u te dragen. Op deze website kunt u het verplichte visum Zimbabwe aanvragen binnen 5 minuten. 

 

U kunt bij Evisumservice gebruik maken van het Nederlandstalige aanvraagformulier. U kunt, na het invullen van uw gegevens, eenvoudig en veilig betalen via Bancontact, Kredietkaart of PayPal.

 

Indien u alle gegevens heeft ingevuld, controleren wij uw aanvraag op eventuele fouten. Door een e visum voor Zimbabwe aan te vragen bij Evisumservice bent u gegarandeerd van een correcte visumaanvraag.  

 

E visum Zimbabwe

Een e Visum Zimbabwe is een elektronisch visum waarmee reizigers het land kunnen bezoeken. Dit type visum kan geheel online worden aangevraagd voor zowel zakelijke als toeristische doeleinden. Bij aankomst in Zimbabwe is het hierdoor niet meer nodig om in de rij te staan voor het Visum on Arrival en kunt het snel het land binnen reizen. Zo bent u verzekerd van een goede en voorspoedige reis. 

 

Visum Zimbabwe bij aankomst aanvragen

Het is mogelijk om zonder geldig visum naar Zimbabwe te reizen. U kunt in dat geval bij aankomst in het land een visa aanvragen. Dit wordt het Visum on Arrival genoemd. Het nadeel van het Visum on Arrival is dat u het risico loopt om geweigerd te worden indien uw aanvraag ter plekke wordt afgekeurd. In dit geval mag het u land niet inreizen. Daarnaast kunnen de wachtrijen voor dit type visum oplopen tot enkele uren. Wij raden reizigers daarom altijd aan om het visum voor vertrek te regelen. 

 

Kosten visa Zimbabwe

De kosten van het visum Zimbabwe is afhankelijk van het type visum. Zimbabwe kent drie diverse soorten visa; Single Entry Visa, Double Entry Visa, en het KAZA UNIVISA. 

 

Single Entry Visa

Het Single Entry Visa betekent dat u Zimbabwe eenmalig kunt inreizen. Dit visa type is het meest gangbare visum voor vakanties naar Zimbabwe. Het visum is drie maanden geldig na afgifte. De kosten voor dit visum bedragen €49,95. 

 

Double Entry Visa

Het Double Entry Visa, ook bekend onder het Multiple Entry Visa Zimbabwe, betekent dat u het land meerderen keren mag inreizen en uitreizen. Na uitgifte is het visum 3 maanden geldig. Binnen deze drie maanden kunt u het land twee keer inreizen. De kosten voor het Double Entry Visa zijn €69,95.

 

KAZA UNIVISA

KAZA staat voor Kavango Zambezi Transfrontier Conservation Area. Dit natuurgebied ligt in vijf Afrikaanse landen: Angola, Botswana, Namibië, Zambia, en Zimbabwe. Het KAZA UNIVISA is geschikt voor reizigers die zowel naar Zambia als Zimbabwe willen reizen. Met het KAZA visum kunt u 30 dagen lang meerdere keren tussen Zambia en Zimbabwe reizen. Bovendien kunt u een dagtocht naar Botswana maken met dit visum. De kosten voor dit visum bedragen €79,95.

 

 

Voorwaarden Zimbabwe visa

Voor een visum Zimbabwe gelden de volgende voorwaarden:

 

 • Bij aankomst in Zimbabwe is uw internationale reispas nog minimaal 6 maanden geldig.

 

Voor het KAZA UNIVISA is het noodzakelijk dat u Zimbabwe in reist via een van de volgende grensovergangen:

 • Victoria Falls International Airport
 • Victoria Falls border
 • Kazungula border
 • Harare International Airport

 

Benodigde documenten Zimbabwe visa

Voor de visumaanvraag van Zimbabwe hebben wij een scan van de volgende documenten nodig:

 • Internationale Reispas
 • Pasfoto
 • Boekingsreservering van de accommodatie in Zimbabwe
 • Eerder visum voor Zimbabwe, indien van toepassing

  

Voordelen Aanvraag E Visum Zimbabwe Via Evisumservice.be

 • Geen lastige vragen in vreemde taal. Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.
 • Uitgebreide uitleg bij elk in te vullen onderdeel.
 • U kiest de betaalmethode die waarmee u vertrouwd bent: PayPal, Mistercash/Bancontact of kredietkaart.
 • Het aanvraagformulier invullen kost u slechts 5 minuten tijd.
 • Binnen 2 dagen heeft u het visum in huis.

 

Reizen met minderjarigen

Voor een reis met minderjarigen naar Zimbabwe zijn er aanvullende eisen van toepassing. Elk kind waarmee u op vakantie gaat, dient in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Anno 2020 is het niet meer mogelijk om naar Zimbabwe te reizen met minderjarigen die in het paspoort staan bijgeschreven van de ouders. Reist u met een kind naar het buitenland zonder gezag over de minderjarige te hebben, dan dient u een formulier in te vullen. In dit formulier krijgt u toestemming van de ouders/voogd van het kind om op vakantie te gaan naar het buitenland. 

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Zimbabwe. Na verwerking mailen wij u binnen 48 uur het e visum voor Zimbabwe toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy