ESTA Aanvragen

€39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Uiterlijk binnen 72 uur maar vaak al binnen enkele uren ontvangt u het visum. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

ESTA USA

Na verwerking mailen wij u de ESTA documenten toe.

Een Esta Aanvragen

 

Een ESTA aanvragen kan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar via ons Nederlandstalige online ESTA formulier. Via dit digitale ESTA form kun je het ESTA aanvragen voor één of meerdere reizigers. Het indienen van de ESTA aanvraag duurt 5 minuten per reiziger. De kosten voor het ESTA bedragen slechts € 39,95 per persoon. De betaling verloopt middels o.a Bancontact, Paypal, kredietkaart en andere Belgische betaalmethoden. Binnen 24 uur na uw aanvraag ontvangt u van ons de ESTA goedkeuring.

 

 

 

Hoe een ESTA aanvragen:

  1. U vult voor vertrek het Nederlandstalige ESTA aanvraagformulier in.

  2. U controleert de ingevulde gegevens.

  3. U voldoet de kosten a € 39,95 per persoon.

  4. U print de goedgekeurde ESTA reistoestemming uit

 

Wij adviseren je om de aanvraag minimaal 24 uur voor vertrek te doen. 

 

De ESTA Reistoestemming

Voor alle toeristische en zakelijke reizen naar de Verenigde Staten is een ESTA reistoestemming nodig. Het ESTA is de afkorting van het “Electronic System For Travel Authorization”. Het is het systeem waarmee de US Customs & Border Protectionbuitenlandse reizigers vooraf screent. 

 

Voor landen onder het visa waiver programmevervangt het digitale ESTA formulier het fysieke visum voor Amerika. België valt onder het visa waiver programma. Via Evisumservice.be kunnen mensen met de Belgische nationaliteit én een internationale reispas een ESTA aanvragen.

 

Op deze pagina vertellen wij u hoe de aanvraag werkt, welke voorwaarden hier aan verbonden zijn, wat de kosten zijn en hoe lang de aanvraag duurt.

 

Direct over aan tot actie? Vraag uw ESTA aan en regel binnen 5 minuten uw visum voor Amerika bij ons op de website.

 

Verplichting van het ESTA

Het ESTA is verplicht voor toeristische en zakelijke reizen naar de Verenigde Staten van Amerika. Ook voor een overstap (transit) is het een verplichting. Elke reiziger, ook minderjarige kinderen en ouderen, dienen een goedgekeurde ESTA reistoestemming te hebben. 

 

Luchtvaartmaatschappijen zijn verplicht om te controleren of klanten over een goedgekeurde ESTA beschikken. Dit doet men door een controle van uw Belgische paspoortnummer en het ESTA application number. Reizigers die niet over de correcte goedkeuring beschikken wordt toegang tot het vliegtuig geweigerd. Hetzelfde geldt voor reizen met cruisemaatschappijen. Inchecken op vluchten naar Amerika is zonder geldig ESTA visum niet mogelijk. Bij twijfel kunt u zelf controleren of u een geldig ESTA USA heeft in de database van https://esta.cbp.dhs.gov/.

 

Enige uitzondering op het hebben van een ESTA zijn mensen met de Amerikaanse nationaliteit of indien je over land reist.

 

Met een ESTA naar de Verenigde Staten

Met een goedgekeurde ESTA mag u afreizen naar Amerika. De Amerikaanse immigratiedienst, U.S. Customs & Border Protection, behoudt zich altijd het recht voor om individuele reizigers te weren. Met een goedgekeurde ESTA aanvraag gebeurt dit echter zelden. 

 

Het is verplicht om uw ESTA aanvraag naar eer en geweten in te vullen. Als naderhand blijkt dat u onwaarheden heeft ingevuld kan de immigratiemedewerker u vastzetten voor extra controle. Vertragingen van enkele uren zijn geen uitzondering.

 

Het voordeel van het e-visum voor Amerika aanvragen via ons is dat u de hele aanvraag in uw eigen taal kunt doen, hierdoor is de kans op fouten bij het invullen van de applicatie veel kleiner. 

 

Tevens controleren wij uw aanvraag voordat uw visum officieel wordt aangevraagd bij de esta.cbp.dhs. Deze dubbelcheck zorgt ervoor dat u met goed vertrouwen uw visum tegemoet ziet komen. Met een goed aangevraagd ESTA en onbesproken gedrag bent u in de meeste gevallen snel door de douane heen en kan het avontuur beginnen.

 

Wat heb ik nodig om een ESTA aan te vragen?

Voor het aanvragen van een ESTA is het van belang dat u uw aanvraag op tijd doet. In de meeste gevallen krijgt u het visum binnen / op dezelfde werkdag nog toegezonden, toch zijn er uitzonderingen waarbij het een paar werkdagen duren. Wij raden onze bezoekers altijd aan om ruim op tijd hun ESTA-applicatie te doen. De applicatie is volledig online en u hoeft uw paspoort of andere reisdocumenten niet toe te zenden. U kunt de volledige applicatie online voltooien. Let wel op dat uw Belgisch paspoort op de ingangsdatum van uw reis minimaal 6 maanden geldig is. Indien u een lange reis gaat maken raden wij aan uw paspoort voortijdig te vernieuwen zodat u altijd een geldig paspoort heeft. De geldigheid van het paspoort is een harde vereisten.   

 

Wat zijn de kosten voor een ESTA?

Het aanvragen van het visa voor de USA kost € 39,95 per persoon. U kunt betalen met een bij u bekende en betrouwbare betalingsprovider.

 

Hoelang duurt mijn visumaanvraag?

Het invullen van uw visumaanvraag online neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Meteen na ontvangst van het ingevulde formulier, behandelen we uw aanvraag.

 

Gewoonlijk bevestigt de Amerikaanse ambassade de aanvraag erg vlug. Wilt u zeker zijn dat u uw visum op tijd binnen heeft voor uw reis begint, is het slim om ten minste 5 dagen voordat u vertrekt richting Amerika online uw aanvraag in te dienen. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw visum ruim op tijd binnen heeft. U kunt ook zelf via de site van de Amerikaanse immigratiedienst een ESTA aanschaffen voor 14 USD.

 

Eenmaal bij de douane in de Verenigde Staten leest men uw paspoort uit. Men ziet daarop direct of u binnen de voorwaarden van het Waiver progamma valt. Wij raden het u wel aan om een geprinte versie van uw visum, in goede kwaliteit én in kleur, mee te nemen. Mocht u niet in staat zijn om uw visum uit te printen in kwaliteit, dan kunnen wij eventueel voor een kleine meerprijs het visum per post bezorgen. Houdt er in dit geval wel rekeningen mee dat via deze weg het een paar dagen langer duurt voor u uw visum zult ontvangen.

 

Uw ESTA aanvragen in 4 stappen

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U betaalt 39,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de US Customs and Border Protection.

4.     U drukt uw visum in kleur af en neemt het mee op reis!

Ervaringen

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy