ESTA Aanvragen

€29.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Meestal heeft u het ESTA binnen 24 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

ESTA USA

Na verwerking mailen wij u de ESTA documenten toe.

Amerika staat bekend als het land van de oneindige mogelijkheden, een land waar kansen voor het oprapen liggen en niks te gek of onmogelijk is. Ditzelfde geldt voor de USA als vakantiebestemming. Amerika is een geweldig land waar je zowel in de zomer als in de winter fantastisch op vakantie kunt. Bent u van plan om naar de Verenigde Staten af te reizen? Dat is een geweldig idee! U kunt wintersporten in de meest overweldigende gebieden die voor elk niveau iets te bieden heeft, genieten van de unieke kerstsfeer in de steden en dorpen. Zomers leent het land zich voor de meest indrukwekkende stedentrips naar bijvoorbeeld New York of Las Vegas, maar u kunt er ook geweldig rondtouren door het land per motor, auto of camper.  

 

Vergeet echter niet dat u voor een reis naar de USA wel een visum nodig heeft. Dit visum wordt ook wel een ESTA (Electronic System for Travel Organization) genoemd en is bijzonder eenvoudig aan te vragen voor Belgen omdat België onder het Waiver programma valt, waardoor de aanvraag een stuk eenvoudiger is en sneller verloopt. Bij ons op de website kunt u eenvoudig en snel een ESTA aanvragen. Op deze pagina vertellen wij u hoe de aanvraag werkt, welke voorwaarden hier aan verbonden zijn, wat de kosten zijn en hoe lang de aanvraag duurt.

 

Direct over aan tot actie? Vraag uw ESTA aan en regel binnen 5 minuten uw visum voor Amerika bij ons op de website.

 

Met een ESTA naar de Verenigde Staten

 

Met een goedgekeurde ESTA mag u afreizen naar Amerika. Hoewel het niet vaak voor komt, behoudt de overheid zich altijd het recht om u bij aankomst op Amerikaanse bodem de toegang te weigeren en u terug te sturen. Dit doet men natuurlijk niet zomaar en alleen in geval van verdachte omstandigheden. Het is daarom belangrijk om uw ESTA aanvraag naar eer en geweten in te vullen, wees altijd eerlijk, want vragen bij aankomst kunnen voor ernstige vertraging zorgen. Het voordeel van het e-visum voor Amerika aanvragen via ons is dat u de hele aanvraag in uw eigen taal kunt doen, hierdoor is de kans op fouten bij het invullen van de applicatie veel kleiner. Tevens controleren wij uw aanvraag voordat uw visum officieel wordt aangevraagd bij de Amerikaanse ambassade. Deze dubbelcheck zorgt ervoor dat u met goed vertrouwen uw visum tegemoet ziet komen. Met een goed aangevraagd ESTA en onbesproken gedrag bent u in de meeste gevallen snel door de douane heen en kan het avontuur beginnen.

 

Wat heb ik nodig om een ESTA aan te vragen?

 

Voor het aanvragen van een ESTA is het van belang dat u uw aanvraag op tijd doet. In de meeste gevallen krijgt u het visum binnen / op dezelfde werkdag nog toegezonden, toch zijn er uitzonderingen waarbij het een paar werkdagen duren. Wij raden onze bezoekers altijd aan om ruim op tijd hun ESTA-applicatie te doen. De applicatie is volledig online en u hoeft uw paspoort of andere reisdocumenten niet toe te zenden. U kunt de volledige applicatie online voltooien. Let wel op dat uw Belgisch paspoort op de ingangsdatum van uw reis minimaal 6 maanden geldig is. Indien u een lange reis gaat maken raden wij aan uw paspoort voortijdig te vernieuwen zodat u altijd een geldig paspoort heeft. De geldigheid van het paspoort is een harde vereisten.   

 

Wat zijn de voorwaarden van het visum ESTA?

 

ESTA is de afkorting van Electronic System for Travel Organization (elektronisch systeem voor reistoestemming). Het is de elektronische reistoestemming welke aan uw Belgisch paspoort wordt gekoppeld.

Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wil. Een visum aanvragen op het vliegveld is niet mogelijk. Sterker nog, hoewel in u in sommige landen een visum on arrival kunt regelen, mag u voor Amerika niet eens aan boord zonder geldig visum. U dient de ESTA aanvraag daarom voor uw reis te organiseren. Zonder een ESTA wordt uw toegang tot de USA onherroepelijk geweigerd. Wanneer u het ESTA visum via ons aanvraagt kunt u er op vertrouwen dat u het uitgegeven reisdocument wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten.

 

Wat zijn de kosten voor een ESTA?

 

Het aanvragen van het visa voor de USA kost € 29,95 per persoon. U kunt betalen met een bij u bekende en betrouwbare betalingsprovider.

 

Waiver Programma

 

Het elektronisch aanvragen van de reistoestemming is voor vrijwel alle landen van de Europese Unie mogelijk. Zo kunt u via Evisumservice binnen 5 minuten het aanvraagformulier volledig online invullen. De geldigheid is in principe twee jaar mits u nog over hetzelfde geldige reisdocument (paspoort) beschikt. Let op, als de gegevens van uw paspoort veranderen dan is het ESTA visum niet meer geldig. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd ben of een andere job hebt gevonden, dan moet u opnieuw een visum aanvragen. Ook als uw paspoort in die periode vervallen en vernieuwd is, heeft u een nieuwe verklaring nodig.

 

De voordelen van het online aanvragen van uw visum voor de Verenigde Staten met Evisum Service:

-          Zoals hierboven vermeld is duurt het invullen van het aanvraagformulier nog geen 5 minuten. U hoeft niet naar de ambassade, maar regelt het simpel en snel online.

-          Uw aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

-         De betaling van uw visumaanvraag kan worden voldaan met PayPal, Mistercash/Bancontact en kredietkaart. Het is ook mogelijk om te betalen met iDeal.

 

De online aanvraag van uw visa USA kost slechts 29,95 euro, inclusief de verwerkingskosten van het consulaat.

 

Hoelang duurt mijn visumaanvraag?

 

Het invullen van uw visumaanvraag online neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Meteen na ontvangst van het ingevulde formulier, behandelen we uw aanvraag.

Gewoonlijk bevestigt de Amerikaanse ambassade de aanvraag erg vlug. Wilt u zeker zijn dat u uw visum op tijd binnen heeft voor uw reis begint, is het slim om ten minste 5 dagen voordat u vertrekt richting Amerika online uw aanvraag in te dienen. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw visum ruim op tijd binnen heeft. U kunt ook zelf via de site van de Amerikaanse immigratiedienst een ESTA aanschaffen voor 14 USD.

Eenmaal bij de douane in de Verenigde Staten leest men uw paspoort uit. Men ziet daarop direct of u binnen de voorwaarden van het Waiver progamma valt. Wij raden het u wel aan om een geprinte versie van uw visum, in goede kwaliteit én in kleur, mee te nemen. Mocht u niet in staat zijn om uw visum uit te printen in kwaliteit, dan kunnen wij eventueel voor een kleine meerprijs het visum per post bezorgen. Houdt er in dit geval wel rekeningen mee dat via deze weg het een paar dagen langer duurt voor u uw visum zult ontvangen.

 

 

Uw ESTA aanvragen in 4 stappen

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U betaalt 29,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

3.     We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de Amerikaanse ambassade.

4.     U drukt uw visum in kleur af en neemt het mee op reis!

 

 

Dien hier meteen uw online ESTA-aanvraag in

Ervaringen

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy