USA

€29.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. In de meeste gevallen ontvangt u de ESTA binnen 24 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

ESTA AANVRAGEN

 

De route 66 uitrijden, een reis langs de Westkust of liever een citytrip New York? Geweldig idee, maar u heeft er natuurlijk wel een visum voor de Verenigde Staten of een ESTA voor nodig. Geen nood, daar zorgen wij met plezier voor. En nog snel ook!

 

Met een ESTA naar de Verenigde Staten

 

Amerika; het land van de mogelijkheden. Het land van vele prachtige natuurgebieden, van woestijnen tot regenwouden, van vulkanen en moerassen. Mocht u liever een citytrip doen? Bezoek New York en bezichtig het vrijheidsbeeld. Ga een gokje wagen op de strip van Las Vegas, of ga heerlijk uitwaaien op het strand in Florida. Amerika heeft voor elk soort reiziger wel iets!

 

Al een reisje geboekt? Zorg er dan voor dat u minimaal een week van tevoren een visum voor Amerika heeft aangevraagd. Naast een geldig Belgisch paspoort heeft u namelijk een goedgekeurde ESTA verklaring nodig. Deze krijgt u door het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Alle reisdocumenten voor de USA kunt u geheel online bij ons invullen. Het is niet nodig uw paspoort aan onze te zenden. Het aanvraagformulier kan online worden ingevuld.

 

Wat zijn de voorwaarden van het visum ESTA?

 

ESTA is de afkorting van Electronic System for Travel Organization (elektronisch systeem voor reistoestemming). Het is de elektronische reistoestemming welke aan uw Belgisch paspoort wordt gekoppeld.

 

Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wil. U kunt geen visum aanvragen op het vliegveld, dit moet voor uw reis al geregeld zijn. Zonder een ESTA wordt uw toegang tot de USA geweigerd. Overigens is het in de meeste gevallen al niet mogelijk om in te checken zonder dat u toegang tot de VS is verleend. Uw visum die u op Evisumservice heeft geregeld wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten.

 

Waiver Programma

 

Het elektronisch aanvragen van de reistoestemming is voor vrijwel alle landen van de Europese Unie mogelijk. Zo kunt u via Evisumservice binnen 5 minuten het aanvraagformulier invullen. De geldigheid is in principe twee jaar mits u nog over hetzelfde geldige reisdocument beschikt. Let op, als de gegevens van uw paspoort veranderen dan is het ESTA visum niet meer geldig. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd ben of een andere job hebt gevonden, dan moet u opnieuw een visum aanvragen. Ook als uw paspoort in die periode vervallen en vernieuwd is, heeft u een nieuwe verklaring nodig.

 

De voordelen van het online aanvragen van uw visum voor de Verenigde Staten met Evisum Service:

-          Zoals hierboven vermeld is duurt het invullen van het aanvraagformulier nog geen 5 minuten. U hoeft niet naar de ambassade, maar regelt het simpel en snel online.

-          Uw aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

-         De betaling van uw visumaanvraag kan worden voldaan met PayPal, Mistercash/Bancontact en kredietkaart. Het is ook mogelijk om te betalen met iDeal.

 

De online aanvraag van uw visa USA kost slechts 29,95 euro, inclusief de verwerkingskosten van het consulaat.

 

 

Hoelang duurt mijn visumaanvraag?

 

Het invullen van uw visumaanvraag online neemt slechts 5 minuten van uw tijd in beslag. Meteen na ontvangst van het ingevulde formulier, behandelen we uw aanvraag.

Gewoonlijk bevestigt de Amerikaanse ambassade de aanvraag erg vlug. Wilt u zeker zijn dat u uw visum op tijd binnen heeft voor uw reis begint, is het slim om ten minste 5 dagen voordat u vertrekt richting Amerika online uw aanvraag in te dienen. Op deze manier bent u er zeker van dat u uw visum ruim op tijd binnen heeft.

 

Eenmaal bij de douane in de Verenigde Staten leest men uw paspoort uit. Men ziet daarop direct of u binnen de voorwaarden van het Waiver progamma valt. Wij raden het u wel aan om een geprinte versie van uw visum, in goede kwaliteit én in kleur, mee te nemen. Mocht u niet in staat zijn om uw visum uit te printen in kwaliteit, dan kunnen wij eventueel voor een kleine meerprijs het visum per post bezorgen. Houdt er in dit geval wel rekeningen mee dat via deze weg het een paar dagen langer duurt voor u uw visum zult ontvangen.

 

 

Uw ESTA aanvragen in 5 stappen

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in op de Evisum Service website.

2.     U voegt een digitale kopie van uw paspoort en een pasfoto door.

3.     U betaalt 29,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

4.     We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de Amerikaanse ambassade.

5.     U drukt uw visum in kleur af en neemt het mee op reis!

 

 

Dien hier meteen uw online ESTA-aanvraag in

Vraag meer informatie aan Evisum Service

Alle e visa: visum Turkijevisum Myanmarvisum Sri Lanka, visum Australiëvisum Cambodjavisum Indiavisum Keniavisum Vietnam

 

Ervaringen

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy