VIETNAM

Per persoon €20.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 20,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor Vietnam

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

U heeft een reis naar Vietnam in het vooruitzicht. U gaat gegarandeerd een geweldige ervaring tegemoet waarbij u kunt gaan genieten van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis, de prachtige stranden, de geweldige gastvriendelijke cultuur en nog zoveel meer. De meeste Belgen die afreizen naar Vietnam doen dit als vakantie om te ontspannen en te genieten. Helaas brengt een verre reis ook de nodige organisatie met zich mee. Vliegtickets wilt u tegen een scherpe prijs boeken, u wil uw reis uitstippelen, u moet uitzoeken welke vaccinaties u moet hebben en deze inplannen bij uw huisdokter, dan mag u nog uitzoeken wat u allemaal wilt zien en bepalen waar u wilt overnachten. Altijd meer werk dan u lief hebt, maar wel iets wat u alleen zelf kunt doen. Immers, dit zijn allemaal zaken waarbij u keuzes maakt die voor uw reisplezier belangrijk zijn. Denkt u alles geregeld te hebben? Dan blijkt dat u voor Vietnam een visum dient te hebben. U komt voor de keuze:

1) U reist af naar Brussel en vraagt uw visum aan bij de Vietnamese Ambassade in Brussel. Dit kan alleen tijdens kantooruren. U moet hiervoor een afspraak maken en waarschijnlijk vrij nemen van uw werk of een baan hebben die deze ruimte biedt.  

OF

2) U kiest ervoor om geheel ontzorgd te worden en laat ons uw visum voor Vietnam aanvragen. Een zorg minder en ook nog eens super-snel geregeld! Het aanvragen van uw visum voor Vietnam kost bij ons op de website hooguit 5 minuten tijd. Dit scheelt u al snel een paar uur tijd ten opzichte van het zelfstandig organiseren van de aanvraag. 

 

Visum Vietnam Aanvragen

 

 

Voor een visa Vietnam vragen wij slechts 5 minuten van uw tijd om het online formulier in te vullen. Evisumservice brengt het verder in orde! Terwijl u kunt wegdromen van de prachtige natuur, uitgestrekte witte zandstranden en gezellige steden en dorpjes regelen wij uw visum on arrival voor Vietnam. 

 

 

De kosten voor het visum bedragen een vanafprijs van € 19,95,- per persoon inclusief consulaire kosten. Deze kosten kunnen worden voldaan middels iDeal, Mistercash, PayPal KBC en CBC betaalknop. U voldoet de betaling via een bij uw bekende en betrouwbare betalingsprovider. Na ontvangst van de betaling starten wij direct met de verwerking van de visa. Wij werken rechtstreeks samen met de ambassade in Vietnam en kunnen middels deze korte lijn binnen 3 tot 4 werkdagen een visum on arrival aan u leveren. Zo weet u zeker dat u via een vlotte en bovenal eevoudige aanvraag een officieel rechtsgeldig reisdocument voor Vietnam ontvangt.       

 

Visum on arrival Vietnam

 

Wist u dat u voor Vietnam naast uw paspoort een visum nodig heeft voordat u het land mag betreden? De visa Vietnam zijn niet meer op de Vietnamese ambassade in Brussel aan te vragen. Daarnaast kunt u de visums ook niet meer bij aankomst op het vliegveld kopen.

 

Maar wees gerust! U kunt nu snel en gemakkelijk uw visusaanvraag regelen bij ons. Bij ons koopt u geheel online een visum on arrival voor Vietnam inclusief autorisatiebrief. De autorisatiebrief is de toestemming van de Vietnamese immigratiedienst om, bij aankomst in Vietnam, uw fysieke visum op te halen.

 

Het invullen van uw aanvraag duurt nog geen 5 minuten, binnen enkele werkdagen heeft u uw Vietnamese autorisatiebrief binnen en kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

 

Klinkt goed? Er zijn nog meer voordelen aan het aanvragen van Vietnamese visa:

 

Voordelen online visumaanvraag Vietnam

 

·         Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

·         U betaalt slechts een vanafprijs van 19,95 euro per e-visum voor Vietnam.

·         Betaling is mogelijk met iDeal PayPal, Mistercash/Bancontact en de KCB/CBC betaalknop.

·         U bespaart tijd want het gaat om een e visa welke binnen 5 minuten kan worden aangevraagd.

  

 

De voorwaarden van uw visum Vietnam 2017

 

Voor uw reis naar Vietnam heeft u een visum nodig. Mocht u alleen een overstap/doorreis maken in Vietnam heeft u geen visum nodig; u mag in dit geval max. 24 uur op de luchthaven verblijven zonder visum. Vliegvelden als Hanoi Noi Bai en Danang International Airport zijn zeer klein. Indien u een overstap op een van deze vliegvelden heeft dan is het aan te raden een single entry visum te kopen om het vliegveld te kunnen verlaten.

 

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Vietnamese luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

 

Wij kunnen zowel een single entry als multiple entry voor u regelen. Bij beiden heeft u de keuze tussen een geldigheid van 1 of 3 maanden. Afhankelijk van het type visa dat u heeft kunt u max. 90 dagen in Vietnam verblijven. Dit visum is voor alle nationaliteiten geldig, dus ook voor de Belgische nationaliteit.

 

Is een visum voor Vietnam noodzakelijk?

 

Voor Vietnam kunt u geen regulier e-visum aanvragen, wel een visum on arrival met autorisatiebrief. Dat wil concreet zeggen dat u de documenten die u in België aanvraagt, moet meenemen om op de luchthaven in Vietnam uw visum af te halen. Bij de douane aldaar dient u nog de stamping fee te voldoen.

 

Voor Vietnam zijn er verschillende soorten visa. Eerst moet u beslissen of u een visum wilt voor 1 maand of 3 maanden. Vervolgens kunt u kiezen tussen een single entry of een multiple entry visum. Dat betekent dat u slechts eenmaal binnen de gekozen periode het land binnen- en buiten kan (single entry) of meermaals in Vietnam aankomt en het land weer verlaat (multiple entry).

 

Kosten Visum Vietnam

 

Als u via Evisum Service uw aanvraag indient, betaalt u aan ons de kosten voor de autorisatiebrief, namelijk € 19,95 euro voor een single entry. De kosten voor de Vietnamese visa zijn inclusief consulaire kosten. Eens aangekomen in Vietnam moet u nog de Stamping Fee betalen, in Amerikaanse dollars. Dat bedrag is afhankelijk van de wisselkoers.

 

Wat houdt de autorisatiebrief in?

 

Een autorisatiebrief geeft u de toestemming om uw visum aan de daartoe bestemde balie in de luchthaven van Vietnam af te halen. De brief is in het Vietnamees opgesteld. In principe kunt u een open en een gesloten autorisatiebrief aanvragen.

 

Een open autorisatiebrief geeft meerdere personen toestemming om het visum op te halen, maar deze personen kunnen onbekenden zijn. De kosten voor een open autorisatiebrief liggen een stuk lager.

 

Hoe visum aanvragen voor Vietnam?

Het doen van een aanvraag is via onze website bijzonder eenvoudig. In het onderstaande deel laten wij u zien in welke 6 stappen u volledig onbezorgd uw reisdocumentatie op orde brengt en hoe de aanvraag van het Vietnamese visum in zijn werk gaat.

 

Uw aanvraag e-visum Vietnam in 6 stappen

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in a.d.h.v. uw paspoortgegevens.

2.     U rekent de kosten (€ 19,95 euro) af met een van de betaalmethodes.

3.     We bezorgen u een autorisatiebrief voor het afhalen van uw visum on arrival.

4.     Binnen 72 uur ontvangt u van ons de brief in uw e-mail.

5.     U drukt de autorisatiebrief af en neemt het document mee op reis!

6.     Op de luchthaven betaald u de Stamp Fee en neemt u het visum on arrival in ontvangst.

 

Vraag hier uw visum voor Vietnam aan.

Contacteer Evisum Service voor meer details

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy