VIETNAM

Per persoon €20.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 20,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Mistercash/Bancontact of een Creditcard.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor Vietnam

Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

 

Visum Vietnam aanvragen

 

U heeft een reis naar Vietnam in het vooruitzicht. Dan droomt u van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis, de prachtige stranden, … toch niet van de praktische zaken vooraf? Daarom zorgen wij alvast met plezier uw visum voor Vietnam. Een zorg minder!

 

Voor een visa Vietnam vragen wij slechts 5 minuten van uw tijd om het online formulier in te vullen. Evisum Service brengt het verder in orde! Terwijl u kunt wegdromen van deprachtige natuur, uitgestrekte witte zandstranden en gezellige steden en dorpjes regelen wij uw visum voor Vietnam.

 

Visum on arrival Vietnam

 

Wist u dat u voor Vietnam naast uw paspoort een visum nodig heeft voordat u het land mag betreden? De visa Vietnam zijn niet meer op de Vietnamese ambassade aan te vragen. Daarnaast kunt u de visums ook niet meer bij aankomst op het vliegveld kopen.

 

Maar wees gerust! U kunt nu snel en gemakkelijk uw visusaanvraag regelen bij ons.

Het invullen van uw aanvraag duurt nog geen 5 minuten, binnen een paar werkdagen heeft u uw visum binnen en kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen. Klinkt goed? Er zijn nog meer voordelen aan het aanvragen van Vietnamese visa:

 

Voordelen online visumaanvraag Vietnam

 

·         Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

·         U betaalt slechts 20,95 euro per e-visum voor Vietnam.

·         Betaling is mogelijk met PayPal of Mistercash/Bancontact.

·         U bespaart tijd want het gaat om een e visa welke binnen 5 minuten kan worden aangevraagd.

  

 

De voorwaarden van uw visum Vietnam 2017

 

Voor uw reis naar Vietnam heeft u een visum nodig. Mocht u alleen een overstap/doorreis maken in Vietnam heeft u geen visum nodig; u mag in dit geval max. 24 uur op de luchthaven verblijven zonder visum. Vliegvelden als Hanoi Noi Bai en Danang International Airport zijn zeer klein. Indien u een overstap op een van deze vliegvelden heeft dan is het aan te raden een single entry visum te kopen om het vliegveld te kunnen verlaten.

 

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Vietnamese luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

 

Wij kunnen zowel een single entry als multiple entry voor u regelen. Bij beiden heeft u de keuze tussen een geldigheid van 1 of 3 maanden. Afhankelijk van het type visa dat  u heeft kunt u max. 90 dagen in Vietnam verblijven. Dit visum is voor alle nationaliteiten geldig, dus ook voor de Belgische nationaliteit.

 

Is een visum voor Vietnam noodzakelijk?

 

Voor Vietnam kunt u geen regulier e-visum aanvragen, wel een visum on arrival met autorisatiebrief. Dat wil concreet zeggen dat u de documenten die u in België aanvraagt, moet meenemen om op de luchthaven in Vietnam uw visum af te halen. Bij de douane aldaar dient u nog de stamping fee te voldoen.

 

Voor Vietnam zijn er verschillende soorten visa. Eerst moet u beslissen of u een visum wilt voor 1 maand of 3 maanden. Vervolgens kunt u kiezen tussen een single entry of een multiple entry visum. Dat betekent dat u slechts eenmaal binnen de gekozen periode het land binnen- en buiten kan (single entry) of meermaals in Vietnam aankomt en het land weer verlaat (multiple entry).

 

Hoeveel kost uw visumaanvraag voor Vietnam?

 

Als u via Evisum Service uw aanvraag indient, betaalt u aan ons de kosten voor de autorisatiebrief, namelijk € 20,95 euro voor een single entry. Eens aangekomen in Vietnam moet u nog de Stamping Fee betalen, in Amerikaanse dollars. Dat bedrag is afhankelijk van de wisselkoers.

 

Wat houdt de autorisatiebrief in?

 

Een autorisatiebrief geeft u de toestemming om uw visum aan de daartoe bestemde balie in de luchthaven van Vietnam af te halen. De brief is in het Vietnamees opgesteld. In principe kunt u een open en een gesloten autorisatiebrief aanvragen.

 

Een open autorisatiebrief geeft meerdere personen toestemming om het visum op te halen, maar deze personen kunnen onbekenden zijn. De kosten voor een open autorisatiebrief liggen een stuk lager.

 

Uw aanvraag e-visum Vietnam in 6 stappen

 

1.     U vult het online aanvraagformulier in a.d.h.v. uw paspoortgegevens.

2.     U rekent de kosten (€ 20,95 euro) af met een van de betaalmethodes.

3.     We bezorgen u een autorisatiebrief voor het afhalen van uw visum on arrival.

4.     Binnen 72 uur ontvangt u van ons de brief in uw e-mail.

5.     U drukt de autorisatiebrief af en neemt het document mee op reis!

6.     Op de luchthaven betaald u de Stamp Fee en neemt u het visum on arrival in ontvangst.

 

Vraag hier uw visum voor Vietnam aan.

Contacteer Evisum Service voor meer details

Al onze e visa: visum Turkijevisum CanadaESTAvisum Australiëvisum Cambodjavisum Myanmarvisum Keniavisum Indiavisum Sri Lanka.

 

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy