Visum Vietnam

Per persoon €19.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum op werkdagen binnen 72 uur. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

E visum voor Vietnam

Na verwerking mailen wij u de e visum of de autorisatiebrief direct toe.

Visum Vietnam Online Aanvragen

Wilt u een visum voor Vietnam aanvragen? Via onze website doet u dit eenvoudig en binnen 2 minuten. Ons visumformulier is in het Nederlands en kan worden voldaan met alle beschikbare Belgische betaalmethoden. Klik hier om direct een visum aan te vragen.

 

De prijs voor een visum bedraagt v.a 19,95,- per visa, dit is inclusief de consulaire kosten. Na ontvangst van uw betaling controleren wij de aanvraag waarna wij hem indienen in Vietnam. In de meeste gevallen ontvangt u de approval letter binnen drie werkdagen, soms zelfs sneller.

 

 

Het Visum Vietnam

Gaat u binnenkort vanuit België naar Vietnam? U gaat gegarandeerd een geweldige ervaring tegemoet waarbij u kunt gaan genieten van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis, de prachtige stranden, de geweldige gastvriendelijke cultuur en nog zoveel meer.

 

Voor alle reizen naar het land bent u verplicht om over visa te beschikken. Het visum voor Vietnam is jarenbeschikbaar als visum on arrival. Het visum voor Vietnam is een "visum on arrival". Dit betekent dat u van ons een approval letter krijgt welke recht geeft op het afhalen van het visum voor vietnam. De approval letter voor Vietnam is geldig voor alle luchthavens in het land.

 

Omdat het volledig online is aan te vragen spreken we ook wel van een e visum. Een bezoek aan de Ambassade in Brussel is niet meer nodig. Het evisum vraagt u namelijk volledig online aan.

 

Hoe het visum voor Vietnam aanvragen

Via ons Nederlandse aanvraagformulier kunt u online en binnen enkele minuten de benodigde reisdocumenten aanvragen. Het enige wat u nodig heeft is uw Belgische reispas.

 

Evisumservice brengt het verder in orde! Terwijl u kunt wegdromen van de prachtige natuur, uitgestrekte witte zandstranden en gezellige steden en dorpjes regelen wij uw visum on arrival voor Vietnam. Binnen enkele dagen mailen wij u of het e visum of de approval letter toe.

 

Het doen van een aanvraag via onze website is bijzonder eenvoudig. In het onderstaande deel laten wij u zien in welke 6 stappen u volledig onbezorgd uw reisdocumentatie op orde brengt en hoe de aanvraag van het Vietnamese visum in zijn werk gaat.

 

Uw aanvraag e-visum Vietnam in 6 stappen

1.    U vult het online aanvraagformulier in a.d.h.v. uw paspoortgegevens.

2.    U rekent de kosten v.a (€ 19,95 euro) af met een van de betaalmethodes.

3.    We bezorgen u een een autorisatiebrief voor het afhalen van uw visum on arrival.

4.    Binnen 72 uur ontvangt u van ons de brief in uw e-mail.

5.    U drukt de autorisatiebrief af en neemt het document tezamen met 2 pasfoto's mee op reis!

6.    Op de luchthaven betaalt u bij het visum on arrival de Stamp Fee en neemt u het visum in ontvangst.

 

Het Visum On Arrival Vietnam

Via Evisumservice kunt u vier verschillende visa on arrival aanvragen: i) 1 maand single entry; ii) 1 maand multiple entry; iii) 3 maanden single entry; iv) 3 maanden multiple entry.

 

Met een Single Entry kunt u het land 1 keer betreden, een multiple entry geeft u de mogelijkheid het land meerdere keren te betreden. Maakt u bijvoorbeeld een rondreis in Zuid Oost Azië dan kunt u met een Multiple Entry meerdere keren de grens over. Met een Single Entry kunt u slechts een keer de douane passeren.

 

De prijs voor de visa on arrival

De kosten voor het visum bedragen een vanaf prijs van € 19,95,- per persoon inclusief consulaire kosten.

 

Deze kunnen worden voldaan middels iDeal, Mistercash, PayPal, een creditcard of de KBC/CBC betaalknop. U voldoet de betaling bij uw bekende en betrouwbare betalingsprovider.

 

Na ontvangst van de betaling controleren wij het visumformulier waarne de verwerking start. Wij werken rechtstreeks samen met de ambassade in Vietnam en kunnen middels deze korte lijn binnen 3 tot 4 werkdagen een de approval letter in België leveren. Zo weet u zeker dat u via een vlotte en bovenal eenvoudige aanvraag een officieel rechtsgeldig reisdocument voor Vietnam ontvangt.

 

Bij aankomst op een van de volgende luchthavens in Vietnam dient u de Stamping Fee te voldoen. Deze kosten moeten worden voldaan in USD of VND. Wij raden u aan om voor vertrek reeds geld gewisseld te hebben.

 

Let op: de approval letter geeft recht op het afhalen van een visum Vietnam op de luchthavens van Hanoi, Ho Chi Minh City en Da Nang.

 

Voordelen online visumaanvraag Vietnam

·       Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

·       U betaalt slechts een vanaf prijs van 19,95 euro per e-visum voor Vietnam.

·       De officiele autorisatie letter wordt binnen enkele dagen toegestuurd.

·       Uw aanvraag wordt handmatig gecontroleerd.

·       Betaling is mogelijk met iDeal PayPal, Mistercash/Bancontact en de KCB/CBC betaalknop.

·       U bespaart tijd want het gaat om een e visa welke binnen 5 minuten kan worden aangevraagd.

·       Geen bezoek aan consulaat of ambassade meer nodig

 

De voorwaarden van uw visa Vietnam 2019

Voor uw reis naar Vietnam heeft u een visum nodig. Mocht u alleen een overstap/doorreis maken in Vietnam heeft u geen visum nodig; u mag in dit geval max. 24 uur op de luchthaven verblijven zonder visum. Vliegvelden als Hanoi Noi Bai en Danang International Airport zijn zeer klein. Indien u een overstap op een van deze vliegvelden heeft dan is het aan te raden een single entry visum te kopen om het vliegveld te kunnen verlaten.

 

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Vietnamese luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

 

Wij kunnen zowel een single entry als multiple entry voor u regelen. Bij beiden heeft u de keuze tussen een geldigheid van 1 of 3 maanden. Afhankelijk van het type visa dat u heeft kunt u max. 90 dagen in Vietnam verblijven. Dit visum is voor alle nationaliteiten geldig, dus ook voor de Belgische nationaliteit.

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy