Visum Vietnam

Per persoon €39.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum vaak binnen 6 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel e visum

Na verwerking mailen wij u de e visum of de autorisatiebrief direct toe.

Visum Vietnam Online Aanvragen

Wilt u een visum voor Vietnam aanvragen? Via onze website doet u dit eenvoudig en binnen 2 minuten. Ons visumformulier is in het Nederlands en kan worden voldaan met alle beschikbare Belgische betaalmethoden. Klik hier om direct een visum aan te vragen.

 

De prijs voor een visum bedraagt v.a €39.95 per visa, dit is inclusief de consulaire kosten. Na ontvangst van uw betaling controleren wij de aanvraag waarna wij hem indienen in Vietnam. In de meeste gevallen ontvangt u het e-visum binnen vier werkdagen, soms zelfs sneller.

 

 

Het Visum Vietnam

Gaat u binnenkort vanuit België naar Vietnam? U gaat gegarandeerd een geweldige ervaring tegemoet waarbij u kunt gaan genieten van de overweldigende natuur, de sporen van de boeiende geschiedenis, de prachtige stranden, de geweldige gastvriendelijke cultuur en nog zoveel meer.

 

Voor alle reizen naar het land bent u verplicht om over visa te beschikken. Het visum voor Vietnam was jarenlang beschikbaar als "visa on arrival", alleen dat is tegenwoordig niet meer het geval. Dit betekent dat u tegenwoordig een e-visum moet bezitten voordat u vertrekt. Deze kunt u gemakkelijk via ons aanvragen. Onze experts weten namelijk precies wat er nodig is om zonder enige problemen toegang tot Vietnam te krijgen. 

 

Omdat het volledig online is aan te vragen spreken we ook wel van een evisum. Een bezoek aan de Ambassade in Brussel is niet meer nodig, aangezien de complete aanvraag is gedigitaliseerd. 

 

Hoe het visum voor Vietnam aanvragen

Via ons Nederlandse aanvraagformulier kunt u online en binnen enkele minuten de benodigde reisdocumenten aanvragen. Het enige wat u nodig heeft is uw Belgische reispas en een pasfoto.

 

Evisumservice brengt het verder in orde! Terwijl u kunt wegdromen van de prachtige natuur, uitgestrekte witte zandstranden en gezellige steden en dorpjes regelen wij uw eVisa voor Vietnam. Binnen enkele dagen mailen wij u of het e-visum toe.

 

Het doen van een aanvraag via onze website is bijzonder eenvoudig. In het onderstaande deel laten wij u zien in welke 5 stappen u volledig onbezorgd uw reisdocumentatie op orde brengt en hoe de aanvraag van het Vietnamese visum in zijn werk gaat.

 

Uw aanvraag e-visum Vietnam in 5 stappen

1.    U vult het online aanvraagformulier in a.d.h.v. uw paspoortgegevens.

2.    U rekent de kosten v.a (€39,95 euro) af met een van de betaalmethodes.

3.    Wij leveren uw opgegeven informatie en documenten aan de Vietnamese autoriteiten.

4.    Zodra het evisum is uitgegeven, krijgt u deze in de mail.

5.    U print het visum in kleur en kunt zonder zorgen afreizen naar Vietnam!

 

Informatie over het visum Vietnam

Via Evisumservice kunt u een "single entry, 30 days" evisa aanvragen. Met een single entry wordt bedoeld dat u maximaal 1 keer het land kan betreden met het visum. De maximale verblijfsduur is 30 dagen. Als u toch langer in Vietnam wilt verblijven, dan kunt u het visum verlengen in Vietnam zelf. Het is niet mogelijk om een nieuw e-visum aan te vragen in Vietnam zonder het land te verlaten. Als u meerdere keren Vietnam in wilt op slechts een visum, dan raden wij u aan om een Multiple Entry visum aan te vragen via de ambassade. 

 

De prijs voor het e-visum

De kosten voor het visum bedragen een vanaf prijs van €39,95 per persoon inclusief consulaire kosten.

 

Deze kunnen worden voldaan middels iDeal, Mistercash, PayPal, een creditcard of de KBC/CBC betaalknop. U voldoet de betaling bij uw bekende en betrouwbare betalingsprovider.

 

Na ontvangst van de betaling controleren wij het visumformulier waarne de verwerking start. Wij werken rechtstreeks samen met de ambassade in Vietnam en kunnen middels deze korte lijn binnen 3 tot 4 werkdagen een e visum in België leveren. Zo weet u zeker dat u via een vlotte en bovenal eenvoudige aanvraag een officieel rechtsgeldig reisdocument voor Vietnam ontvangt.

 

Voordelen online visumaanvraag Vietnam

·       Ons aanvraagformulier is volledig in het Nederlands.

·       U betaalt slechts een vanaf prijs van €39,95 euro per e-visum voor Vietnam.

·       Het e-visum wordt binnen enkele dagen toegestuurd.

·       Uw aanvraag wordt handmatig gecontroleerd door onze experts.

·       Betaling is mogelijk met iDeal PayPal, Mistercash/Bancontact en de KCB/CBC betaalknop.

·       U bespaart tijd want het gaat om een e-visum welke binnen 5 minuten kan worden aangevraagd.

·       Geen bezoek aan consulaat of ambassade meer nodig

 

De voorwaarden van uw visa Vietnam 2023

Voor uw reis naar Vietnam heeft u een visum nodig. Mocht u alleen een overstap/doorreis maken in Vietnam heeft u geen visum nodig; u mag in dit geval max. 24 uur op de luchthaven verblijven zonder visum. Vliegvelden als Hanoi Noi Bai en Danang International Airport zijn zeer klein. Indien u een overstap op een van deze vliegvelden heeft dan is het aan te raden een single entry visum te kopen om het vliegveld te kunnen verlaten.

 

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Vietnamese luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

 

Ervaringen

  • Reeds na twee dagen ontving ik de visum autorisatiebrief in mijn mailbox. Ruim op tijd voor mijn vakantie.

    - Karin

  • Eenvoudig te betalen met iDeal. Een aanrader voor een ieder die net als ik geen creditcard heeft. 

    - Pieter

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy