U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Veelgestelde vragen

Een ESTA staat voor een Electronic System for Travel Authorisation. ESTA is een geautomatiseerd systeem dat wordt gebruikt om te bepalen of reizigers de Verenigde Staten mogen inreizen onder het VWP (Visa Waiver Program). Bovendien wordt gekeken of de reis een risico vormt voor de veiligheid en rechtshandhaving van de Verenigde Staten. 

 

Op 12 Februari 2009 is deze elektronische reistoestemming ingevoerd voor reizigers onder Visa Waiver Program. De ESTA maakt het reizen naar de Verenigde Saten eenvoudiger en toegankelijker omdat u niet meer in het bezit hoeft te zijn van een visum. 

 

Via ons aanvraagformulier kunt u binnen 5 minuten een visum voor de Verenigde Staten aanvragen. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands en kan vervolgens worden betaald met iDeal, PayPal en Mistercash. Na ontvangst van de betaling zetten wij uw aanvraag door naar de Amerikaanse immigratiedienst. De verwerking aldaar kan tot drie werkdagen duren. Meestal sturen wij uw visum al binnen 24 uur toe.

 

Wij raden aan om uw ESTA aanvraag uiterlijk 4 dagen voor vertrek aan te vragen. 

 

Ja, ook als u op doorreis bent heeft u een ESTA voor de Verenigde Staten nodig.

 

Nee, het is niet mogelijk om bij aankomst in de USA een ESTA aan te vragen. 

Nee, dat is niet nodig. Op onze site kunt u de aanvraag geheel online afronden.

 

Het aanvragen duurt 5 minuten. Wij mailen u het visum voor de VS in de meeste gevallen binnen 24 uur toe. In uitzonderlijke gevallen kan de Amerikaanse immigratiedienst 72 uur nodig hebben.

 

 

Een ESTA visum kost 29,95,-. Dit is inclusief eventuele consulaire kosten.

 

Op het moment dat uw ESTA is afgewezen dient u naar de ambassade in Brussel te gaan. Een afwijzing van de ESTA houdt enkel in dat u niet kunt reizen onder het Visa Waiver Program. U kunt nog steeds in aanmerking komen voor een visum voor de Verenigde Staten. Voor meer informatie over wat te doen bij een afgewezen ESTA bezoekt u deze website. 

Nee, het is niet mogelijk om persoonlijke gegevens nog te wijzigen nadat uw ESTA is uitgegeven. Indien er een fout staat op het ESTA formulier kunt u hier niet mee reizen, en dient u een nieuwe ESTA aan te vragen. 

Het is wel mogelijk om uw adres in de Verenigde Staten bij te werken. 

Momenteel heeft het ESTA formulier geen geslachtskeuze "X". Wij raden aan dat reizigers het geslacht kiezen waar ze zich het meest comfortabel bij voelen. Een ESTA wordt niet afgewezen op de grond van de geslachtskeuze op het aanvraagformulier. 

Onder bepaalde omstandigheden dient u een visum aan te vragen in plaats van een ESTA. 

  • U bent van plan langer dan 90 dagen in de VS te blijven
  • U reist voor niet toeristische of zakelijke doeleinde
  • U reist de VS binnen via een niet programma deelnemende luchtvaartmaatschappij
  • U denk dat u ontoelaatbaar bent voor een ESTA

Als contactpersoon in de VS kunt u het hotel opgeven waar u verblijft. Indien u het adres van het hotel niet weet kunt u de naam van het hotel opgeven of de plaats.

Indien u gaat rondreizen in de Verenigde Staten hoeft u enkel het eerste verblijfsadres op te geven. 

Een ESTA is twee jaar geldig na datum van afgifte of tot uw reisdocument verloopt. Een ESTA is namelijk gekoppeld aan het documentnummer van uw reispas. Indien u een nieuw reisdocument krijgt is het noodzaak om een nieuwe ESTA aan te vragen.

Nee. Reizigers die in het bezit zijn van een geldig visum voor de Verenigde Staten hoeven geen aanvraag te doen voor een ESTA. Zij kunnen het land binnenreizen voor het doel waarvoor het visum is afgegeven. 

Selecteer uw land

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy