Bij ons kunt u een visum voor Amerika snel en makkelijk aanvragen. De ESTA kosten bedragen 39,95 euro.

ESTA Kosten

Om naar de Verenigde Staten af te kunnen reizen, heeft u een ESTA voor de Verenigde Staten nodig. Een unieke variant van het ESTA heeft u nodig voor een overstap in Amerika, de zogenaamde transit ESTA. Dit proces is onderdeel van het ‘Electronic System for Travel Authorization’ en is onderdeel van het Visa Waiver Program: een regeling van de Amerikaanse overheid waardoor het mogelijk is om zonder visum naar de Verenigde Station af te reizen.

 

Via dit systeem kunt u een reisvergunning aanvragen voor Amerika. Op deze pagina vertellen we u wat de kosten van dit formulier zijn, waar de prijs uit is opgebouwd en op welke manieren u voor dit reisdocument kunt betalen.

 

 

Kosten ESTA

 

De kosten van een ESTA bestaan uit de volgende onderdelen: consulaire kosten, aanvraagkosten en de servicekosten. U hoeft geen extra kosten, zoals transactiekosten of toeslagen vanwege de wisselkoers te betalen. De totale prijs bedraagt bij ons €39,95. Dit bedrag is in euro’s en staat altijd vast. Valt de wisselkoers ongunstig uit? Ook dan betaalt u bij ons een vast bedrag. U kunt bij ons op diverse manieren betalen: via Bancontact, ING Home Pay, KBC/CBC, Belfius, Paypal of met een creditcard.

 

 

ESTA met spoed aanvragen

 

Het is mogelijk om uw reisvergunning met spoed aan te vragen. U moet hiervoor hetzelfde ESTA formulier invullen, maar u vinkt aan dat u wilt dat uw aanvraag onder de spoedprocedure valt. Op de meeste websites betaalt u een toeslag voor het doen van een spoedaanvraag en betaalt u dus hogere kosten. Op onze website is dit niet het geval. Voor het totaalbedrag van €39,95 kunt u bij ons met spoed een ESTA aanvraag voor Amerika regelen.

 

Kosten ESTA aanvragen

 

De prijs van het visum wordt vastgesteld door de Amerikaanse overheid. Op dit moment bedraagt de vastgestelde prijs 14 dollar. Dit is de prijs exclusief servicekosten. De prijs die wij vragen voor de aanvraag van het formulier, is deze prijs in dollars, omgerekend naar euro’s, en daarbij de servicekosten, de consulaire kosten en de aanvraagkosten. Zo komt u op een totaalbedrag uit van €39,95. Voor dit bedrag koopt u dus een reisvergunning met een geldigheidsduur van twee jaar. Wanneer u dus al een formulier heeft aangevraagd in het verleden, is het goed om de geldigheid van uw ESTA te controleren. Wordt uw aanvraag – om wat voor reden dan ook - afgewezen? Dan krijgt u het betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.

 

 

Conclusie

 

Wilt u een ESTA USA aanvraag indienen? Op onze website betaalt u een vaste prijs van €39,95 voor uw aanvraag, zowel voor een spoedaanvraag als voor een reguliere aanvraag. Deze prijs is inclusief de consulaire kosten, de aanvraagkosten en de servicekosten. U kunt betalen op diverse manieren (o.a. via Paypal of met uw creditcard) en u betaalt nooit overige bijkomende kosten.

 

« back
Heeft u voldoende informatie ingewonnen over de kosten van het ESTA? Doe uw aanvraag direct.
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy