Aanvraagformulier

U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door op de button "Extra reiziger toevoegen" te klikken. Alle visa worden naar hetzelfde e-mailadres verstuurd. Controleer na het invullen van de gegevens of alles correct is ingevuld. Het aanvragen van een visum kost € 39,95,- per visum. Betalen kan met Bancontact, KBC/CBC betaalknop, Belfius, Paypal, iDeal en een kredietkaart.

Noodcontact opgeven

De Amerikaanse regering stelt het verplicht om een noodcontact op te geven. U kunt een persoon binnen de Verenigde Staten of daarbuiten opgeven. Denk aan familie‚ vrienden of een kennis.

Transit (doorreis)

U dient aan te geven of u op doorreis (transit) bent of in de Verenigde Staten blijft. Gaat het om een transsit kies dan “Ja”‚ is uw reisdoel in de VS kies dan “Nee”.

Contactpersoon Verenigde Staten

U bent verplicht een contactpersoon in de VS op te geven. U kunt familie‚ vrienden‚ kennissen of een zakenpartner opgeven. Gaat u op vakantie dan vult u de gegevens in van het hotel‚ appartement etc waar u verblijft.

Reiziger 1
Persoonsgegevens

Vul hieronder de gegevens exact in zoals ze in uw paspoort vermeld staan. Controleer de gegevens extra goed.

Andere officiële namen/ aliassen

Indien u een officiële andere naam heeft en bekend staat dient u deze hieronder in te vullen. Het gaat hierbij alleen om officiële namen en achternamen. Wij bieden de mogelijkheid om twee extra namen op te geven.

Namen ouders

Het is verplicht om de namen van uw beide ouders in te vullen. U kunt hier uw biologische‚ adoptie‚ pleeg of stiefouders invullen. Indien u de namen niet weet geeft u dit aan door “UNKNOWN” in te vullen.

Paspoortgegevens
Upload hier een full-color scan van uw internationale reispas/paspoort. Let op: een onjuiste, scheve of onduidelijke scan van uw reispas/paspoort kan leiden tot een afwijzing van uw ESTA. Zorg ervoor dat de lange digitale code onderaan de informatiepagina van uw paspoort volledig te zien is en recht op de foto staat. Als het digitale systeem van de Amerikaanse autoriteiten dit niet kan lezen, is het onmogelijk om de ESTA aan te vragen.
Heeft u ooit een reispas of ander reisdocument van een ander land gehad?
Tweede nationaliteit

Geef aan of u een officiële tweede nationaliteit heeft en hiervoor een internationaal erkend paspoort bezit. Indien u twee extra nationaliteiten heeft bent u verplicht dit ook op te geven.

Details werk & beroep

Geef hier aan of u een werkgever heeft of in het verleden heeft gehad en zoja welke dat is. U dient het antwoord “Ja” te selecteren als u in loondienst bent‚ zelfstandig bent‚ studeert‚ huisvrouw/man en dergelijke bent.

GE Membership
Verplichte vragen over uw gezondheid en verleden.

Op het moment dat een van de vragen met een “Ja” wordt beantwoord kan uw visum niet worden aangevraagd.

+

Reiziger toevoegen

Contactinformatie
Afstand van rechten

Om een visum voor de Verenigde Staten aan te kunnen vragen is het verplicht om afstand te doen van uw rechten met betrekking tot herziening of beroep van een beslissing die door een douane ambternaar in de VS is gemaakt. U dient onderstaande box te selecteren voor de visumaanvraag.

Visumaanvraag controleren en algemene voorwaarden
U bent de volgende velden vergeten:


Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy