Visum Suriname

Per persoon €64.95

Op dit moment is het niet mogelijk om een visum of tourist card via ons te bestellen. De meeste nationaliteiten kunnen visumvrij naar Suriname afreizen en hoeven alleen een 'entry fee' van €25,- te betalen bij aankomst.

 

Vraag nu een online visum aan voor Suriname. Na verwerking mailen wij u binnen 96 uur het e visum voor Suriname toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Aanvraagformulier

Nederlandstalig aanvraagformulier welke binnen 5 minuten kan worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

Officieel Visum

Binnen 5 werkdagen ontvangt u het visum.

Visum Suriname Aanvragen

Of je nu naar Suriname reist voor de interessante geschiedenis, de zon en warmte, de natuur of de bijzondere sfeer in Paramaribo…een unieke vakantie is gegarandeerd.

 

Maar aan dat avontuur kunt u niet beginnen zonder een geldig visum Suriname. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, u kunt bij Evisumservice eenvoudig een officiële toeristenkaart voor Suriname aanvragen.

 

Wij vragen slechts een paar minuten van uw tijd om het Nederlandstalige online aanvraagformulier in te vullen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de betaling heeft voldaan met o.a  Bancontact, Paypal, KBC/CBC of een kredietkaart nemen wij al het werk op ons. Het visum voor Suriname leveren wij uiterlijk binnen 5 dagen, maar soms al binnen 24 uur.

 

Onze telefonische support is dagelijks, dus ook in het weekend, bereikbaar per mail of telefoon. Wij leveren visa voor toeristische en zakelijke reizen. De kosten van de Surinaamse visa bedragen slechts € 64,95 per persoon. 

 

 

E Visum Suriname Via Evisumservice

De visa Suriname vraagt u bij ons binnen 5 minuten aan via een volledig Nederlandstalig online visum aanvraagformulier. Omdat de betaling gebeurt met voor u vertrouwde en veilige betaalmethoden is dit een vlugge manier om een e toeristenkaart voor Suriname aan te vragen. Enkele voordelen van het aanvragen van een visum Surina via Evisumservice:

 

 • Eenvoudig Nederlandstalig visumaanvraagformulier;

 • Veilige en vertrouwde online betaalmethoden als Bancontact, Paypal en uw kredietkaart;

 • Invullen kan vanuit huis en kost enkele minuten van uw tijd;

 • Nederlandstalige support via email en telefoon.

 

Voorwaarden en geldigheid visum Suriname

Het e-visum voor Suriname is 90 dagen geldig. U kunt bij de online aanvraag kiezen uit een single entry visum voor Suriname, hiermee kunt u één keer naar Suriname reizen, of een multiple entry visa, waarmee u binnen een jaar meerdere keren naar Suriname kunt reizen. De E Toeristenkaart kan worden aangevraagd toeristische en zakelijke reizen. De volgende voorwaarden gelden bij aankomst in op de luchthaven of de grens:

 • Bij aankomst in Suriname dient uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
 • U toont uw goedgekeurde en uitgeprinte e-visum of e-toeristenkaart aan de Immigratie officier.
 • U dient een bewijs van uw terug- of doorreis te laten zien.
 • Voor zakelijke reizen neemt u een uitnodigingsbrief van het te bezoeken bedrijf mee.
 • Bij toeristische reizen neemt u uw reisbescheiden of hotelreservering mee.

 

Bij aankomst in Suriname gaat u door de immigratie- en douaneprocedures. De informatie op uw visum Suriname dient volledig overeen te komen met uw reispas, anders kan de immigratiebeambte u de toegang tot het land weigeren.

 

Kosten E Toeristenkaart

De kosten voor een single entry e toeristenkaart voor Suriname kosten €64,95 per persoon. De kosten voor het multiple entry visum liggen met €299,95 iets hoger. Het transit visum kost slechts €29,95 en is dus goedkoper. De genoemde prijzen zijn all-in prijzen, inclusief alle bijkomende en consulaire kosten.

 

De betaling van uw Suriname visa kunt u voldoen met een Bancontact, Paypal, Belfius, KBC, ING Home N’Pay en Apple Pay.

Ervaringen

 • Binnen 2 uur had ik het visum al binnen gekregen! Echt een aanrader.

  - Melissa

 • 2 dagen voor mijn reis het visum aangevraagd en binnen 1 uur kreeg ik het gemaild! Bedankt evisumservice.nl.

  - Selma

Vraag nu een online visum aan voor Suriname. Na verwerking mailen wij u binnen 96 uur het e visum voor Suriname toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy