Aanvraagformulier

U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door op de button "Extra reiziger toevoegen" te klikken. 

 

Alle visa worden naar hetzelfde e-mailadres verstuurd. Controleer na het invullen van de gegevens of alles correct is ingevuld.

 

Het aanvragen van een visum kost € 64.95 per visum. Betaling kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.


Geef in de kalender aan wanneer u in Suriname aankomt.
Geef in de kalender aan op welke datum u uit Suriname vertrekt
Reisgerelateerde informatie

Onderstaande velden hebben betrekking op uw reis naar Suriname. U dient aan te geven wat voor type visum u wilt en hoe lang dit geldig dient te zijn.

Selecteer in het menu hiernaast wat het doel is van uw reis naar Suriname.
Selecteer in het menu hiernaast welk type visum u nodig heeft. De meeste toeristen opteren voor het "Single Entry visum waarmee u 90 dagen in het land kunt verblijfen.<br><br>Gaat u vanuit Suriname nog naar een ander land om vervolgens terug te reizen naar Suriname dan dient u het Multiple Entry visum te selecteren.
Verblijfplaats

Onderstaande velden hebben betrekking op uw verblijfplaats in Suriname. Vul dus de gegevens in van de plek waar u in Suriname overnacht.

Vul hiernaast de naam van uw eerste verblijf in Suriname in.
Vul hiernaast het volledige adres in van uw eerste verblijf in Suriname. <br><br>Kijk eventueel in Google.be voor de volledige gegevens.
Vul hiernaast het telefoonnummer in van uw eerste verblijfplaats in Suriname.
Documenten aanleveren

Om het visum voor Suriname uit te geven hebben wij de vliegtickets en reisbescheiden nodig. Het is belangrijk dat op de vliegtickets de namen van alle reizigers staan. Voor de hotelreserveringen volstaat de naam van een van de reizigers.

Ook hebben wij van elke reiziger een scan van het paspoort en een pasfoto nodig.

Geef hieronder aan of u deze gegevens direct wilt uploaden of ze later naar ons wilt mailen.

Reiziger 1

Vul hier de gegevens in zoals ze op uw reisdocumenten (paspoort of identiteitskaart) staan.

Selecteer in de dropdown hiernaast het geslacht van deze reiziger.
Selecteer in het menu hiernaast welke nationaliteit u heeft. Indien u meerdere nationaliteiten heeft selecteer dan de nationaliteit waarmee u naar Suriname reist.
Neem hier <strong>alle</strong> voornamen over zoals deze zijn weergegeven in uw reispas. Indien u meerdere namen heeft en de laatste naam wordt slechts aangegeven door de eerste letter neem dit dan zo over.
Voer hier uw achternaam in zoals deze op uw reispas vermeld staat.
Voer hier de geboorteplaats in zoals deze op de internationale reispas staat.
Selecteer het land waar deze reiziger geboren is zoals dit vermeld staat op de internationale reispas.
Selecteer in de kalender de geboortedatum van deze reiziger.
Informatie van uw reispas
Voer hier het documentnummer in zoals deze op uw internationale reispas staat. Het is belangrijk dat u dit nummer exact overneemt.<br><br> Een Belgisch documentnummer is <strong>altijd</strong> 8 karakters lang waarvan 2 letters gevolgd door 6 cijfers.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven welk nummer wij nodig hebben. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-suriname/templates/images/Vul uw documentnummer in.jpg">
Voer hier ter controle nog eens het documentnummer in. U dient dit nogmaals handmatig in te vullen.
Selecteer in de kalender de datum van afgifte zoals deze op uw reispas staat.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven waar u deze datum kunt vinden. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-oman/templates/images/Afgiftedatum van reispas.jpg">
Selecteer in de kalender de vervaldatum of uiterlijke geldigheidsdatum van uw reispas.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven waar u deze datum kunt vinden.<br><br> Selecteer in het menu hiernaast het land waar uw reispas is afgegeven. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-oman/templates/images/Verloopdatum reispas.jpg">
+

Reiziger toevoegen

Uw adresgegevens

Vul hier de eerste voornaam van de hoofdaanvrager aan.
Vul hier de achternaam van de hoofdaanvrager in.
Vul hier uw emailadres in. Alle communicatie verloopt via dit emailadres
Herhaal het hierboven ingevulde emailadres.
Vul in het veld hiernaast de straatnaam en het huisnummer in van uw woonadres.<br><br> Vul uw huisnummer in inclusief eventuele toevoegingen of busnummers.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul de provincie in van uw woonplaats.
Vul hiernaast uw telefoonnummer in. In het eerste veld selecteer u uw landcode‚ voor België is dit +32.<br><br> In het tweede veld vult u uw telefoonnummer in‚<br><br> Bijvoorbeeld: uw Belgische telefoonnummer is 0 2 808 02 80.<br><br> In het eerste veld selecteer u +32.<br><br> In het tweede veld vult u uw telefoonnummer in <strong>zonder</strong> de 0. In het voorbeeld wordt dit dus 28080280.

Uw aanvraag controleren en verzenden

Extra hulp nodig?

Klik op de invulvelden en hieronder zal de uitleg voor dat specifieke veld verschijnen.


Indien u vragen heeft tijdens het invullen neem dan contact op via 0 2 808 01 90. Onze telefonische support staat voor je klaar.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy