U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Cambodja aanvragen. De kosten bedragen € 59,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart

 

Belangrijk voor uw reis naar Cambodja

U bent helemaal enthousiast geworden over uw reis naar Cambodja, voordat u begint met inpakken is het handig om eerst een visum te regelen en u goed te verdiepen in het land zelf. U mag namelijk het land niet betreden zonder een visum voor Cambodja. Bij Evisumservice.be is dat snel online geregeld. De kosten voor een online visumaanvraag zijn slechts €59.95 euro per persoon en u kunt betalen met PayPal, kredietkaart of via bankcontact. Onderstaand nemen we de stappen voor het aanvragen van een visum voor Cambodja met u door. Uiteraard bent u er met alleen een visum nog lang niet. Een reis naar Cambodja vergt voorbereiding en wij gaan u wat tips geven die u hierbij zullen helpen.

 

Visum Cambodja aanvragen

 

Voor het aanvragen van een visum Cambodja moet u zeker zijn dat uw paspoort nog minstens 6 maanden geldig is. Ook mogen er absoluut geen foute gegevens of typefouten op uw visum staan. Vraag uw visum zorgvuldig, eerlijk en correct aan om problemen aan de grens te voorkomen.

 

Voorwaarden visum Cambodja

 

De aanvraag van een visum kunt u doen voor meerdere personen. Daarbij moet u wel rekening houden met het feit dat u alle paspoortgegevens hebt van uw reisgezelschap. Tevens worden er vragen gesteld over uw reisdoel en of u al eerder in Cambodja bent geweest. Als u een diplomaat bent of stewardess, dan komt u niet in aanmerking voor een visum.

Na het aanvragen van een visum wordt dit meteen behandeld en bezorgd bij de Cambodjaanse overheid. De aanvraag zal normaal gezien direct bevestigd worden. Uiterlijk duurt dit 72 uur. Om er zeker van te zijn dat u uw visum op tijd binnen hebt is het handig om dit uiterlijk enkele dagen voor vertrek te regelen.

 

In 5 stappen uw visum Cambodja aanvragen

 

1. Het invullen van het online aanvraagformulier op Evisumserice.be

Eerst wordt er om uw aankomstdatum gevraagd. Vervolgens worden voor alle reizigers de persoonsgegevens gevraagd (voor- en achternaam, geboorteplaats, etc.), of u al eerder een visum voor Cambodja heeft aangevraagd, en wat uw gereserveerde budget is voor uw reis.

Daarna wordt gevraagd om uw paspoortgegevens, vult u dit extra zorgvuldig in.

Dan volgen er wat vragen over uw werkgevers informatie. In welke sector u werkzaam bent, voor welk bedrijf en vanaf wanneer u daar werkt.

Als laatst worden er een aantal veiligheidsvragen gesteld. O.a. of u eerder gearresteerd bent of dat u last heeft van ernstige gezondheidsproblemen.

 

2. Na het invullen van al uw gegevens betaalt u de €59.95 euro via een van de betaalmethodes.

3. Uw aanvraag wordt behandeld binnen 24 uur

4. De Canadese overheid bevestigt uw visum

5. U drukt thuis uw visum af en u kunt gaan inpakken voor uw reis!

 

Vaccinaties

 

Een vaccinatie tegen de gele koorts is alleen verplicht als u binnen een week voor uw reis naar Cambodja een gele koorts land heeft bezocht. De volgende vaccinaties worden aangeraden bij een reis naar Cambodja: hepatitis A, DTP, en een BMR-inenting mocht u nog geen mazelen hebben gehad. Mocht u langer dan drie maanden in Cambodja verblijven wordt het aangeraden de inentingen tegen buiktyfus, rabiës en hepatitis B te nemen.

 

Het is raadzaam om malariatabletten te gebruiken tijdens uw reis in Cambodja. Ook is het handig om een klamboe aan te schaffen of mee te nemen. Malariamuggen steken voornamelijk in de avond, nacht en in de vroege ochtend namelijk. U kunt de kans op malaria verminderen door kleding te dragen met lange mouwen en broekspijpen. Mocht u koorts krijgen tijdens of direct na uw verblijf in Cambodja bezoek dan een dokter binnen 24 uur.

 

Vervoer in Cambodja

 

In Cambodja is het vervoer, net als in vele andere Aziatische landen nogal chaotisch. Ook de bus nemen is een optie die niet altijd even goed uitvalt. U weet namelijk nooit hoe laat de bus rijdt of dat de bus überhaupt rijdt die dag. De wegen in Cambodja zijn in de afgelopen jaren zeer verbeterd, u zult daarom comfortabel kunnen reizen per bus bijvoorbeeld. Een van de leukere manieren om uzelf te verplaatsen is met een boot. Voor een ticket bent u ongeveer €20 euro kwijt. Een laatste optie is met brommers reizen. U kunt zelf brommers huren maar er bestaan ook brommertaxi’s.

 

 

Klimaat van Cambodja


Cambodja is het hele jaar door prachtig. In Cambodja heerst een tropisch klimaat en heeft drie seizoenen. De meest aangename periode is van november tot maart, er valt dan de minste regen. Ook is de temperatuur dan wat lager, het is dan gemiddeld 23 a 28 graden. Het warmste seizoen is van maart tot aan juni. Dan lopen de temperaturen op tot ongeveer 35 graden. De meeste regen valt van eind mei tot en met oktober.

 

 

February 28, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Cambodja. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Cambodjaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy