Visum China

Per persoon €125.95

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor China aanvragen. De kosten bedragen € 125,95 van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart

 

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van zowel de verwerkingstermijn op het Chinese consulaat en de bezorgtijd sturen wij u het officiële visum binnen 6 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Betalen

Betalen kan met iDeal, PayPal, Creditcard of Mistercash/Bancontact.

E visum voor China

Na verwerking mailen wij u de de visa direct toe.

Visum voor China aanvragen

Binnen Azië is China een bijzondere bestemming. De Chinese muur, de reuzenpanda’s in Chengdu en de prachtige cultuur maken China tot een van de meest gewilde bestemmingen op het lijstje van bijna iedere reisliefhebber. Maar wat moet u doen wanneer u van plan bent naar China te reizen? U heeft hoe dan ook een visum nodig. Dit reisdocument kan op verschillende manieren worden aangevraagd, u kunt ervoor kiezen om deze aan te vragen bij de Chinese ambassade waarbij u wel een aantal lange Engelstalige formulieren dient in te vullen. U kunt er echter ook voor kiezen om bij ons online uw visum aan te vragen, het voordeel hiervan is dat u binnen 5 tot 10 minuten uw aanvraag kunt versturen en dat ons online aanvraagformulier geheel in de Nederlandse taal is geschreven! Daarnaast beschikken wij over veilige betaalmethodes waaronder Bancontant, PayPal en andere betrouwbare Belgische betaalmethodes.

 

Wat moet u weten?

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om in plaats van zelf naar de ambassade te gaan, uw visa online aan te vragen bij Evisumservice.be, hiermee bespaart u simpelweg een hoop tijd en de kosten voor het aanvragen zijn zeer laag vergeleken met concurrenten. Onze prijs is vast, dit doen wij om u vertrouwen en duidelijkheid te geven en hierdoor zult u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Het aanvragen kan volledig online en is zeer eenvoudig waardoor u met een prettig gevoel op vakantie kunt gaan!

 

Wanneer vraagt u een visum aan voor China?

Zoals eerder al kort besproken is voor een reis naar China een visum een verplicht reisdocument. Bent u van plan om als toerist, student of arbeider naar China te gaan? Dan zult u er dus een moeten aanvragen. Wanneer u op doorreis bent en alleen een tussenstop maakt kunt u echter een aantal dagen zonder dit reisdocument in China verblijven. Afhankelijk van de stad zal het aantal dagen dat u zonder document mag verblijven verschillen. Ter illustratie: in Shanghai mag u bijvoorbeeld 6 dagen verblijven zonder visum. Zoek dit goed uit, want reizen en verblijven zonder geldig visum kan ernstige problemen opleveren.

 

De visum China vereisten

Bij Evisumservice kan uw volledige aanvraag verwerkt worden, hierdoor hoeft u alleen nog maar onze stappen te volgen en verder niks meer zelf te regelen! Voor de aanvraag van visa in China bent u gebonden aan een aantal vereisten:

-       U moet een kopie van uw paspoort toevoegen (in kleur)

-       U moet een kopie van uw vliegtickets toevoegen

-       U moet een kopie van uw hotel toevoegen

-       U gaat met 2 of meer personen naar China

 

De bovenstaande vereisten kunt u eenvoudig uploaden wanneer u ons aanvraagformulier invult. Het is echter ook geen probleem om deze gegevens later via de mail naar ons op te sturen. Hier wordt u door ons automatisch van op de hoogte gesteld. U kunt bij ons betalen met onder andere Mastercard/Bankcontant, creditcard en PayPal.

Let op, het is belangrijk dat uw reisgezelschap tijdens aankomst hetzelfde is als wanneer u vertrekt. Wanneer u in een groep reist zult u dus met dezelfde groep terug moeten reizen. Ook moet u in bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Onze visa zijn alleen geschikt voor toeristische reizen, niet voor zakelijke reizigers.

 

Informatie Chinese ambassade

Inmiddels is het niet meer verplicht om uw visa persoonlijk aan te vragen via de Chinese ambassade. Bedrijven als Evisumservice kunnen dit nu voor u doen, dit bespaart een hoop tijd, geld en vanwege onze ervaring zal de kans op fouten zeer onwaarschijnlijk zijn. Toch kan het zo zijn dat u het prettig vindt om naar de Chinese ambassade te gaan of over de contactgegevens te beschikken. Zie hieronder de informatie over de Chinese ambassade:

 

Adresgegevens Chinese consulaat                                    

109 Rue Neerveld, Woluwe Saint-Lambert,1200 Brussel

Openingstijden consulaat China

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 (vakantiedagen uitgezonderd)

Telefoonnummer en bereikbaarheid consulaat                  

Telefoonnummer: 0032-27750888 (beschikbaar tussen 09:00 en 15:00 uur) 

Website: http://china.diplomatie.belgium.be/nl/contact/consulaat-generaal-shanghai

 

De kosten voor een Chinese visa

De kosten voor Chinese visa bedragen €125,95 per persoon, bij dit bedrag zit onder andere de consulaire kosten inbegrepen. Met dit visum kunt u 30 dagen in China verblijven, een aanvraag van meer dan 30 dagen is niet mogelijk. De geldigheidstermijn gaat in nadat het visum vanuit China is verzonden. Daarom gaan wij uit van een maximale termijn van 22 dagen. Het reisdocument zal binnen 6 werkdagen geleverd worden via Fedex. Zorg er dus voor dat u uw visum op tijd aanvraagt.

 

Visum voor Hong Kong

Hong Kong is een speciale regio van China, hier gelden ook andere regels. Het is in Hong Kong niet nodig een visum aan te vragen zolang u niet meer dan 90 dagen in Hong Kong verblijft. Een uitzondering hierop bestaat wanneer u van plan bent om hier te werken of studeren. Uw paspoort dient nog minimaal 30 dagen geldig te zijn bij het verlaten van HK. Wanneer u vanuit Hong Kong China wilt bezoeken heeft wel een visum voor China nodig.

Ervaringen

  • Twee dagen nadat ik de documenten had verzonden had ik de visa in de brievenbus.

    - Mats

  • Netjes en binnen 1 dag kreeg ik alles per aangetekende post op mijn werk bezorgd.

    - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor China . Na ontvangst van alle documenten sturen wij u binnen 10 werkdagen alle officiële Chinese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy