Visum China

Per persoon €249.95

Volledig online en binnen 10 minuten een officieel visum voor China aanvragen. De kosten bedragen € 249,95,- pp en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Wij nemen uw visum aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Het visum is 30 dagen geldig vanaf het moment van aankomst in China. Afhankelijk van zowel de verwerkingstermijn op het Chinese consulaat en de bezorgtijd heeft u het visum ongeveer 10 dagen voor vertrek in huis. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Aanvraagformulier

Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Afrekenen

Betalen kan met o.a Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

E visum voor China

Wij controleren uw aanvraag zorgvuldig en informeren u direct over de verzending van uw visum. 

Visum voor China aanvragen

Binnen Azië is China een bijzondere bestemming. De Chinese muur, de reuzenpanda’s in Chengdu en de prachtige cultuur maken China tot een van de meest gewilde bestemmingen op het lijstje van bijna iedere reisliefhebber. Maar wat moet u doen wanneer u van plan bent naar China te reizen? U heeft hoe dan ook een visum nodig. Dit reisdocument kan op verschillende manieren worden aangevraagd, u kunt ervoor kiezen om deze aan te vragen bij de Chinese ambassade waarbij u wel een aantal lange Engelstalige formulieren dient in te vullen. U kunt er echter ook voor kiezen om bij ons online uw visum aan te vragen, het voordeel hiervan is dat u binnen 5 tot 10 minuten uw aanvraag kunt versturen en dat ons online aanvraagformulier geheel in de Nederlandse taal is geschreven! Daarnaast beschikken wij over veilige betaalmethodes waaronder Bancontant, PayPal en andere betrouwbare Belgische betaalmethodes. Evisumservice is de eenvoudigste manier om een visum voor China aan te vragen vanuit België.

 

 

Onze service gaat verder in China

Wie bij ons het Chinese visa aanvraagt geniet niet alleen van een eenvoudige procedure, maar krijgt ook service. Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te bereiken. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt tijdens de aanvraag. Wij zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar. Ook buiten kantooruren en in het weekend kunt u contact met ons opnemen. Buiten openingstijd staat onze voicemail aan. Spreek onze voicemail in en wij bellen u altijd snel terug in het weekend / in de avond.  

Eenmaal in China kunt u gebruik maken van het Chinese servicenummer. Deze gegevens krijgt u van ons na aanschaf van het visum in de instructiebrief per e-mail toegezonden. Mocht u assistentie nodig hebben in China zelf dan kunt u via dat nummer altijd rekenen op ondersteuning en hulp. Een prettig gevoel! 

 

Wat moet u weten voor uw reis naar China?

Sinds een aantal jaar is het mogelijk om in plaats van zelf naar de ambassade te gaan, uw visa online aan te vragen bij Evisumservice.be, hiermee bespaart u simpelweg een hoop tijd en de kosten voor het aanvragen zijn zeer laag vergeleken met concurrenten. Onze prijs is vast en transparant, de prijs die u ziet is de prijs die u voor het visum betaald. Dit doen wij om u vertrouwen en duidelijkheid te geven en hierdoor zult u niet tegen onverwachte kosten aanlopen. Het aanvragen kan volledig online en is zeer eenvoudig waardoor u met een prettig gevoel op vakantie kunt gaan!

 

Visum China - Wanneer aanvragen?

Zoals eerder al kort besproken is voor een reis naar China een visum een verplicht reisdocument. Bent u van plan om als toerist, student of arbeider naar China te gaan? Dan zult u er dus een moeten aanvragen. Wanneer u op doorreis bent en alleen een tussenstop maakt kunt u echter een aantal dagen zonder dit reisdocument in China verblijven. Afhankelijk van de stad zal het aantal dagen dat u zonder document mag verblijven verschillen. Ter illustratie: in Shanghai mag u bijvoorbeeld 6 dagen verblijven zonder visum. Zoek dit goed uit, want reizen en verblijven zonder geldig visum kan ernstige problemen opleveren.

 

Visum China online aanvragen

De gemakkelijkste en rapste manier om een visum voor China aan te vragen is met het e visum.

Alle benodigde documenten voor je visa lever je eenvoudig online aan en de officiële visa worden aangetekend bij jou in België geleverd.

Aan het e visum voor China zitten de volgende voorwaarden:

 1. Je reisgezelschap bestaat uit minimaal 2 personen.

 2. Je internationale reispas is nog minimaal 6 maanden geldig.

 3. Je hebt de Belgische of een andere Europese nationaliteit.

 4. Je kunt maximaal 30 dagen in China verblijven.

 5. Je reist voor toeristische of zakelijke reizen naar China.

 6. Je hebt 1 entry nodig in China.

 7. Je bent in het bezit van vliegtickets op jouw naam.

 8. Je hebt overzichten van je boekingen voor alle overnachtingen. 

 9. Reizen naar Hong Kong of Macau vallen niet binnen de 30 dagen. 

 

De bovenstaande vereisten kunt u eenvoudig uploaden wanneer u ons aanvraagformulier invult. Het is echter ook geen probleem om deze gegevens later via de mail naar ons op te sturen. Hier wordt u door ons automatisch van op de hoogte gesteld. U kunt bij ons betalen met onder andere Mastercard/Bankcontant, creditcard en PayPal.

Let op, het is belangrijk dat uw reisgezelschap tijdens aankomst hetzelfde is als wanneer u vertrekt. Wanneer u in een groep reist zult u dus met dezelfde groep terug moeten reizen. Ook moet u in bezit zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Onze visa zijn alleen geschikt voor toeristische reizen, niet voor zakelijke reizigers.

 

E-visum China – Hoe zit dat? 

Een echt e-visum voor China, zoals we dat in andere landen kennen, bestaat voor China niet. Toch is de aanvraagprocedure minstens zo eenvoudig. Het is via onze website mogelijk om volledig online een toeristenvisum voor China aan te vragen. De aanvraag is zoals bij een e-visum volledig online, maar het visum wordt per FEDEX post, veilig en snel bij u thuisbezorgd. Er vindt dus geen digitale paspoortkoppeling plaats, maar u krijgt een echt visa toegezonden op basis van welke de douanebeambten u op de luchthaven toegang verlenen tot het land. 

 

Informatie Chinese ambassade

Inmiddels is het niet meer verplicht om uw visa persoonlijk aan te vragen via de Chinese ambassade in Brussel. Bedrijven als Evisumservice kunnen dit nu voor u doen, dit bespaart een hoop tijd, geld en vanwege onze ervaring zal de kans op fouten zeer onwaarschijnlijk zijn. Toch kan het zo zijn dat u het prettig vindt om naar de Chinese ambassade te gaan of over de contactgegevens te beschikken. Zie hieronder de informatie over de Chinese ambassade:

 

Adresgegevens Chinese consulaat in Brussel                                    

109 Rue Neerveld, Woluwe Saint-Lambert,1200 Brussel

 

Openingstijden consulaat China

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 (vakantiedagen uitgezonderd)

 

Telefoonnummer en bereikbaarheid consulaat                  

Telefoonnummer: 0032-27750888 (beschikbaar tussen 09:00 en 15:00 uur) 

Website: http://china.diplomatie.belgium.be/nl/contact/consulaat-generaal-shanghai

 

De kosten voor een Chinese visa

De kosten voor Chinese visa bedragen €149,95 per persoon, bij dit bedrag zit onder andere de consulaire kosten inbegrepen. Deze prijs is compleet, alleen de kosten van de aangetekende verzending worden nog toegevoegd. Met dit visum kunt u 30 dagen in China verblijven, een aanvraag van meer dan 30 dagen is niet mogelijk. De geldigheidstermijn gaat in nadat het visum vanuit China is verzonden. Daarom gaan wij uit van een maximale termijn van 30 dagen, het visum zal in gaan op het moment dat u China binnen gaat. Het reisdocument zal op z'n vroegst (indien alle informatie tijdig binnen is) 14 dagen voor vertrek worden verzonden via Fedex. Zorg er dus voor dat u uw visum op tijd aanvraagt.

 

Visum voor Hong Kong

Hong Kong is een speciale regio van China, hier gelden ook andere regels. Het is in Hong Kong niet nodig een visum aan te vragen zolang u niet meer dan 90 dagen in Hong Kong verblijft. Een uitzondering hierop bestaat wanneer u van plan bent om hier te werken of studeren. Uw paspoort dient nog minimaal 30 dagen geldig te zijn bij het verlaten van HK. Wanneer u vanuit Hong Kong China wilt bezoeken heeft wel een visum voor China nodig.

Ervaringen

 • Geweldige service en duidelijke comminicatie. TOP!

  - Mats

 • Netjes en binnen 1 dag kreeg ik alles per aangetekende post op mijn werk bezorgd.

  - Frederik

Vraag nu een online visum aan voor China . Na ontvangst van alle documenten sturen wij u ongeveer 14 dagen voor vertrek alle officiële Chinese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy